05 Noiembrie, 2025, 10:21:42 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Femeia si noi...restul.  (Citit de 9497 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

14 Februarie, 2006, 07:03:46 a.m.
Citit de 9497 ori

furia ingerului

Vizitator
Cel care incepe acest topic va sugereaza sa nu-i luati in seama nick-ul. Doar aici ;)
Pt. ca vrea sa fie doar unul pierdut nu in multimea haotica si turbata a lui Rousseau ci doar in glas in multimea ce exubereaza intr-un glas: "Te iubesc, femeie"!

Acest topic nu este dedicat cuiva( desi are trebui sa se cam simta macar una, in cazu' meu ;).
Acest topic este nu un topic. Este o oda. O oda in metru antic, medieval si modern. O oda a tuturor erelor inmultite cu toti eonii sin n universuri...cam de la femeie incoa.
Uneori am limba de sarpe si-mi pare rau de ea. De regula imi pare rau abia dupa ce, despicata, a suierat ceva pe afara :P
Alteori, ce-i drept tare arar, imi inghit limba :D
Acum insa n-o sa articulez cu limba. O sa articulez cu respectul tot ce scriu aici.

Multumesc femeii. Intaia e mama care m-a facut si care-i datorez faptul ca postez aici. Tot ei ii datorez multumirea ca mi-a pus in tartacuta si ce sa postez aici. Iar restul...tot ei i le datorez.
Multumesc sorei mele care acum cand mama nu mai e reprezinta singurul sange din sangele meu la fel ca ea. Si mi-as dori sa-i pot arata mai mult cat de mult o respect si cat de mult im doresc sa am grija de ea. Da' de cele mai multe ori sunt barbat si pot invoca scuza prostiei.
Multumesc fetei cu care sunt. Ii multumesc pentru culoarea care a adus-o in schita vietii mele. Pentru frumusetea zambetului al ochilor si al degetelor care se joaca prin parul meu in acel fel in care doar ea stie ca-mi place. Ii multumesc pt. toate clipele trecute, prezente si viitoare cu rele si bune.
Ii multumesc sotiei mele. sau ii voi multumi personal cand va fi un fapt concret. Pana atunci ii multumesc pentru alegerea facuta. Pt. ca a avut incredere sa-si cedeze celalalte trei sferturi din viata nu mie, uniunii cu mine. Pentru ca mi-a daruit atatia copii frumosi incat atunci cand ii scot la joaca in parc mergem cu microbuzul. Ii multumesc pentru ceaiul de cimbru si cozonacul ce-l imparte cu mine in fiecare Ajun ce va sa vina si ne va gasi la fel de impreuna ca focul cu lemnele in soba. Arde o data cu ele, si o data cu ele se si stinge.

Implinirea unui barbat, unul care nu-si tine mintea in spatele fermoarului sau nasturilor de la pantaloni, este femeia. In principiu, si in cazul de mai sus e tot implinire dar nu de aceeasi valoare ( intensitate poate  ) ;D

Haideti sa le apreciem. Haideti sa le iubim  mai mult decat am putea fi in stare sa iubim altceva. Daca nu putem sa dam totul si sa le asezam in mijlocul universului nostru copernician, stirbim ceva din noi.
Si cel mai rece suflet se incalzeste la atingerea calda a unei femei...Si cel mai rece suflet tremura in fata iubirii ei neconditionate.

haideti sa le iubim!
cu voce tare!
din toti plamanii!

Acum am inteles: pentru mine, in orice limba, "viata" trebuie sa fie de genul feminin,...!
« Ultima Modificare: 14 Februarie, 2006, 09:49:49 a.m. de furia ingerului »

14 Februarie, 2006, 09:17:08 p.m.
Răspuns #1

desdemona

BRAVO!BRAVO! frumos frumos topic!
hai ca nu va aud!strigati!

ca si noi va iubim pe voi,dar nu intru in amanunte sa nu stric frumusetea temei!

hai sa va aud! ;D ;D :D
« Ultima Modificare: 14 Februarie, 2006, 09:22:33 p.m. de desdemona »
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

14 Februarie, 2006, 09:20:13 p.m.
Răspuns #2

crocantzel

Vizitator
Foarte frumos spus! Felicitari!
Nu stiu in ce masura am dreptul sa postez in acest topic extraordinar, nici macar nu stiu bine ce sa spun inca imbatat de  frumusetea vorbelor pe care le-am citit...Ai tot respectul meu si toata admiratia!

15 Februarie, 2006, 02:16:42 p.m.
Răspuns #3

Strumfita

Foarte frumos .. doar ca eu nu am auzit nimic  :D
   Strigati mai taree !!!  :D ;D :P
   Va pup  :-*
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

15 Februarie, 2006, 02:28:02 p.m.
Răspuns #4

un_suflet

Ca FEMEIE...MULTUMESC "INGERULUI" (fara furie ;))
:)
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

15 Februarie, 2006, 03:10:49 p.m.
Răspuns #5

ONLY DESIRE

Pur si simplu nu mai am ce completa...am ramas fara cuvinte!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

15 Februarie, 2006, 03:39:49 p.m.
Răspuns #6

crocantzel

Vizitator
Uraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Ma inclin in fata femeilor...!

