Stiam eu ca nu m-am inselat si nu ai sa ma dezamagesti

!
Ma bucur sa fiu printre sustinatoarele tale si chiar imi face placere dragul meu prieten. Eu imi sustin prietenii pana la capat...nu imi place sa ii las la mijlocul drumului numai pentru ca nu sunt ca mine si ii accept asa cum sunt... Nu le cer sa se schimbe, pentru ca atunci mi-ar ramane un gust amar la intrebarea "daca se schimba ce m-a facut sa il aleg ca prieten?".
" Prieten se numeste omul care te ajuta fara ca verbul sa fie urmat de un complement circumstantial de timp sau de loc sau de mod. (Nicolae Steinhardt - Jurnalul fericirii ) "
Dar IAGO...poate...zic poate, pentru ca nimic nu este sigur in lumea asta decat iubirea si nici aceea decat atunci cand este adevarata...(na, ca nu ma pot eu abtine de la astfel de comentarii...

), poate celor de aici le place adevarul tau, dar nu le place modul in care o spui!
Stiu draga prietene ca nu vrei sa ranesti ..., dar o faci si...tare m-ar bucura atunci cand spui ceva pentru ca vrei sa schimbi, vrei sa protejezi si pe altii de ceea ce tu deja ai trecut...sa iti amintesti cat de ranit ai fost tu odata...sa iti amintesti ca fiecare cuvant este un cui pe care il bati in sufltul cuiva...scoti cuiul, dar rana ramane!
Si...pentru ca stiu ca iti plac stilurile mai picante...am un citat foarte interesant pentru tine...
" Trebuie sa te pricepi sa fii cand zeu, cand porc, dar totdeauna cu gratie. (Lion Feuchtwanger - Vulpile în vie) "
Si doar asa...poate vom reusi sa aratam si celor la care tinem cu adevarat ca viata nu este intotdeauna roza, iar iubirea dulce!
.....................................................
Shake your hand with friendship!