10 Octombrie, 2025, 01:02:10 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: ce ai vrea sa faci acum?  (Citit de 215659 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

25 Aprilie, 2006, 02:09:32 p.m.
Răspuns #120

black rose

sa fiu langa spinul meu
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

25 Aprilie, 2006, 02:37:41 p.m.
Răspuns #121

desdemona

sa fiu undeva acolo...langa un buna,langa un noi,langa un zambet.Acolo unde nu ezista adio...acolo unde nu exista te-am pierdut...vreau sa fiu acolo cu tine..si sa mor..pentru a nu strica perfectiunea.
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

25 Aprilie, 2006, 07:14:51 p.m.
Răspuns #122

furia ingerului

Vizitator
As vrea intr-un fel sa stau jos. Sunt intr-un fel obosit de alergatura si mereu altii sunt acolo inaintea mea si pun cate si mai cate in cale. Inainte sa stiu ce stiu acum si sa gasesc in mine ce am gasit acum ca pot simti, as fi stat jos...Acum insa...e altceva. Acum as vrea sa merg mai departe chiar si cu cele mai pesimiste ganduri dudind prin tample. Si sa iti prin mana ta micuta intr-a mea sa fie doua umbre in spatele nostru in loc de una singura a mea. De fapt, nici nu mai am nevoie de soare sa-mi lege umbra de calcaie. Voi sta cu tine la umbra aceleiasi iubiri a carei lumina ma orbeste cum n-a facut nimic in viata asta.
As vrea sa plec la drum. As vrea sa fac acel drum pana la tine pana in ultima zi a liniilor ferate, ultima zi a soselelor sau potecilor de mers pe jos. Un du-te-vino incontinuu spre tine si de la tine inapoi pentru pretul unor clipe atat de scurte dar SINGURELE in clipa asta capabile sa imi sopteasca noaptea cand adorm pe perna fara tine...pentru EA merita tot ce ai vrea sa faci si pentru EA zambesti vietii cand te intreaba de acum incolo ce sens ai...

26 Aprilie, 2006, 08:04:00 a.m.
Răspuns #123

littlerose

Vizitator
as vrea ca toti cei care ma asteapta sa nu ma mai astepte,ca toti cei care ma doresc sa inceteze a ma mai dori, atata timp cat nici ei/ele nici eu nu suntem noi.

26 Aprilie, 2006, 10:10:06 p.m.
Răspuns #124

desdemona

acum...sa ma prind de zborul unui fluture...sa pot asculta tacerea gandului tau...sa vin la tine sa te fur mereu in sufletul meu..
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

27 Aprilie, 2006, 01:01:15 p.m.
Răspuns #125

littlerose

Vizitator
sa invat sa inot si sa fac pluta pe o mare linistita.

28 Aprilie, 2006, 08:00:39 a.m.
Răspuns #126

charlie

sa nu fiu unde sunt acum
You believe but what you see
You receive but what you give

28 Aprilie, 2006, 09:57:13 a.m.
Răspuns #127

cristina

Sa nu plang si sa zambesc fericita  ::)
"One word free us of all the weight and pain in life,that word is LOVE!"

01 Mai, 2006, 08:04:23 p.m.
Răspuns #128

desdemona

sa ma fi urcat in acel blestemat de tren...

02 Mai, 2006, 01:10:02 p.m.
Răspuns #129

littlerose

Vizitator
sa ma pierd intr-un tango argentinian!

05 Mai, 2006, 05:04:08 p.m.
Răspuns #130

black rose

as vrea sa fiu in doua locuri in acelasi timp...doar atat
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

05 Mai, 2006, 06:08:57 p.m.
Răspuns #131

desdemona

sa ma pierd undeva...voi astepta sa fiu gasita..

05 Mai, 2006, 10:12:01 p.m.
Răspuns #132

Strumfita

as vrea sa ma intalnesc cu El ... dar sa nu aud cuv "adio"  :'(
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

06 Mai, 2006, 07:41:37 p.m.
Răspuns #133

charlie

sa... ma trezesc  ???
You believe but what you see
You receive but what you give

08 Mai, 2006, 01:29:36 a.m.
Răspuns #134

ONLY DESIRE

sa ma trezesc si sa-mi dau seama ca tot ce s-a intamplat in ultimii trei ani a fost doar un cosmar,ca nimic nu a fost real! :'(
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."