Va iubesc pe toate!

15 Februarie, 2006, 04:53:02 p.m.
Răspuns #7

cv

Vizitator
 :) mi-ar place să mi te inchipui doar in glas în mulţimea ce exubereaza...

Un prieten scria: Părerea mea: păcatul primordial a fost poezia scrisă...Evei...de Adam

Acum nu-mi rămâne decât să zămbesc (mai mult sau mai puţin cochet) aşa cum stă bine unei fete când ascultă o odă dedicată iubirii... de la un trubadur ;)
« Ultima Modificare: 15 Februarie, 2006, 04:57:08 p.m. de Minerva »

15 Februarie, 2006, 04:53:58 p.m.
Răspuns #8

Daniela

Vizitator
Ii multumesc iubitului meu pentru cuvintele minunate, pentru ca-mi sta alaturi si pentru ca...exista !

Fetelor care citesc aici, ca o continuare la spusele Ingerului (pentru mine chiar este :) ), spun doar atat : caracteristica care valideaza respectul, care il face sa merite este reciprocitatea. Asa ca iubiti si respectati barbatul care va iubeste si va respecta!

PS (pentru Inger) : catul a doua persoane, un barbat si o femeie, va fi intotdeauna egal cu 1 (fara "rest"), daca si numai daca femeia si barbatul respectivi apartin unul de altul ;)   

15 Februarie, 2006, 07:39:18 p.m.
Răspuns #9

Paul

Pentru ca ne iubeste cu tot cu ciorapii nespalat, pentru ca ne zambeste in fiecare dimineata, pentru ca ne saruta de fiecare data cand mergem la lucru, pentru ca stie sa ne incalzeasca atunci cand suntem morocanosi, pentru ca stie sa ne mustre fara sa ne jigneasca, pentru ca e frumoasa, pentru ca este eleganta, pentru ca este grijulie, pentru ca este inteleapta, pentru ca vorbele ei sunt precum adierea unei nopti de vara, pentru ca paseste ca o felina, pentru ca iubeste ca o leoaica pentru ca ne este mama, sora, nevasta, bunica, matusa, nasa, verisoara... Pentru toate astea si multe altele...
Jos palaria.
Te iubesc FEMEIE
Iubesc, deci exist.

16 Februarie, 2006, 01:49:45 a.m.
Răspuns #10

Guardian|Angel

Unde ai fost paul, ca te-am cautat o viata intreaga! ::)
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

16 Februarie, 2006, 08:02:17 a.m.
Răspuns #11

sunshine

Ii multumesc si eu iubitului tau, Daniela, ca iubeste femeia , te iubeste pe tine pt toate femeile , le respecta si le vede, oriunde ar fi, femei. Iti multumesc tie, ca ai fost alaturi de el si , astfel, sunteti din nou printre noi.
 Dragii mei, iubiti FEMEIA pt ca este FEMEIE!

PS:Inger furios, nu ai un frate mai mare? ;D ;)
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

28 Februarie, 2006, 09:37:16 p.m.
Răspuns #12

furia ingerului

Vizitator
Lumea imi citeste aceste randuri si ma lauda ;)
Apoi imi citeste poeziile si da cu pietre in mine spunand ca sunt misogin ???

Hotarati-va, dragii mei, cum sunt?! ::)

Eu nu pot sa laud femeia mai mult decat am facut-o deja.
Voi puteti insa femeilor sa va apreciati in masura in care eu am facut-o si sa va mustrati in masura in care eu n-am facut-o. Daca voi ati fi perfecte noi ne-am simti mai penibili decat deja suntem. Asa ca va rog mult sa continuati sa gresiti fara sa va mintiti pe voi, fara sa ne raniti pe noi si facand cinste cuvantului "dragoste".
Femeia care-mi va purta in pantece urmasii mei va fi femeia ca va avea ce nimeni n-a mai avut pana la ea: un barbat pentru care femeia de langa el e minune de pus la icoana cu pruncul in brate...

28 Februarie, 2006, 10:19:21 p.m.
Răspuns #13

sunshine

Asa, pune si tu paie pe foc, fa-ma sa plang dupa ce m-am veselit in zapada. Nu poti sa tii secret ca existi? Te rog eu, fa-o pt mine, ca am 2 copii si tu stii ce "fericita " sunt ca sotie. :'(
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

28 Februarie, 2006, 10:26:22 p.m.
Răspuns #14

furia ingerului

Vizitator
mi-e cam greu draga sunset sa mint acum ca nu mai exist ca m-au luat la castel cica si m-au pus sa fiu cand bard sa le fac versuri, cand ingrijitor de cai sa duc lucerna la armasari cand...Lumiere, o forma frantuza de a spune ca aduc lumina in casa oamenilor aratandu-le cata lumina au de fapt ei intransii si cat de frumoasa e viata...chiar la lumina unui foc de paie pus pe inima unei mame care-si iubeste minunile si in fata careia imi scot umil palaria si-i spun:
"Marita esti tu intre toate cele..."