10 Octombrie, 2025, 07:54:55 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: E CAZUL SA MA RETRAG?  (Citit de 12973 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

01 Martie, 2006, 11:37:01 p.m.
Răspuns #30

furia ingerului

Vizitator
Simulacre de comportament original... :-*
Frizeaza conformismul...sau il intrece? ;D

Waky waky ;)
« Ultima Modificare: 01 Martie, 2006, 11:38:58 p.m. de furia ingerului »

02 Martie, 2006, 02:12:19 a.m.
Răspuns #31

viulian

Administrator
Continuand cu aceasta atitudine Iago, riscul este sa fii privit ca un baietel foarte ingamfat, atat de plin de el incat numai mamica hranitoare mai este tolerata alaturi [si asta doar cu conditia expres ca micutului i s-a facut putin fomita].
Si atunci da, toti te acctepta, un copil de acest fel este teriiiibil de amuzant :) si oricate prostioare ar debita, propriul lui univers umplut doar de el este atat de dulce, incat ii ingadui orice. Chiar sa iti zica in fata ca esti prost, si sa insiste ca e ca el.

Tu poti folosi in continuare acest limbaj in care infamfarea trece drept maturitate iar refuzul a tot ce misca trece drept clasa si stil - dar va trebui sa induri frustrarea ca iti vor fi sterse unele posturi pana cand te vei decide sa pleci sau pana cand... te vei plictisi sa postezi in acest fel.

02 Martie, 2006, 03:17:51 a.m.
Răspuns #32

Iosif

Subscriu pentru treburile serioase! ;)
Let`s go get some work...
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

02 Martie, 2006, 11:48:18 a.m.
Răspuns #33

a_lina2

Scuze Iago ca i-ti spun,dar sincer,ESTI PENIBIL.Te comporti ca un copil care are nevoie de toata atentia.....Ma asteptam la mai mult.
Doar eu.....

02 Martie, 2006, 12:55:58 p.m.
Răspuns #34

Paul

Da, Iago... cred ca e cazul sa te retragi  ;D ;D ;D
Iubesc, deci exist.

02 Martie, 2006, 03:10:29 p.m.
Răspuns #35

crocantzel

Vizitator
Mah, sincer, eu nu cred ca ar trebui sa te retragi...Spre rusinea mea, nu am citit intreg topicul si nu stiu daca eu sunt oaia cea breaza sau mai e cineva de aceeasi parere cu mine...Dar, parafrazand citate celebre, ce rost are dragostea sau bunatatea daca nu ar exista si ura sau rautatre??? Cum am defini dragostea daca nu fiind opusul urii? Acuma, nu spun ca Iago are sufletul plin de ura sau rautate, dar are un "gust amar ;)", stie sa se faca simtit in jur...El e cel care cateodata te poate readuce cu picioarele pe pamant din al 9-lea cer...Credeti ca daca s-ar retrage nu ar aparea alt Iago? Chiar i s-ar simti lipsa...Sunt sigur de asta...

Deci, in opinia mea ar trebui sa ramana intre noi...Tot avem lupul cel rau, de ce sa il alungam si sa riscam ca o oita sa-i ia locul?

Iago, ai toata sustinerea mea!!!

02 Martie, 2006, 07:21:03 p.m.
Răspuns #36

desdemona

Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

02 Martie, 2006, 07:25:27 p.m.
Răspuns #37

furia ingerului

Vizitator
As ruga-o pe des sa se explice... ;) Unii dintre noi suntem foarte interesati sa intelegem "drag"-ul ei pentru IAGO ;D

02 Martie, 2006, 07:46:16 p.m.
Răspuns #38

Rudy Valentino

Multumesc pentru sustinere celor care mi-au dat, voalat sau "pe fata" votul lor de incredere!Furia InGERULUI,  cu riscul de a folosi un clisheu, o sa-ti spun doar atat:Curiosii  mor repede, iar prostul, idem, de grija altuia! ;)

Inegalabilul
IAGO

02 Martie, 2006, 07:52:36 p.m.
Răspuns #39

furia ingerului

Vizitator
Dragul meu IAGO ;D
Tu reusesti sa ma amuzi chiar si atunci cand ma plictisesti ;)
Si oricum este complet neindicat sa te pui cu prostu' ca are mintea odihnita 8)

02 Martie, 2006, 10:43:23 p.m.
Răspuns #40

Maria

Vizitator
      Iago baietasi rotofei, bucalat. Nici de asta data topicul creat de tine nu seamana a sondaj de opinii, dai cu stangu-n dreptul, adica iti arati valoarea, offticat(romaneste spus). N-ai vrut sa vezi daca cineva este pro sau contra ta, ai vrut sa vezi ce control detii.
   Sti, curios este ca semeni cu cealalta fata a unui fost poet venit pe meleagurile astea telenovelistice pe care tu nu le suporti dar care curios le vizitezi, ba mai mult postezi. Tu, postezi pentru a fi citit, chiar daca ajungi la cosul de gunoi. Nu-i nimic real, nu ai nimic in plus, tanjesti dupa genul asta telenovelistic doar ca n-ai curajul s-o faci. Hm! parca te-au expulzat canadienii.
      Cred ca la tine asta-i hiba, zau ca nu-i de gluma cu asemenea minti, ai nevoie urgent de ajutor.Sui undeva in acest topic ca esti adeptul realitatii. Care realitate? a ta? Ha! ha! ha! crezi ca toti cei care stiu a scrie versuri sunt si minti luminate??? In mintea si-n sufletul lor, adica a acestora se poate ascunde multa durere, ba mai mult prostie. Asa isi pot ascunde slabiciunile, pot controla mintile altora cu ritm, vers si poezie.
       Eu nu tin mortis sa pleci, dar daca nu sti sa respecti pentru a fi respectat, adica sa ai obligatii,...caci asta inseamna simt al dreptatii realiste, este mai bine sa mergi pe burta ca apa-i mica, fara sa mai casuni asa ca matusa pe mormant.

10 Martie, 2006, 02:56:27 p.m.
Răspuns #41

anda

O, ramai, ramai pa Forum,
Te-nduram atat de mult!
Ale tale replici "fine"
Le datam cu-n C ocult; ;D

26 Martie, 2006, 03:02:45 p.m.
Răspuns #42

ONLY DESIRE

abia acum am vazut acest topic! :D :D :D :D :D :D(rad....cu pofta)!si atat...... :D :D :D :D
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

26 Martie, 2006, 04:08:23 p.m.
Răspuns #43

Rudy Valentino

Only u,rasul e sanatos dar ingrasa!So, take care, micutzo, sa nu faci burtica! ;D

Rudy Himself

26 Martie, 2006, 04:10:14 p.m.
Răspuns #44

ONLY DESIRE

dar e sanatos....!pentru silueta mea nu-ti face griji....ca este loc de cateva kilograme in plus!oricum merci pentru avertisment!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."