10 Octombrie, 2025, 08:58:29 p.m.
Totul despre Iubire

Sondaj

Pe cine ati pune stampila?

Lorelei
1 (9.1%)
Delacroix
0 (0%)
Guardian Angel
4 (36.4%)
Furia Ingerului
2 (18.2%)
Desdemona
1 (9.1%)
Bllue
1 (9.1%)
Un suflet
0 (0%)
Sunset
0 (0%)
1 Zi
0 (0%)
Iago
0 (0%)
Viulian
2 (18.2%)

Numărul total de membrii care au votat: 7

Autor Subiect: Votati cel mai prolific utilizator....  (Citit de 3906 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

02 Martie, 2006, 10:45:36 a.m.
Citit de 3906 ori

Paul

Un mod de a afla preferintele voastre. Dintre utilizatorii mentionati de mine mai sus... pe care il considerati cel mai exemplar sau valoros? Daca ar fi fost posibile mai multe variante as fi optat pentru mai multe. Motivati alegerile voastre... va rog...
Iubesc, deci exist.

02 Martie, 2006, 10:59:20 a.m.
Răspuns #1

sunshine

Eu am votat pt Furia ingerului.Pot sa spun ca m-a ajutat f mult intr-un moment dificil din viata mea.Si este un om cu multe calitati chiar daca vrea sa arate contrariul?
 Ar mai fi multe de spus despre el.

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

02 Martie, 2006, 11:10:39 a.m.
Răspuns #2

Paul

Eu votez pentru Lorelei, pentru ca ma face sa zambesc de fiecare data cand vorbesc cu ea si pentru ca reuseste sa-i dea acestui site o infatisare dulce si frumoasa.
Iubesc, deci exist.

02 Martie, 2006, 11:54:57 a.m.
Răspuns #3

un_suflet

"votati cel mai/ cea mai..."
Fiecare din noi, intr-un fel sau altul, intr-un domeniu anume, sau prin simplul "fel de-a fi" suntem "cei mai..." asa cum, fiecare din noi, fara celalalt nu am avea termen de comparatie...
Sunt multe nickuri pe love time care ne aduc zambete (fie ele chiar ironice) si care, dincolo de forma lor de exprimare in scris (mai mult sau mai putin corecta din punct de vedere gramatical sau caligrafic) etaleaza "un exemplu, o valoare, sau o traire personala", dar in spatele caruia, se ascunde un suflet mare...
De la fiecare aleg ce imi place si invat ceva... si pe fiecare il accept asa cum este.
Personal, consider ca "afinitatile mai puternice" ar trebui sa se regaseasca "in privat"...
Imi iubesc semenii... buni, sau mai putin buni si ii respect, la fel de mult cum ma respect si ma iubesc pe mine.
Nu am votat pe nimeni de aici, in timp ce, de fapt, ii votez pe toti din LOVETIME.
Cu dragoste si respect,
un_suflet
Priveste ce nu iti place la mine si... spune-mi!... Apoi, priveste in oglinda si... spune-ti!

02 Martie, 2006, 01:12:40 p.m.
Răspuns #4

furia ingerului

Vizitator
Care va sa zica asa ;D
In sinceritatea ambigua de care dau dovada tocmai datorita faptului ca nu sunt altfel :P mi-e tare greu sa raspund aici.
Evident, as minti daca as spune ca ador toata lumea in egala masura. Ca personalitate am preferinte dictate de sinele meu unic, la fel ca fiecare, iar ca apartinand acestui "grup" de discutii ma vad obligat din loialitate si apreciere pentru meritele celuilalt sa le si nominalizez aceste preferinte. Ordinea este absolut aleatorie si mi-este imposibil sa departajez valoric numele amintite in continuare de aceea le voi scrie una langa alta si nu una sub alta si intr-un singur cuvant:

BllueJ.S.viuliansusnsetDanielaun_sufletdesdemonaLorelei1ziLadyAlliaGuardian|AngelIAGOSemiramisHeraonlyucharlieSaD}AngeL{crocantzelanda

Pentru mine acestia amintiti se regasesc in preferintele mele de discutie asta neinsemnand ca lista este inchisa si ca nu poate sa mai comporte modificari. Macar sa fiti voi originali si sa iesisi din anonimat ca eu imi rezerv dreptul de a opera modificari de adaugire aici pe viitor.

Din ratiuni ce unora le-ar parea stranii sau dovezi de snobism amestecat cu vreo forma patologica de orgoliu de care probabil sunt si des invinuit, o sa ma votez pe mine totusi. Explicatia ar fi ca-mi rezerv dreptul de a ma cunoaste cel mai bine, mult mai bine deci decat m-ar putea aprecia cineva(doar traiesc cu mine zi de zi) iar aprecierea personala se face dupa aceleasi criterii personale ce ma obliga sa fac acest lucru. Repet, pentru cei care s-au enervat deja citind pana aici, nu astept sa fie acest mesaj o superba carte de vizita pentru mine, ba chiar imi voi atrage probabil ironisme. Spun asadar atat: calitatea mea de traitor prin sine si pentru sine ma obliga la asumarea unor merite vis-a-vis de contributia mea aici, merite carora le-ar putea scapa sau ar fi umbrite de aceasta recunoastere ce ar putea friza deci cu egoismul. Doar ca nu este asa iar cei ce au ochi de vazut, urechi de auzit si minte de gandit vor gasi logica aceasta pozitie a mea fata de chestiunea in cauza.

As sugera ca aici sa voteze doar cine crede ca poate s-o faca...fara alte note de subsol la aceasta afirmatie.

P.S. multumiri sincere lui sunset care m-a votat prima si ii reamintesc doar ca acel suport ce i l-am oferit candva, pana la aparitia votului ei, nu putea deci sa aiba legatura cu acesta iar daca va sta in putinta cuvintelor mele sa fie oferit din nou, eu sunt aici.
« Ultima Modificare: 02 Martie, 2006, 01:16:32 p.m. de furia ingerului »

02 Martie, 2006, 01:30:57 p.m.
Răspuns #5

Lorelei

Io am doua intrebari?
1. Votul lui Bllue unde a disparut?  ;D ;D
2. Oare moderatorii pot tehnic sa masluiasca votul?  :D ;D :D

Redevenind serioasa, dar totusi nu foarte serioasa ca nu-mi sta in fire, eu una nu-s adepta clasamentelor, desi am un spirit competitional puternic. (acuma ce sa zic, deh, cand furia ingerului conduce detasat?  ;D ;D Desi daca stau bine sa ma gandesc daca ma votez si Bllue isi rescrie votul care s-a anulat cand a modificat pollul suntem la egalitate  :D).

N-am stiut daca sa rad cititnd topicul sau sa devin serioasa. Pana la urma m-am hotarat sa rad. O sa-i dau si eu votul lui Bllue si asta nu pentru ca m-a votat (e, nu!!!  :P), ci pentru ca e un tip extraordinar. Cine nu ma crede, sa-l caute!  ;)
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

02 Martie, 2006, 04:19:51 p.m.
Răspuns #6

sunshine

Sigur, dupa ce am votat ai mai adaugat cativa , sa ma simt batrana si senila ca am dat eu fuga sa fiu prima si sa-mi fac dusmani.Acum ma mai crede cineva daca spun si eu ca-mi sunteti toti dragi si respir cu voi in fiecare zi? Dar nu despre asta era intrebarea ci despre cel considerat exemplar. Eu am invatat ceva de la copilul mentionat la votul meu ,el mi-a demonstrat ca nu intotdeauna varsta aduce si intelepciunea.Am inteles ( a cata oara?) ca am multe de invatat de la voi toti si nu voi fi niciodata prea batrana pt o pilda in plus.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

02 Martie, 2006, 11:32:06 p.m.
Răspuns #7

alexia

Eu nu votez  ;D si asta pentru ca toti cei ale caror nume sunt asezate frumos in partea de sus a paginii se completeaza atat de bine incat cred ca impreuna fac un "tot". Se pun in valoare reciproc, se provoaca si dau culoare acestui site. Cat despre "cel mai exemplar sau valoros" nu pot spune decat ca fiecare dintre noi ne-am facut simpatii si in functie de caracterul si personalitatea noastra asa ca, mi se pare inutil (fara suparare  ;) ) acest clasament. Apoi, sunt doar o parte din cei care sunt/au fost exemplari si valorosi.

Cu mult drag,
                                                                Alexia
PS. Eu va citesc pe toti cu mare placere!  :-*
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

03 Martie, 2006, 04:42:55 p.m.
Răspuns #8

Daniela

Vizitator
Pai sa vedem...

Ca o recunoastere a meritului de a fi initiat ceea ce noi cunostem acum sub denumirea de "Comunitatea LoveTime", i-as acorda votul meu lui Delacroix.
La nivel administrativ, l-as vota pe Iulian.
Din punctul de vedere al originalitatii si al...vivacitatii ( :P ) ar obtine votul meu Furia Ingerului.

Acum insa o votez pe Lorelei pentru ca, la o privire de ansamblu, ea se distinge printr-un grad mai ridicat de implicare si consecventa intr-ale LoveTime-ului :)

03 Martie, 2006, 07:02:59 p.m.
Răspuns #9

furia ingerului

Vizitator
Discutam cand vii acasa femeie... >:( ;D

03 Martie, 2006, 09:11:08 p.m.
Răspuns #10

Guardian|Angel

Cred ca mai adecvat era sa punem si optiunea "comunitatea LOVETIME"
Atunci as fi votat....acum..cred ca toti sunteti prolifici forumului...fiecare din utilizatori,a adus ceva din propria persoana acestui forum...si acest lucru, il face deosebit...ne face sa ne simtim "acasa"
Asadar..toti ptr unul,si unul ptr toti...eu una votez cu voi! :-*
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"