Am o colega trista ca va fi singura de Ziua indragostitilor. Am vrut s-o consolez, dar m-am lovit de un zid de neincredere
Suna cunoscut, doamna? Iti propun un joc pe care sa-l traiesti din plin si pe care sa nu-l uiti. Astazi, indragosteste-te de tine insati!
Lasa-ti inima sa se umple de iubire la gandul ca vei petrece o zi impreuna cu o persoana fascinanta si complexa. Cum e cand ai un astfel de partener mereu cu tine?
Cineva caruia ii pasa profund si care face tot ce-i sta in putere pentru tine. Cineva care te iubeste si te preciaza asa cum esti. Cineva care nu-ti cere nimic pentru a te iubi si aproba, caci esti perfecta asa cum
esti, esti pretioasa chiar in acest moment. Indragosteste-te de tine insati!
Ofera-ti cu generozitate tot ce ai sperat sa primesti de la cei din jur. Esti minunata si iubita exact acum, exact asa cum esti. Da-ti voie sa cunosti asta. Nu ai nevoie de nimeni pentru a fi fericita. Ai in tine insati tot ce-ti trebuie pentru viata ta.
Daca vei petrece macar putin timp zilnic doar cu tine, in liniste si pace, poti simti cunoasterea pe care o ai adanc in sufletul tau. Cunoasterea a tot ce exista. Si e destul sa simti ca e acolo. Sa simti in centrul fiintei tale prezenta sinelui tau mereu-cunoscator, care te directioneaza, te sustine si te iubeste. Ia toate deciziile din acest loc si mergi pe calea ta cu gratie.
Rolul unei relatii este sa fie cireasa de pe tort. Tortul esti tu, legatura cu tine insati. Acesta e nucleul vietii tale si trebuie pastrat intact. Apoi, daca poti adauga un iubit care sa-ti permita sa fii tu insati, sa fii vie, bucurandu-te de cine esti cu adevarat, atunci relatia este, intr-adevar, cireasa dulce de pe tort.