Hmmmm... nu stiu cat se poate realiza aici un asemenea concurs. Adica sunt doua solutii. Una ar fi sa se aleaga un juriu care sa aprecieze textele, a doua ar fi sa se voteze de catre oricare membru lovetime prin poll sau cumva (Iulian, poate ne zici tehnic cum se poate face asta). Daca hotaram un juriu, pe criterii cvasiobiective, tip cine e de obicei destul de obiectiv in a aprecia creatiile celorlalti, fara sa cada in excese, cine ne garanteaza obiectivitatea juriului totusi si faptul ca nu se lasa influentat de anumite afinitati personale cu un membru sau altul (s-ar putea asigura in vreun fel anonimatul?) Daca optam pentru varianta a doua... se ajunge la un apreciere care tine de un diletantism total, adica atat votul va fi preferential (daca nu gasim o solutie cu anonimatul), cat si vor vota o multime de persoane care nu au nici in clin nici in maneca cu valoarea estetica. Exista deci, cred eu, probleme de principiu. Acum va trebui sa vedem totusi cum se rezolva tehnic doua lucruri: anonimatul si votarea.
Ideea in sine e incitanta, dar hai sa stabilim lucruri clare de la inceput.
Apoi: alegem o tema? din mai multe propuneri eventual? sau fiecare poate scrie despre orice oricat si oricum? limite de lungime? poate nu. nu stiu, exista niste lucruri care ar trebui stabilite destul de clar de la inceput.
Ei? Facem? Si daca da... CUM?