10 Octombrie, 2025, 06:00:08 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Tema..  (Citit de 10537 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

09 Februarie, 2006, 03:11:52 p.m.
Citit de 10537 ori

Guardian|Angel

propun o tema noua..sau mai bine zis, va dau o tema noua..vreau sa imi spuneti fiecare, in zece randuri, minim, pentru ce merita sa traiesti! :-\
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

09 Februarie, 2006, 06:59:23 p.m.
Răspuns #1

desdemona

Uf draga mea..o tema si usoara si grea in acelasi timp...pentru ca in timp ce ma gandesc la ele..incerc sa ma conving si pe mine..dar hai sa incercam

1.merita sa traiesc pt fiecare rasarit de soare...pt fiecare apus..nu stiu daca  natura a creat ceva mai frumos.Cand ma trezesc dimineata sa ma duc la datorie,toata somnoroasa si bosumflata ca atunci cand era somnul mai dulce a sunat ceasul,blestemat sa fie el,stau si ma opresc cateva minute din rutina mea si admir aceasta minunatie..parca iar rasar.si iar ,si iar...
2.merita sa traiesc pt flori...pt. fiecare in parte..sa le pot simti parfumul.merg pe strada,suparata ca iar am dat-o in bara,ca iar am dat gres...si  vad un mar inflorit..gata...viata este iar frumoasa,pentru ca imi dau seama ca sunt lucruri mai importante decat o suparare..
3.merita sa traiesc pentru zambet...Sunt trista..cerul parca cade pe mine..si vad un om ca imi zambeste...antidotul supararii...si daca asta ma face vesela...merita s atraiesc pt el.
4merita sa traiesc pt copii...pt fiecvare copil...Stau in parc pe aceasi banca...banca mea de acum...si un copilas imi zambeste si scoate limba la mine.Mai sunt cuvinte?
5.merita sa traiesc pt mama...Eram atat de indiferenta..incat am ajuns sa o ignor si pe ea..cat greseam,dar ea a fost langa mine...mi-a dat mana de care aveam nevoie,mi-a dat suportul de care aveam nevoie.
6.merita sa traiesc pt tatal meu...pt ca el si mama mea traiesc pentru mine.
7.merita sa traiesc pentru prieteni..pt cei la care tin,pt ca si ei tin la mine.Pt ca...am plans de atatea ori pe umarul lor..pt ca m-au scos din necaz de atatea ori...sau pt ca pur si simplu ma iubesc
8.merita sa traiesc pentru sentimente..pentru toate...pentru ca simt mila,pt ca simt bunatatea,pt ca simt compasiunea,pt ca simt egoismul ,pt ca simt speranta,pt ca simt durerea, tristetea,pt ca simt iubirea...Deoarece doate aceatea ma fac sa simt ca traiesc,ca sunt om.
9.merita sa traiesc pt speranta ca va aparea el,sufletul pereche,merita sa traiesc pt fiecare clipa de acea stare de nebunie,de indragosteala...de acel zambet permanent..chiar daca este o stare efemera..
10.merita sa traiesc ca experienta...pentru nevoia sufletului meu de a cunoaste...daca nu am trai ne-am dori acest lucru..

ia sa vad te multumeste raspunsul meu?
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

09 Februarie, 2006, 09:59:44 p.m.
Răspuns #2

Guardian|Angel

:-\ nu pe mine ar trebui sa ma multumeasca raspunsul, pe tine te-a multumit?pentru ca daca e asa, atunci inseamna ca pretuiesti viata, ca esti fericita ca esti cine esti, si asa sunt fericita si eu...merita intr-adevar sa traiesti pentru toate astea...dar merita oare sa traiesti pentru altii?

09 Februarie, 2006, 11:00:07 p.m.
Răspuns #3

Lady Allia

Da, draga mea...merita !

Merita sa traiesti pentru altii si merita sa iti traiesti viata prin altii !
Merita sa fii o bucatica de lumina si licarire in fiecare om pe care il atingi
Merita sa fii licuriciul din borcanul sufletului din fiecare persoana caruia ii zambesti !
Merita sa traiesti toate acestea ca sa inveti sa traiesti si sa pretuiesti ceea ce ai trait!
Merita sa zambesti soarelui si merita sa zambesti lunii!
Merita sa intinzi mana fiecarui copil care se uita catre tine !
Merita sa pasesti pentru a nu regreta ca stai pe loc si traiesti asemeni unei pietre...cu amintiri multe, dar fara nici o traire!
Merita sa traiesti pentru a iubi si a fi iubita!
Merita sa traiesti pentru diminetile in care te trezesti sub privirea plina de recunoastinta si dragoste a iubitului tau!
Merita sa traiesti pentru surasul si fericirea celui care te iubeste !
Merita sa traiesti pentru a simti cum incepe si se termina marea sarutandu-ti varful degetelor!
Merita sa traiesti pentru a prinde primavara intre privirile tale frumoase!
Merita sa traiesti...pentru clipele pe care le strangi mai apoi in ani!
Merita sa traiesti ca sa vezi cum se naste un copil si un fluture!
Merita sa traiesti pentru a fi ingerul cuiva si pentru a incerca mereu sa vrei sa traiesti si mai frumos!

