Unde e iubirea??? Unde e fericirea??? Vise! Cel putin pt mine...Am vazut atata ura si rautate incat nu mai stiu ce sa cred...Unde sa caut iubirea? Se zice ca nu trebuie sa o cauti, ca te va gasi ea...Dar se mai spune ca trebuie sa muncesti pentru a-ti implini visele...Oare iubirea nu e visul oricarui om???Si daca e asa, care zicala mai e adevarata??? Muncesti si lupti sa gasesti iubirea sau astepti sa vina singura? Cand muncesti si o pierzi, iti vine sa mori...Cand vine singura la tine, nu-ti convine, crezi ca e prea frumos sa fie adevarat si te retragi...Unde e iubirea??? Unde?

?? Eu unul nu o vad nicaieri. Fericire???Poate... O iluzie de fericire...Ne obisnuim sa avem atat de putin incat atunci cand obtinem ceva mai mult sufocam constientul si ne mintim ca suntem fericiti. Dar in subconstient stim ca nu suntem si nu vom fi niciodata. Fericirea e doar un concept abstract creat pentru a ne impulsiona sa mergem mereu mai departe, in cautarea ei... Bine zice o melodie "Fericirea e ceva ce n-o sa atingi niciodata, dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata"(Vama Veche - Calul din Marlboro). Cat e de adevarata aceasta afirmatie? Eu cred cae cel mai adevarat si sigur lucru care se poate spune despre ea...De unde atata fericire si dragoste cand peste tot in jur vezi numai ura, saracie, nepasare, rautate, incultura...Singurele lucruri legate de "dragoste" pe care pustanii de azi le mai stiu sunt injuraturile si cate-o aventura de-o noapte din cand in cand...Daca se indragostesc cu adevarat incearca din rasputeri sa nege acest lucru si sa-l ascunda de prietenii lor care i-ar lua la misto...Si, culmea...reusesc acest lucru...
Deci, unde-i dragostea sau fericirea in adevarata lume? Aratati-mi o persoana cu adevarat fericita si iubita si care iubeste cu adevarat.Nu cred ca exista asa o persoana, orice ar zice oricine si oricine ar fi cea care pretinde sa fie asa...