11 Octombrie, 2025, 12:08:59 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: ce ai vrea sa faci acum?  (Citit de 216411 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

22 Februarie, 2006, 10:20:19 p.m.
Răspuns #30

desdemona

se intampla sa fii uneori intr-o stare in care te loveste idiotenia pentru ca un lucru atat de nesemnifcativ te da peste cap...te face sa vrei sa nu iti mai vezi rostul..sa nu mai vrei sa fii fluture,sa vrei doar sa fii o omida..care traieste cu gandul ca va "disparea" si se va transforma in ceva superior.
Acum ma aflu intr-o stare de idioteala.
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

22 Februarie, 2006, 10:23:51 p.m.
Răspuns #31

charlie

va trece pana maine. sau asa ar trebui.
You believe but what you see
You receive but what you give

22 Februarie, 2006, 10:26:41 p.m.
Răspuns #32

desdemona

sau nu va trece.nu prea se vede diferenta.Dar gata...
tu acum ce ai vrea sa faci charlie?
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

22 Februarie, 2006, 10:31:14 p.m.
Răspuns #33

charlie

sau nu va trece.

corect, e si asta o varianta.

tu acum ce ai vrea sa faci charlie?

sa stau maine acasa !

dar nu se poate  :(
You believe but what you see
You receive but what you give

22 Februarie, 2006, 10:32:06 p.m.
Răspuns #34

Guardian|Angel

Imi permit sa raspund inaintea lui charlie...as vrea....sa te tin de mana, sa iti zambesc...dar sa nu vorbim...numai din privirea mea, as vrea sa iti dai seama ca daca ai disparea, eu as ramane a nimanui...eu si toti ceilalti... :-*

ei ,a fost mai rapid ::)
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

22 Februarie, 2006, 10:41:24 p.m.
Răspuns #35

desdemona

si fluturele a inceput sa planga in fata ingerului..sa ii stearga lacrimile..dah?

22 Februarie, 2006, 10:56:18 p.m.
Răspuns #36

Guardian|Angel

Fluturii nu plang...fluturii se inalta mereu mai sus, spre a incanta privirea tuturor, si atunci cand vezi ceva atat de frumos, precum zborul unui fluture, zambesti...ti se pare atat de frumos, incat...totul e frumos...asa ca, sa-ti vad zborul fluturas...promit sa zbor alaturi de tine! :-*
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

26 Februarie, 2006, 10:49:48 a.m.
Răspuns #37

cv

Vizitator
As vrea sa dau o petrecere, as vrea sa fie asa cum imi doresc si... as vrea sa pot zbura. Ieri a fost o zi importanta si lucrurile importante... asezonate cu muzica buna ;)

26 Februarie, 2006, 01:06:30 p.m.
Răspuns #38

un_suflet

As vrea sa particip la petrecerea data de 1 zi...sa-i fiu alaturi, facand lucrurile mai putin importante, ca ea sa aibe libertatea de "a zbura" in voie...:)
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

28 Februarie, 2006, 11:01:05 a.m.
Răspuns #39

digitty

As vrea sa ma plimb singura printr-un oras in care nu ma cunoaste nimeni...
Sau si mai bine ar fi sa plec intr-un oras unde nu ma cunoaste nimeni si sa raman acolo.Sa ma mut acolo. De fapt mi-ar place sa ma mut in Curtea de Arges.
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

28 Februarie, 2006, 07:20:05 p.m.
Răspuns #40

furia ingerului

Vizitator
Sa inteleg de ce marii ganditori antemergatori mie ma fascineaza atat de mult si imi aduc aminte in fiece clipa ca nu apartin acestor timpuri.
Nu vreau sa-l inlocuiesc pe l'autre cu autrui...

28 Februarie, 2006, 07:42:56 p.m.
Răspuns #41

desdemona

as vrea sa zbor..sa fiu luceafarul...sa-mi intind aripile sa ma ratacesc printre ceruri..atat vreau acum..

01 Martie, 2006, 02:50:09 p.m.
Răspuns #42

crocantzel

Vizitator
As vrea sa ies din pielea mea macar pentru o clipa si sa imi trag cateva palme si sa ma intreb cine sunt cu adevarat si ce vreau de la viata...Poate as gasi raspunsurile pe care le caut de atata vreme si atunci as putea zbura atat de sus incat poetii ar scrie alt "Luceafar"...

02 Martie, 2006, 09:25:32 p.m.
Răspuns #43

furia ingerului

Vizitator
sa uit ca insatisfactiile unora se ascund dupa neologisme si virulenta lor e singura forma de expresie si interactiune cu lumea din jurul lor.

03 Martie, 2006, 07:34:18 p.m.
Răspuns #44

furia ingerului

Vizitator
sa inteleg de ce cu cat invat mai mult despre lumea asta imi pare tot mai complicata...asta cred ca e un fel de paradox al cunoasterii.
sa stau in picioare pe Negoiu ca acum 7 ani si sa-mi amintesc intr-o asa zi senina ca atunci cat de frumoasa se vede marea atat de departe...
sa fiu orb pentru o zi, surd pentru o zi, mut pentru o zi, infirm pentru o zi, ... si sa inteleg astfel cat de diferita este realitatea care o vad acum si-mi pare infecta.