...........................................................................

Merita sa traiesc ca sa il pot iubi...merita sa traiesc pentru iubirea lui...merita sa traiesc pentru surasul lui....merita sa traiesc pentru mana lui calda si frumoasa...merita sa traiesc pentru fiecare clipa in care sunt langa el...merita sa traiesc pentru fiecare privire de-a lui....merita sa traiesc pentru fiecare imbratisare in care ma apropie mai mult de implinire si nori de stele...merita sa traiesc pentru fiecare moment in care ma simt cea mai minunata fiinta din univers...merita sa traiesc pentru a fi langa el cand se impiedica sa il pot ajuta sa inainteze....merita sa traiesc pentru a-mi implini promisiunea de a trai cat mai mult si atunci cand o fac sa ma gandesc la noi doi...deci atunci cand traiesc....sa traiesc frumos. plina de dragoste si gratitudine pentru fiecare clipa...!

10 Februarie, 2006, 12:55:01 a.m.
Răspuns #4

un_suflet

Merita...in 10 randuri :)

Merita sa traiesc, pentru ca, unii nu merita sa mor.
Merita sa iubesc, pentru ca, sa traiesc mi-e dor.
Merita sa fiu om bun, pentru ca, binele invinge.
Merita sa cred in mine, pentru ca, stiu a plange.
Merita sa ofer, pentru ca, nu astept nimic.
Merita sa cresc, pentru ca, inca ma simt mic.
Merita sa zambesc, pentru ca, "e scris in stele".
Merita sa "ma inalt", pentru ca, sunt printre ele.
Merita sa-mi fie cald, pentru ca, nu stiu sa fiu rece.
Merita sa traiesc, pentru ca, merit sa stiu..."de ce?"
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

16 Februarie, 2006, 11:31:37 a.m.
Răspuns #5

Guardian|Angel

Merita sa traiesc,ptr ca nu stiu sa mor,
Merita sa traiesc ptr ca stiu sa zambesc,
Merita sa traiesc pentru ceilalti,caci altfel,ce vor face fara mine
Merita sa traiesc ca sa iubesc...e tot ce stiu mai bine
Merita sa traiesc ptr a da nastere uni inger
Merita sa traiesc ptr a-l vedea cum creste
Merita sa traiesc ptr a ajuta
Merita sa traiesc ptr a invata sa uit,ca de iertat stiam de mult
Merita sa traiesc, ptr ca viata e frumoasa,cum e..cu bune,cu rele
Merita sa traiesc pentru...pentru iubirea mea..ca sa nu fie trist,cand nu voi mai fi!

11 Aprilie, 2006, 02:12:29 a.m.
Răspuns #6

valentina

In zece randuri?fie.
Merita sa traim pentru ceea ce suntem,pentru ceea ce putem fii,pentru ceeea ce am putea fii,pentru a fii pur si simplu.
Merita sa traim pentru a cunoaste iubirea,durerea ,rasul,plansul,bucuriile tristetile ,pentru tot.Daca ne-am da seama cu totii de tot ce avem,de tot ce averi nesfarsite sunt in acest univers; da merita sa traim pentru ca suntem niste invingatori.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

09 Septembrie, 2006, 08:16:34 p.m.
Răspuns #7

pokemon

Merita sa traiesc...pt ca viata merita  traita...
Merita sa traiesc pt toti pritenii si pt parintii mei
Merita sa traiesc..pt iubitul meu...
Merita sa traiesc ca sa il linistesc,sa il iubesc,sa nu cunoasca suferinta...
Merita sa traiesc pt a ma bucura de natura...de frumusetea ei,
Pt a vedea rasaritul..si apusul...la malul marii...
Pt ca pot sa zambesc in fata bucuriilor vietii...
Dar..repet..merita sa traiesc pt ca viata merita traita
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

09 Septembrie, 2006, 11:44:45 p.m.
Răspuns #8

charlie

[...] pentru ce merita sa traiesti! :-\

cand afli, sa imi spui si mie
You believe but what you see
You receive but what you give

14 Septembrie, 2006, 09:28:40 p.m.
Răspuns #9

valentina

Pentru noi insine merita sa traim.
          Pentru voi traiesc,pentru mine,pentru fetele mele,pentru ca viata e frumoasa ,numai ca noi nu stim sa pretuim ceea ce avem.
Merita macar ca ne scriem unii altora,ne alinam unii altora ranile,ne felicitam pentru anumite reusite,plangem alaturi de toti cei care sunt tristi,pentru ca merita sa traim si cine nu are puterea sa treaca mai departe de este un mare las.Nici nu stiti de cate ori am vrut sa nu mai exist,dar numai Credinta si Bunul Dumnezeu m-au facut sa merg asa cum am putut ,(cu bune si rele) mai departe.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume