Iago baietasi rotofei, bucalat. Nici de asta data topicul creat de tine nu seamana a sondaj de opinii, dai cu stangu-n dreptul, adica iti arati valoarea, offticat(romaneste spus). N-ai vrut sa vezi daca cineva este pro sau contra ta, ai vrut sa vezi ce control detii.
Sti, curios este ca semeni cu cealalta fata a unui fost poet venit pe meleagurile astea telenovelistice pe care tu nu le suporti dar care curios le vizitezi, ba mai mult postezi. Tu, postezi pentru a fi citit, chiar daca ajungi la cosul de gunoi. Nu-i nimic real, nu ai nimic in plus, tanjesti dupa genul asta telenovelistic doar ca n-ai curajul s-o faci. Hm! parca te-au expulzat canadienii.
Cred ca la tine asta-i hiba, zau ca nu-i de gluma cu asemenea minti, ai nevoie urgent de ajutor.Sui undeva in acest topic ca esti adeptul realitatii. Care realitate? a ta? Ha! ha! ha! crezi ca toti cei care stiu a scrie versuri sunt si minti luminate??? In mintea si-n sufletul lor, adica a acestora se poate ascunde multa durere, ba mai mult prostie. Asa isi pot ascunde slabiciunile, pot controla mintile altora cu ritm, vers si poezie.
Eu nu tin mortis sa pleci, dar daca nu sti sa respecti pentru a fi respectat, adica sa ai obligatii,...caci asta inseamna simt al dreptatii realiste, este mai bine sa mergi pe burta ca apa-i mica, fara sa mai casuni asa ca matusa pe mormant.