10 Octombrie, 2025, 08:26:43 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Recomandare pentru un încornorat (epigrama)  (Citit de 6412 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

06 Februarie, 2006, 08:57:44 p.m.
Citit de 6412 ori

Rudy Valentino

Daca descoperi ca femeia ce-o adori
Te-a inselat si, brusc, iti da prin minte
Sa sari pe geam, asculta-ma-nainte:
Ai coarne, boule, nu aripi ca sa zbori! 8)

06 Februarie, 2006, 09:04:06 p.m.
Răspuns #1

cv

Vizitator
 :D bun, bun. eu nu-s o admiratoare a epigramelor dar... asta merita

06 Februarie, 2006, 09:07:46 p.m.
Răspuns #2

Lady Allia

Bine ai revenit cu poeziile tale... :) !
Recunosc ca acestea mi-au lipsit foarte mult in timp ce replicile pe care le tot arunci in dreapta si in stanga m-au durut intr-un fel sau altul! Revino aici prietene draga....printre poezii...ti se potrivesc cel mai bine...crede-ma!
Recunosc din suflet ca esti genial in modul in care scrii şi stilul IAGO este inconfundabil!  :) ;) :)

Shake your hand with friendship!

06 Februarie, 2006, 09:24:07 p.m.
Răspuns #3

Rudy Valentino

Lady Allia, nu vreau sa ranesc pe nimeni, crede-ma, dar asta e stilul meu...Sunt un tip direct, caruia nu-i plac dulcegariile ieftine...Iti multumesc ca ai ramas printre printre putinele mele sustinatoare(ONLY ON LOVETIME.RO!), intr-un moment in care toti dau cu caramizi, pentru simplul fapt ca sunt onest si spun ADEVARUL, fara ocolisuri!

I still love you
IAGO

06 Februarie, 2006, 09:34:15 p.m.
Răspuns #4

sunshine

Si eu?? Pe mine m-ai uitat???Eu, batranica fana nr 1?  :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

06 Februarie, 2006, 09:50:56 p.m.
Răspuns #5

Lady Allia

Stiam eu ca nu m-am inselat si nu ai sa ma dezamagesti  :)!
Ma bucur sa fiu printre sustinatoarele tale si chiar imi face placere dragul meu prieten. Eu imi sustin prietenii pana la capat...nu imi place sa ii las la mijlocul drumului numai pentru ca nu sunt ca mine si ii accept asa cum sunt... Nu le cer sa se schimbe, pentru ca atunci mi-ar ramane un gust amar la intrebarea "daca se schimba ce m-a facut sa il aleg ca prieten?".

" Prieten se numeste omul care te ajuta fara ca verbul sa fie urmat de un complement circumstantial de timp sau de loc sau de mod. (Nicolae Steinhardt - Jurnalul fericirii ) "

Dar IAGO...poate...zic poate, pentru ca nimic nu este sigur in lumea asta decat iubirea si nici aceea decat atunci cand este adevarata...(na, ca nu ma pot eu abtine de la astfel de comentarii... :) :) :) ), poate celor de aici le place adevarul tau, dar nu le place modul in care o spui!
Stiu draga prietene ca nu vrei sa ranesti ..., dar o faci si...tare m-ar bucura atunci cand spui ceva pentru ca vrei sa schimbi, vrei sa protejezi si pe altii de ceea ce tu deja ai trecut...sa iti amintesti cat de ranit ai fost tu odata...sa iti amintesti ca fiecare cuvant este un cui pe care il bati in sufltul cuiva...scoti cuiul, dar rana ramane!

Si...pentru ca stiu ca iti plac stilurile mai picante...am un citat foarte interesant pentru tine...

" Trebuie sa te pricepi sa fii cand zeu, cand porc, dar totdeauna cu gratie. (Lion Feuchtwanger - Vulpile în vie) "

Si doar asa...poate vom reusi sa aratam si celor la care tinem cu adevarat ca viata nu este intotdeauna roza, iar iubirea dulce!

.....................................................
Shake your hand with friendship!

06 Februarie, 2006, 10:05:44 p.m.
Răspuns #6

Rudy Valentino

Sunshine, evident ca nu te-am uitat...Dar  nici nu pot sa uit ca esti casatorita, plus copii...Prioritatea mea  sunt tipele "single" , care sunt dispuse sa cheltuiasca  ceva  euroi (si nu putini!) pentru a beneficia de prezenta mea fermecatoare... 8).Iti multumesc ca nu ignori un biet geniu care arata excelent! ;D

Kiss your hands
IAGO

06 Februarie, 2006, 10:11:26 p.m.
Răspuns #7

sunshine

Geniul il admir si nu-l ignor .Care frumusete ???Sunt casatorita si batrana, nu prea vad bine( sau nu vreau sa vad) ::)
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

06 Februarie, 2006, 10:28:56 p.m.
Răspuns #8

Rudy Valentino

Micutzo, incerci sa fi sarcastica  cu idolul tau...N-are rost!Nu pot sa cred ca esti atat de oarba incat sa nu recunosti ca arat mult mai bine decat pigmeii care au facut greseala sa-si posteze fotografiile  pe lovetime... >:(

06 Februarie, 2006, 10:30:56 p.m.
Răspuns #9

sunshine

Iaca faci si tu parte dintre pigmei, micutule.Idolul meu este geniul din tine nu fizicul tau :P

06 Februarie, 2006, 10:37:11 p.m.
Răspuns #10

Rudy Valentino

SUNSHINE...WOW...O replica superrapida...Congratulations!Totusi,  vis-a-vis de  fizicul meu, imi permit sa-ti spun ca au existat extrem de putine" morse" , care m-au cunoscut "face to face" si mi-au reprosat ceva legat de asta...Geniul meu e indiscutabil, dar fizicul il depaseste cu mult 8)

Kiss your hands
IAGO

06 Februarie, 2006, 10:46:15 p.m.
Răspuns #11

Lady Allia

Ufff ce imi place de voi doi !  :) :-* :)

Sper doar ca din acest "razboi al celor doua roze" sa iasa doar epigrame si poezii bune si de calitate  :)  ;D  :)

13 Martie, 2007, 11:05:11 p.m.
Răspuns #12

Camellia