10 Octombrie, 2025, 05:18:37 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Cel mai frumos lucru....sa iubesti si sa fii iubit...:)  (Citit de 15113 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

19 Martie, 2006, 11:47:46 p.m.
Răspuns #15

Lady Allia

Iubirea...este acel sentiment care mereu ne va face mai buni, mai frumosi, mai senini, mai copii...iubirea este sentimentul prin care egoismul ar trebui sa dispara si ar trebui sa existe doar...ea insasi...!
Fii iubita iubind..., iar atunci sigur iubirea va insemna ceva frumos si sincer!
Sa ai mereu privirea asemeni cerului senin....sa ai spiritul asemeni unui unicorn...sa ai sufletul asemeni unei povesti....si sa zambesti mereu...in felul acesta viata nu te va ocoli de fericire!

21 Martie, 2006, 12:24:13 a.m.
Răspuns #16

crocantzel

Vizitator
Unde e iubirea??? Unde e fericirea??? Vise! Cel putin pt mine...Am vazut atata ura si rautate incat nu mai stiu ce sa cred...Unde sa caut iubirea? Se zice ca nu trebuie sa o cauti, ca te va gasi ea...Dar se mai spune ca trebuie sa muncesti pentru a-ti implini visele...Oare iubirea nu e visul oricarui om???Si daca e asa, care zicala mai e adevarata??? Muncesti si lupti sa gasesti iubirea sau astepti sa vina singura? Cand muncesti si o pierzi, iti vine sa mori...Cand vine singura la tine, nu-ti convine, crezi ca e prea frumos sa fie adevarat si te retragi...Unde e iubirea??? Unde????????? Eu unul nu o vad nicaieri. Fericire???Poate... O iluzie de fericire...Ne obisnuim sa avem atat de putin incat atunci cand obtinem ceva mai mult sufocam constientul si ne mintim ca suntem fericiti. Dar in subconstient stim ca nu suntem si nu vom fi niciodata. Fericirea e doar un concept abstract creat pentru a ne impulsiona sa mergem mereu mai departe, in cautarea ei... Bine zice o melodie "Fericirea e ceva ce n-o sa atingi niciodata, dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata"(Vama Veche - Calul din Marlboro). Cat e de adevarata aceasta afirmatie? Eu cred cae cel mai adevarat si sigur lucru care se poate spune despre ea...De unde atata fericire si dragoste cand peste tot in jur vezi numai ura, saracie, nepasare, rautate, incultura...Singurele lucruri legate de "dragoste" pe care pustanii de azi le mai stiu sunt injuraturile si cate-o aventura de-o noapte din cand in cand...Daca se indragostesc cu adevarat incearca din rasputeri sa nege acest lucru si sa-l ascunda de prietenii lor care i-ar lua la misto...Si, culmea...reusesc acest lucru...
Deci, unde-i dragostea sau fericirea in adevarata lume? Aratati-mi o persoana cu adevarat fericita si iubita si care iubeste cu adevarat.Nu cred ca exista asa o persoana, orice ar zice oricine si oricine ar fi cea care pretinde sa fie asa...

21 Martie, 2006, 07:37:03 p.m.
Răspuns #17

Strumfita

Bun venit .. si sper sa te simti bine alaturi de noi  :)
   Numai bine  :-*
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

31 Martie, 2006, 02:14:49 p.m.
Răspuns #18

black rose

bun venit draga mea.alaturi de tine sunt si eu un bebe in aceasta familie.o sadere in acesta fortareata cat mai placuta
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

19 Iunie, 2006, 08:44:09 p.m.
Răspuns #19

amorezata

sunt de aceeasi parere q tine...pana sa citesc toate povestioarele astea nu il intelegeam d c este atat de gelos si uneori posesiv...pt k ma iubeste si imi arata asta pe fiecare zi ...si eu la randul meu il iubesc...il iubesc pt k m-a invatzat sa iubesc si sa cunosc toate tainele ei...fiind prima mea mare dragoste...
Ar fi pustie lumea fara tine
Si lipsa ta ar fi un vesnic chin
Si nu-mi doresc decat sa fii cu mine...
..mereu in brate sa te tin...

19 Iunie, 2006, 10:20:28 p.m.
Răspuns #20

Miss M.

Am si eu o singura intrebare :
SE POATE SA IUBESTI SI SA FII IUBIT LA NESFARSIT ? ...
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

19 Iunie, 2006, 10:22:23 p.m.
Răspuns #21

furia ingerului

Vizitator
Decat un om pe patul mortii iti poate raspunde la intrebarea asta, nu?
Daca insa vei avea rabdare, s-ar putea sa am raspuns pt. tine dar inca mai am multe de facut pe aici..

19 Iunie, 2006, 10:25:04 p.m.
Răspuns #22

Miss M.

