11 Octombrie, 2025, 12:48:24 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: jocul de-a relatia!  (Citit de 8705 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

18 Februarie, 2006, 12:55:06 p.m.
Citit de 8705 ori

Guardian|Angel

Deci,asadar si prin urmare, hai sa ne jucam putin...de-a relatia...cum facem asta?Nimic mai simplu...fiecare dintre noi,ne alegem cate un partener, de pe site, cu scopul de a ne cunoaste mai bine..si incepem sa spunem cateva lucruri despre partener,si partenerul despre noi...

spre exemplu:dar tineti minte,DOAR EXEMPLU!!!!
eu il aleg pe IAGO,si IAGO pe mine...eu spun despere el ca e un om ,dar se crede geniu
iar el va spune despre mine ca sunt o femeie in primul rand(in opinia lui asta ar spune totul :P) o obeza parasita cu iq de furnica
eu as spune despre el,ca are suflet sensibil,numai ca nu arata asta...si tot asa...
deci...cine incepe????
Dar cam cate 3 trasaturi sa spunem despre celalalt!sa nu se piarda farmecul
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

18 Februarie, 2006, 08:30:40 p.m.
Răspuns #1

desdemona

nu conteaza sexul nu? ;D
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

18 Februarie, 2006, 11:00:25 p.m.
Răspuns #2

Guardian|Angel

ei cum sa nu conteze sexul...trebuie...doar nu vrei sa ai o relatie cu o femeie nu? ;D
sau... ::)

19 Februarie, 2006, 11:40:06 a.m.
Răspuns #3

desdemona

;D ;D mai stii? atunci eu voi reveni mai tarziu..nu stiu daca pot sa imi spun parerea despre vreun baiat din site...ca nu cumva se supere careva.Cand cunosc mai bine revin!Dar hai sa inceapa careva! :-[ ;D
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

19 Februarie, 2006, 07:12:04 p.m.
Răspuns #4

furia ingerului

Vizitator
Dificila greutate:)
Eu unul care cunosc binisor doar 5-7 oameni de aici ma vad obligat sa mai astept pana sa-mi dau cu presupusul. Se pare ca nu se ingramadeste nimeni. Daca in 2 zile nimeni nu posteaza ma vad obligat fata de o initiativa inedita sa incep eu.
Pacat de cine va trebui sa fie cu mine... ;D

19 Februarie, 2006, 11:07:08 p.m.
Răspuns #5

ONLY DESIRE

se pare ca ingerule ca va trebui sa preiei initiativa,caci se pare ca nu se incumeta nimen...."de ce ti-e frica ,de aia nu scapi".Asa ca ....asteptam! ;)
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

19 Februarie, 2006, 11:38:40 p.m.
Răspuns #6

Guardian|Angel

hE HEEE....NU ATI VREA SA FIU EU CEA CARE INCEPE...NU DE ALTA, DAR NU MA HOTARASC PE CINE SA ALEG...INCA MAI ASTEPT SA FIU ALEASA... ;)

20 Februarie, 2006, 12:02:58 a.m.
Răspuns #7

Lorelei

Tot zice furia ingetului ca pacat de cine va fi cu el...  ;D ;D Hai sa sparg eu gheata.

Deci - furia ingerului.

Nu-l cunosc prea bine, asa incat ceea ce zic poate fi doar o impresie de suprafata, asa incat ma astept la "represalii"  :D Deci:

Baiat citit (tot zice el ca ne da pe spate cu eruditia lui, nu?  ;)), putin cam orgolios, cu simtul umorului, aparent foarte sigur pe el, dar undeva deep inside fragil. Ii plac foarte tare provocarile pentru ca stie ca le poate face fata, ii place sa fie in centrul atentiei, sa fie admirat (cui nu-u place, deh  ;D), nu continua sa faca un lucru atunci cand lucrul respectiv nu-i mai ofera satisfactia pe care i-a oferit-o la inceput, ambitios, sensibil (desi nu-i place sa o arate). Profunzime in gandire, totusi ezitant uneori, are tendinta sa mascheze orice ezitare sub un munte de cunostinte. Daca ar fi sa aleaga intre munte si mare ar alege muntele. Putin salbatic (in sensul de respingere a normelor care impun limitari, mai ales sociale), accepta totusi normele care aduc stabilitate si mai ales rigoare. Spirit critic, analitic, intuitie dezvoltata (totusi are tendinta de o a reduce la tacere din nevoia de a rationaliza totul).

Semnat, parafat si mai ales etichetat!  ;D

Lorelei

PS. "Represaliile" sper ca vor confirma si respectiv infirma cele de mai sus, inainte de a formula "etichetute" despre mine  :D
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

20 Februarie, 2006, 12:49:24 a.m.
Răspuns #8

Lorelei

Mai lansez o provocare: asta ca sa am ce citi (si ca sa am ochii cui fura :D):

Bllue:

Baiat destept, cu replici inteligente cu multe intelesuri, usor inconstant, orgolios, sensibil fara sa cada in excese, fumator ( ;D ;D). Accepta provocari in egala masura in care ii place sa le lanseze. Are incredere in oameni, poate prea multa, accepta cu greu o infrangere. Echilibrat, stie cum sa revina pe linia de plutire dupa orice esec, desi are tendinta de a-si face prea multe griji. Are tendinta de a-i judeca pe ceilalti, fara rautate insa, totusi ii judeca... Poate fi usor deceptionat pentru ca este o fire entuziasta, care se arunca cu pasiune in ceea ce face, crede ca toti oamenii au acelasi calibru (stacheta ridicata prea sus) si ii judeca prin prisma propriilor idei si sentimente. Nu accepta critici, este exclusivist, nu accepta locul doi: locul intai sau nimic! Fire dominata de simt estetic si artistic, vede uneori lumea in roz, are tendinta de a idealiza lucrurile si persoanele din jur. Incapatanat, persevereaza cand isi pune ceva in cap pana reuseste. Greu de contrazis, tine uneori la propriile pareri chiar dupa ce in sine lui a aceeptat ca nu sunt corecte.  ;D ;D Bun prieten, onest si loial. Are insa foarte putini prieteni adevarati si stie asta.

Mmmmm? Semnat, parafat, etichetat!  ;D ;D

Lorelei

20 Februarie, 2006, 01:04:01 a.m.
Răspuns #9

Paul

Lorelei.
Incapatanata, in doze digerabile, inteligenta, poate prea inteligenta pentru un barbat care vrea sa duca o viata linistita, amuzanta, dulce, diabetic de dulce, introvertita, in zecile de ore pe care le-am petrecut stand de vorba, nu a dezvaluit nimic din viata ei. Poetica, independenta, consecventa, activa ... foarte activa, mentinand suprematia in toate domeniile posibile. Poate singura fiinta care ar putea gasi colt unei sfere... Si pe langa toate astea, sefa noastra.

Semnat : Bllue aka bllue eyes aka Paul aka Pink eyes...
Iubesc, deci exist.

20 Februarie, 2006, 01:18:19 a.m.
Răspuns #10

Guardian|Angel

Lorelei, bigam`o !!!
era vrb de o relatie...nu de bigamie ;D

20 Februarie, 2006, 01:22:18 a.m.
Răspuns #11

Lorelei

Pai ia fi tu draguta si explica ce e cu relatia asta...  ;D ;D ca sa stim ce alegem  :D

20 Februarie, 2006, 05:46:26 a.m.
Răspuns #12

furia ingerului

Vizitator
A.S. Trebuie sa ma fi mancat rau de tot unde nu ajunge soarele, de-am avut proasta inspiratie sa postez eu aici inaintea ei...  ;D

Despre mine? Doar de bine! ;D
Lorelei a zis despre mine suspect de exact :D. Nu stiu daca s-o numi "intuitie feminina" sau relatii la SRI da' "m-a citit" aproape exact. Zic "aproape" ca nu's "putin cam orgolios" ci foarte orgolios si...altceva nu mai zic. Ca nu mai am ce. Offf...bine grait-a Lorelei ! :P

Ma uit cu infrigurare in buletin si...ioc! nu scrie la "Locul Nasterii" Delhi...mi-ar fi trebuit asta acum ;D
Lorelei...frantuza ::)
(Gand ca pentru sine):Cine isi alege un nume ca Lorelei ar trebui sa scrie intre paranteze patrate si traducerea in franceza, ebraica si hindusa eventual... :P
Lorelei frantuza este parte dintr-un plan diabolic de protectie a oamenilor. Macar de-as putea spune ca face excese ca moderator! Nu-i cunosc varsta si chiar daca as cunoaste-o [(Gand ca pentru sine) O Cunosc ;D] e clar ca nu are legatura cu complexitatea ei. Probabil ca ea ar fi la fel si la 2o si la 40 si la 60. Adica undeva acolo sus, veghiind. Oameni ca ea dau dovada de o anumita distantare aparte, de ceva distins care obliga la respect chiar si din partea orgoliilor nemasurate. O fire joviala dar un jovial amestecat cu maturitate.
Cred ca-i sincera in ce afirma si mai cred ca latura ei sensibila este de o cu totul alta factura decat la majoritatea oamenilor. Impotriva popularitatii de care se bucura, aici cel putin, cred ca apreciaza solitudinea si, e deja clar, muntele. Nu stiu cat de corect e sa spun visatoare...cred ca ea nu viseaza neaparat la dorinte ce le-ar vrea implinite ci mai degraba la...frumuseti, in stare naturala, la care doar contempli fara sa atingi. Autoritara? Doar cand i se aduc afronturi directe si mojicii probabil. In rest, voce in multime. Nu-mi dau seama inca prin ce vrea ea sa iasa in evidenta...nu pare a fi nivelul inalt de cunostinte, nici acela de confesionar public...E posibil, cu mari rezerve sustin asta in incompleta cunostinta de cauza, sa fie un dezinteres de a fi identificata cu ceva anume si sa vrea sa fie...doar ea perceputa, asa cum este. Si totusi se ascunde in spatele unui nick la fel ca ceilaltii.
E genul de femeie rabdatoare dar care vrea respect, parte datorita stiintei de carte parte datorita respectului de sine puternic ce si l-a creat. Nu pare chiar singura, desi...poate e doar o banuiala, peste lucrurile care n-au fost sa fie, nu putem trece mereu doar cu zambete. Plus de asta, ea nu pare sa caute. Daca o face, numai ea stie cum.

P.S.(Gand ca pentru sine)E greu sa scrii despre oameni, sunt atat de...altii.

20 Februarie, 2006, 10:28:12 a.m.
Răspuns #13

digitty

Asa e.E cam greu sa scri despre oameni...mai ales atunci cand nu-i cunosti ;D
 :(
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

21 Februarie, 2006, 02:57:50 p.m.
Răspuns #14

Guardian|Angel

Lorelei...pai cum sa nu fii bigama cand ai o relatie cu 2 persoane?bllue si furia ingerului :P
trinitty, trebuie sa ne scriem parerile noastre despre cealalta persoana, ptr a ne putea cunoaste mai bine cu totii...
Hai sa intru si eu in actiune...
Charlie...
Sincer,mereu in cautarea perfectiunii...muncitor,sensibil...trist, si tristetea tinde sa devina singuratate, cu un suflet extrem de mare, si care mereu e gata sa sara in ajutor...de la care scoti foarte greu cateva cuvinte despre el si suferinta lui, dar si daca ai facut-o, inseamna ca ii esti prieten adevarat...sau daca nu, macar el asa te considera...inteligent, cauta raspunsuri clare, si nu iluzii...onest...loial... :-*
Semnat: A Guardian Angel...
« Ultima Modificare: 21 Februarie, 2006, 03:00:19 p.m. de Guardian|Angel »