Uf draga mea..o tema si usoara si grea in acelasi timp...pentru ca in timp ce ma gandesc la ele..incerc sa ma conving si pe mine..dar hai sa incercam
1.merita sa traiesc pt fiecare rasarit de soare...pt fiecare apus..nu stiu daca natura a creat ceva mai frumos.Cand ma trezesc dimineata sa ma duc la datorie,toata somnoroasa si bosumflata ca atunci cand era somnul mai dulce a sunat ceasul,blestemat sa fie el,stau si ma opresc cateva minute din rutina mea si admir aceasta minunatie..parca iar rasar.si iar ,si iar...
2.merita sa traiesc pt flori...pt. fiecare in parte..sa le pot simti parfumul.merg pe strada,suparata ca iar am dat-o in bara,ca iar am dat gres...si vad un mar inflorit..gata...viata este iar frumoasa,pentru ca imi dau seama ca sunt lucruri mai importante decat o suparare..
3.merita sa traiesc pentru zambet...Sunt trista..cerul parca cade pe mine..si vad un om ca imi zambeste...antidotul supararii...si daca asta ma face vesela...merita s atraiesc pt el.
4merita sa traiesc pt copii...pt fiecvare copil...Stau in parc pe aceasi banca...banca mea de acum...si un copilas imi zambeste si scoate limba la mine.Mai sunt cuvinte?
5.merita sa traiesc pt mama...Eram atat de indiferenta..incat am ajuns sa o ignor si pe ea..cat greseam,dar ea a fost langa mine...mi-a dat mana de care aveam nevoie,mi-a dat suportul de care aveam nevoie.
6.merita sa traiesc pt tatal meu...pt ca el si mama mea traiesc pentru mine.
7.merita sa traiesc pentru prieteni..pt cei la care tin,pt ca si ei tin la mine.Pt ca...am plans de atatea ori pe umarul lor..pt ca m-au scos din necaz de atatea ori...sau pt ca pur si simplu ma iubesc
8.merita sa traiesc pentru sentimente..pentru toate...pentru ca simt mila,pt ca simt bunatatea,pt ca simt compasiunea,pt ca simt egoismul ,pt ca simt speranta,pt ca simt durerea, tristetea,pt ca simt iubirea...Deoarece doate aceatea ma fac sa simt ca traiesc,ca sunt om.
9.merita sa traiesc pt speranta ca va aparea el,sufletul pereche,merita sa traiesc pt fiecare clipa de acea stare de nebunie,de indragosteala...de acel zambet permanent..chiar daca este o stare efemera..
10.merita sa traiesc ca experienta...pentru nevoia sufletului meu de a cunoaste...daca nu am trai ne-am dori acest lucru..
ia sa vad te multumeste raspunsul meu?