Am rabdare furie draga :) Astept cu interes ...
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

19 Iunie, 2006, 10:26:24 p.m.
Răspuns #23

desdemona

Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

20 Iunie, 2006, 10:19:05 a.m.
Răspuns #24

catty

ma bucur mult pt tine ca ai avut norocul sa descoperi acest minunat sentiment...si eu l-am trait acum ceva timp si e intradevar minunat....nu mai vezi..nu mai auzi..nu mai simnti..nu mai respiri...decat alaturi..prin..pentru persoana pe care o iubesti...
iti doresc din tot sufletul ca acest sentiment sa tina vesnic si mereu sa fiti asa fericiti ca acum....nimik nu se compara cu acest gen de iubire
iar cu gelozia..sunt absolut deacord cu tine dar ai grija sa o ti cat de cat in frau ca nici o extrema nu e buna
Aveti grija de voi si de sentimentele voastre!

20 Iunie, 2006, 12:16:46 p.m.
Răspuns #25

Diviana_girl

intradevar..gelozia e buna...in doze mai mici...nefiind dusa la extrem...pentru ca ar putea sa dauneze relatia noastra....
insa in aceste 5 luni...am invatat multe lucruri alaturi de el...si poate e prea deveme sa declar asta...dar el...e tipul de baiat care as vea mereu sa fie langa mine....
Am descoperit ca salasuiesc un sentiment ce nu are nuime si nici definitie....poate e iubire..poate e ceva mai presus de iubire...
si am impresia ca nu voi mai avea acest sentiment pentru nimeni...e ceva...ce simti.doar o singura data in viata....
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzii si orbii o pot vedea"

22 Iunie, 2006, 08:12:57 p.m.
Răspuns #26

Diviana_girl

Cand am scris acest topic..iubeam cu toata inima..cu toata suflarea...orbeste....credeam ca a preimesc ceea ce daruiesc....
E foarte interesant cum se poate naruia lumea unia in doar 2 minute...si cateva cuvinte scoase dintro voce senina..si plictisita..pot sa te raneasca profund....

E frumos sa iubesti si sa fii iubit....dar sa fii sigur caruia ii daruiesti inima...

Nu stati nici o singura secunda tristi in urma despartirii...ci gandit ca poate va este predestinat cevaa mai bun decat ceea ce ati avut...
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzii si orbii o pot vedea"

22 Iunie, 2006, 09:22:54 p.m.
Răspuns #27

catty

ce sa intamplat..?nu imi zice ca v-ati certat?...eram asa multumita sa stiu  ca mai sunt si pers fericite .... :'(
oricum..daca chiar asta s-a intamplat....ma bucura modul tau de a vedea lucrurile...bravo...fi puternica si nu lasa pe nimeni si nimik sa te doboare sau sa iti aduca tristetea in suflet...pt ca tu meriti sa fi fericita!

23 Iunie, 2006, 03:53:13 p.m.
Răspuns #28

Diviana_girl

certurile mici aduc  sarea si piperul intro relatie....numai ca acum a fost mai mult decat o simpla si coplilareasca cearta....

Ceea ce eu consideram relatie s-a terminat..intrun mod las...
Cel pe care eu il iubeam din toata suflarea mea a preferat sa puna un sfarsit relatiei noastre printrun telefon....
Distanta nu e un motiv...niste sentimente nu se schimba peste noapte....

Poate peste un timp isi va da seama ce a pierdut....

Dar lumea mea nu se termina cu el...intreadevar a inceput cu el....dar nu trebuia neaparat sa fie singurul.....
sunt la inceput de viata...si sunt atatia baieti care vor din rasputeri sa imi oferece nu mi-a oferit fostului meu prieten....si in acelasi timp sa ii iubesc asa nebuneste si prifun cum am facut cu el......

Am inceput o alta relatie.....poate e prea curand...la numai 2 zile de marea despartire...dar sunt satula sa mai sufar....am suferit in timpul relatiei...si nu mai am de gand sa ma usuc pentru cineva care nu a stiut sa aprecieze ce avea....

Nu ma judecati....am decis sa nu mai las sa imi treaca printre degete sansa de a fi fericita...indiferent cu cine....

Desi e greu sa uit niste sentimente asa de puternice pecum aveam..si poate inca mai am..dar incerc sa le ascund sa le  elimin din al meu suflet,.....
Stiu ca voi reusi........sper..sa reusesc......

23 Iunie, 2006, 08:04:19 p.m.
Răspuns #29

desdemona

atunci ai felicitarile mele!
aici ne asemanam..un mod optimist de a vedea lucrurule.Te va ajuta de multe ori acest lucru,este un dar pe care trebuie sa ii pretuieti valoarea.
Apropo de asta...iti dai seama de valoarea unui lucru de abia dupa ce l-ai pierdut.CRed in vorba asta si iti garantez ca va vedea si el asta.
sa fii fericita!
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului