10 Octombrie, 2025, 05:45:22 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: distanta poate ucide dragostea?  (Citit de 5205 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

26 Februarie, 2006, 08:53:27 p.m.
Citit de 5205 ori

Diviana_girl

Am avut norocul de a iubi si a fi iubita....
Am cunoscut o iubire intensa,pura si pasionala....
Pe zi ce trece ne iubim tot mai mult...suferim din cauza distantei.....dar totusi....nu e chiar atat de rea si distanta asta.....iubirea noastra creste tot mai mult....
Cand m-am hotarat sa inkep asceasta relatie....am stiut k vor fi perioade kand vom fi despartiti...si totusi am riscat...nu pierzi nimik dak risti....
Daca nu as avea niki o veste despre el...cred ca as innebuni....dar din fericire...el atat de dornik sa ma sune sa afle ce mai ii nou....ce fac..ce zik.... ;D
Si totusi am incredre in el...si realizez cat ma iubeste....dar nu pot sa nu fiu geloasa....(nuh ca el nu ar fi la fel de gelos ca si mine ::) :P ;) )Intr-o relatie daca nu ii gelozie....inseamna ca nu e iubire.......parerea mea....
Niciodata nu am crezut ka baietii pot plange....e un lucru ff rar intalnit.....dar iubitul meu...mi-a demonstrat ca exista......si baieti care sufera pt o fata.....care chiar iubesc....
Langa el ma simt implinita...si e acel baiat pe care orice fata ar vrea sa il aiba langa ea....ma asculta...atunci kand am nevoie sa fiu ascultata....ma sustine....si nu e genul de baiat care...daca il intrebi"iubitule cum imi sta?"....iti va spune...(desi nu o crede)"fff bine iubito"....nuh....dany meu...stie sa ma laude atunci kand trebuie...si ma critica cand trebuie....sunt atatea lucruir care ne unesc.... ;D :)....il consider baiatul perfect....deoarece prin defectele si calitatile sale se face perfect.....un om perfect e acel care are si defecte si calitati.....perfectiunea  nu e compusa numai dintr-o multitidine de lucruri pozitive.....
Multa lume spune k iubirea nu poate supravietui distantei.....
iar eu ma intreb oare este asa?....
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzii si orbii o pot vedea"

26 Februarie, 2006, 09:30:04 p.m.
Răspuns #1

desdemona

ma bucur pentru tine..ma bucur ca iubesti si ca esti iubita.
Si eu am avut relatii la distanta...acum sunt in una de acest gen,Si desi suntem la inceput imi este foarte greu sa nu il am aici langa mine.RAspunsul..da rezista o relatie la distanta dar cheia este comunicarea.Daca exista comunicare..daca ecista dialog,si nu monolog lucrurirele sunt pe calea cea buna.Intr-o relatie la distanta sunt multe obstacole..dar sunt si avantaje,totul este sa existe increderea si iubirea .Si gata reteta fericirii.
despre acest subiect a mai fost postat un topic..cauta-l,sunt informatii acolo,poate exact de ce vrei tu sa auzi.

Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

26 Februarie, 2006, 10:48:36 p.m.
Răspuns #2

Diviana_girl

Multumesc desdemona ;D
era o intrebare care ma macina....stiu cum e sa te doara absenta persoanei iubite....
nu pot sa ma plang ca nu exista comunicare...pentru ca este.....din fericire ;D
si vorbind zilnic...si cate 5-6 ore pe zi...si poate uneori si mai mult(sa ii multumim celui care a inventat internetul:)) ) stiim unul de altul....si ne spunem durerile si fericirile....

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzii si orbii o pot vedea"

27 Februarie, 2006, 07:53:59 p.m.
Răspuns #3

charlie

o poate slabi, dar o poate si intari.

depinde de indivizi.

zic eu.
You believe but what you see
You receive but what you give

28 Februarie, 2006, 08:01:50 p.m.
Răspuns #4

Diviana_girl

mdaaa.......depinde de indivizi....certurile pot sa doara mai tare cand esti departe de cel iubit.....oricand poate sa inchisa telefonul....
macar daca il ai in fata il opresti...si lamuresti lucrurile...mai repede...