11 Octombrie, 2025, 02:14:41 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Pt Iulian  (Citit de 18554 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

05 Februarie, 2006, 11:20:08 p.m.
Citit de 18554 ori

Paul

Am putea face un concurs lunar de poezie si de proza. Asa poate vom avea ceva mai multa activitate la creatie literara. In fiecare luna sa avem, sa zicem poezia lunii si povestirea lunii. Castigatorii vor avea dreptul sa schimbe topikul, sa zicem la orice categorie.
Cred ca ar fi benefica ideea site-ului
Iubesc, deci exist.

06 Februarie, 2006, 12:37:43 p.m.
Răspuns #1

viulian

Administrator
Ideea cu concursul e buna, dar nu stiu daca recompensa sugerata e una potrivita pentru stimularea creeativitatii..

O sa ma gandesc la o solutie, de exemplu castigatorul sa primeasca un tricou inscriptionat cu banner lovetime sau cu ce desen isi doresc ei..

In rest sunt de acord cu concursul si daca lumea isi manifesta interesul chiar il facem :)

06 Februarie, 2006, 12:49:27 p.m.
Răspuns #2

Strumfita

E o idee foarte buna. Eu sunt de acord  ::)
  Pupici  :-*
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

06 Februarie, 2006, 12:50:45 p.m.
Răspuns #3

Lorelei

Hmmmm... nu stiu cat se poate realiza aici un asemenea concurs. Adica sunt doua solutii. Una ar fi sa se aleaga un juriu care sa aprecieze textele, a doua ar fi sa se voteze de catre oricare membru lovetime prin poll sau cumva (Iulian, poate ne zici tehnic cum se poate face asta). Daca hotaram un juriu, pe criterii cvasiobiective, tip cine e de obicei destul de obiectiv in a aprecia creatiile celorlalti, fara sa cada in excese, cine ne garanteaza obiectivitatea juriului totusi si faptul ca nu se lasa influentat de anumite afinitati personale cu un membru sau altul (s-ar putea asigura in vreun fel anonimatul?) Daca optam pentru varianta a doua... se ajunge la un apreciere care tine de un diletantism total, adica atat votul va fi preferential (daca nu gasim o solutie cu anonimatul), cat si vor vota o multime de persoane care nu au nici in clin nici in maneca cu valoarea estetica. Exista deci, cred eu, probleme de principiu. Acum va trebui sa vedem totusi cum se rezolva tehnic doua lucruri: anonimatul si votarea.
Ideea in sine e incitanta, dar hai sa stabilim lucruri clare de la inceput.
Apoi: alegem o tema? din mai multe propuneri eventual? sau fiecare poate scrie despre orice oricat si oricum? limite de lungime? poate nu. nu stiu, exista niste lucruri care ar trebui stabilite destul de clar de la inceput.
Ei? Facem? Si daca da... CUM?
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

06 Februarie, 2006, 01:11:26 p.m.
Răspuns #4

Lorelei

Revin...

Problema cu anonimatul se poate rezolva simplu, cu conditia sa avem toti incredere in Iulian. Adica oricum el poate vedea IP-urile. Dar fiecare "autor" isi poate crea un cont nou de pe care sa nu posteze decat creatia respectiva pe care ulterior il va sterge. Asa incat cum numai Iulian poate vedea IP-urile, el va fi singurul care va putea stii cine ce a postat (exclus deci sa-l avem in juriu  ;D ;D - asta daca vrem juriu). Apoi fiecare poezie, text etc trebuie sa nu mai fi aparut nicaieri pe site si nici pe alte site-uri, cu alte cuvinte sa nu putem afla prin alte metode identitatea celui care a scris. In plus, orice amanunt care ar putea dezvalui identitatea trebuie eliminat. Ce vreau sa zic cu asta? Ca daca va fi o poezie cu "fane" "morse" etc vom recunoaste autorul. Sau cu "despletiri" "tample fierbinti" "frunze" si altele... Deci - ideea e sa fie o poezie/text absolut noua, pe cat posibil fara "sabloane" si eventual cu o tema unitara. Prima tema - probabil dragostea - deh, lovetime nu?  :D

Idei? Comentarii?

06 Februarie, 2006, 01:18:47 p.m.
Răspuns #5

viulian

Administrator
Acuma... daca punem prea multa seriozitate in ideea de joc :D cred ca nu mai posteaza nimeni. Lumea vrea relaxare nu agitatie.

Interesant ar fi sistemul de vot cumva - eu am o alta idee.

Fiecare sa trimita prin mail, textul, mie, si le voi aduna pe toate, urmand a le publica pe toate odata la un moment ulterior. Cand votarea va putea incepe.
Nu trimiteti lui Lorelei ca ea cred ca vrea sa fie juriu, prin cat de meticulos exprima corectitudinea cu care sa se efectueze votarea  :P

06 Februarie, 2006, 01:20:01 p.m.
Răspuns #6

Lorelei

Te-ai gandit ca poate totusi vreau sa particip, nu sa fiu in juriu?  :P
 ;D ;D

Revenind la topic. Daca punem la punct totusi amanuntele (inclusiv de la ce data se pot trimite poeziile, pana la ce data, intre ce data si ce data se poate vota, care este juriul etc), putem gasi o solutie dubla: sa avem si juriu - si sa acordam locurile I, II si III hotarate de juriu si sa avem si un vot al publicului - vot de popularitate care se poate rezolva prin poll. Si anuntam ambele rezultate.

Eeehhhh... deja m-a apucat entuziasmul!!!!  ;D ;D ;D
« Ultima Modificare: 06 Februarie, 2006, 01:29:58 p.m. de Lorelei »

06 Februarie, 2006, 01:54:39 p.m.
Răspuns #7

Lady Allia

:)...Eu cred ca se pune prea mult accent pe ceea ce vor delibera cei care voteaza...
La urma urmei este un joc, un concurs...si oricum nimeni nu va putea sa nu fie subiectiv...totul este subiectiv intr-o comunitate dupa parerea mea..., dar important este sa se mai dinamizeze activitatile pe site, sa se mai stimuleze putin creativitatea.

Eu personal nu am scris niciodata nimic in dorinta de a fi recompensata ci pentru ca pur si simplu ador sa scriu...iubesc sa imi pun gandurile pe hartie...imi ajunge sa stiu ca sunt persoane care atunci cand imi citesc creatiile le citesc cu placere si se regasesc intre randuri, le alina dorul sau dragostea, ...iar acest fapt este cel mai mare si important concurs castigat de mine vreodata!

In privinta juriului...concursul poate avea doua forme de juriu si premii...premiile juriului si premiile cititorilor. Am mai vazut acest mod de concurs pe mai multe siteuri si mi se pare adecvat. Asa, fiecare isi poate exprima o parere...la urma urmei este normal sa vrea fiecare sa decida..nu?

P.S. - Lorelei draga mea... :) :-* :)...eu personal dupa ce m-am afundat in versurile si in scrierile tale care mi se par de-a dreptul...magice, sublime....pline de frumusete si culoare, de iubire si maturitate....poti sa iti schimbi identitatea si nickul in ce vrei tu...stilul iti este unic...este inconfundabil si minunat...Crede-ma...l-as recunoaste oriunde!!!  :) ;) :)

08 Septembrie, 2006, 01:30:52 a.m.
Răspuns #8

burn_2_hell

sunt d accord!!super ideea ;D
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

27 Noiembrie, 2008, 10:34:41 p.m.
Răspuns #9

lumycriss

Vizitator
Mai e de actualitate subiectul?  ;D

PS: Vreau si eu tricou cu banner lovetime!!!  :D

27 Noiembrie, 2008, 10:56:58 p.m.
Răspuns #10

viulian

Administrator
Au fost 2 concursuri si cam atat.

http://www.lovetime.ro/community/2007-b59/concursul-lovetime-editia-martieaprilie-2007/
http://www.lovetime.ro/community/noutati-comentarii-sugestii/concurs-lovetime-poza-cea-mai-faina/

Tricou cu banner ? Am uitat ce font am folosint pentru textul din banner, dar pot cauta - si genera niste fisiere ce pot fi imprimate.

27 Noiembrie, 2008, 11:09:20 p.m.
Răspuns #11

lumycriss

Vizitator
Tricou cu banner ? Am uitat ce font am folosint pentru textul din banner, dar pot cauta - si genera niste fisiere ce pot fi imprimate.

Eu vreau sa-l castig  :D

29 Noiembrie, 2008, 11:46:07 a.m.
Răspuns #12

Semiramis

Global Moderator
am mai dat sugestia asta şi la topicul cu cenaclul. cel care câştiga sa aibă în dreptul numelui o cupă până la concursul următor.
cred că se poate face concursul săptămânal, stabilim o zi de postare (aici merge varianta cu poeziile adunate la iulian), de exemplu luni, apoi 5 zile de votare şi duminica, se dezvălui câştigătorul şi facem festivitatea de premiere :P
în plus dacă se mai pot da şi alte premii, gen tricou cu lovetime...e minunat.
iulian, dacă vrei te asist la treburile administrative, că de participat nu particip la secţiunea poezie. nu de alta, nu le am cu rimele. dar tricou pot primi? în calitate de numărător de voturi? :D

foaie verde, stâlp,
curge apa-n beci.  :)
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

17 Decembrie, 2008, 02:09:18 p.m.
Răspuns #13

charlie

Nenea sefu', nu pot sa nu observ, dar din ce in ce mai multe topicuri si/sau posturi ajung in sacul fara fund numit "Trash", adica acel cos de gunoi read-only.

Acum, vin si eu nu nelamurirea: de ce a fost sters acest topic. Si nu vreau motive de genul "mai exista". Nu intrebati de ce. Deoarece nu cred ca e optima imbinarea aceleiasi intrebari a mai multor oameni intr-un singur topic. Mai bine se face un sub-topic special pentru asa ceva - ca sa ma exprim in acest mod.

Apoi, cu acesta, care a fost problema?

Bre... unii au luat-o razna.

LE: Topicul acesta poate fi sters, ca problema e rezolvata.
« Ultima Modificare: 17 Decembrie, 2008, 02:19:08 p.m. de charlie »
You believe but what you see
You receive but what you give

17 Decembrie, 2008, 02:54:34 p.m.
Răspuns #14

Escu

Global Moderator
Acum, vin si eu nu nelamurirea: de ce a fost sters acest topic.

Ma da curios esti. Ce faci daca nu aflii de ce s-au sters? Hai totusi sa iti spun ce s-a intamplat cu ele...nu vreau sa patesti ca melcu...
Asta de mai sus, autorul initial a cerut sa i se stearga toate posturile si userul.

Cat priveste topicul lui Just, te sfatuiesc sa o intrebi pe ea de ce e la gunoi. Eu unul nu l-am sters.
Despre topicul tau daca doresti poti sa il stergi chiar tu.

Nu-mi place urma ta de indoiala, banuiesc ca trebuie sa dam explicatii pentru fiecare actiune nu? Stai linistit, daca cineva o lua razna se simtea. E totul ok.
« Ultima Modificare: 17 Decembrie, 2008, 03:15:44 p.m. de Sweeney Todd »
Let's put a smile on that face!