Care va sa zica asa

In sinceritatea ambigua de care dau dovada tocmai datorita faptului ca nu sunt altfel

mi-e tare greu sa raspund aici.
Evident, as minti daca as spune ca ador toata lumea in egala masura. Ca personalitate am preferinte dictate de sinele meu unic, la fel ca fiecare, iar ca apartinand acestui "grup" de discutii ma vad obligat din loialitate si apreciere pentru meritele celuilalt sa le si nominalizez aceste preferinte. Ordinea este absolut aleatorie si mi-este imposibil sa departajez valoric numele amintite in continuare de aceea le voi scrie una langa alta si nu una sub alta si intr-un singur cuvant:
BllueJ.S.viuliansusnsetDanielaun_sufletdesdemonaLorelei1ziLadyAlliaGuardian|AngelIAGOSemiramisHeraonlyucharlieSaD}AngeL{crocantzelanda
Pentru mine acestia amintiti se regasesc in preferintele mele de discutie asta neinsemnand ca lista este inchisa si ca nu poate sa mai comporte modificari. Macar sa fiti voi originali si sa iesisi din anonimat ca eu imi rezerv dreptul de a opera modificari de adaugire aici pe viitor.
Din ratiuni ce unora le-ar parea stranii sau dovezi de snobism amestecat cu vreo forma patologica de orgoliu de care probabil sunt si des invinuit, o sa ma votez pe mine totusi. Explicatia ar fi ca-mi rezerv dreptul de a ma cunoaste cel mai bine, mult mai bine deci decat m-ar putea aprecia cineva(doar traiesc cu mine zi de zi) iar aprecierea personala se face dupa aceleasi criterii personale ce ma obliga sa fac acest lucru. Repet, pentru cei care s-au enervat deja citind pana aici, nu astept sa fie acest mesaj o superba carte de vizita pentru mine, ba chiar imi voi atrage probabil ironisme. Spun asadar atat: calitatea mea de traitor prin sine si pentru sine ma obliga la asumarea unor merite vis-a-vis de contributia mea aici, merite carora le-ar putea scapa sau ar fi umbrite de aceasta recunoastere ce ar putea friza deci cu egoismul. Doar ca nu este asa iar cei ce au ochi de vazut, urechi de auzit si minte de gandit vor gasi logica aceasta pozitie a mea fata de chestiunea in cauza.
As sugera ca aici sa voteze doar cine crede ca poate s-o faca...fara alte note de subsol la aceasta afirmatie.
P.S. multumiri sincere lui sunset care m-a votat prima si ii reamintesc doar ca acel suport ce i l-am oferit candva, pana la aparitia votului ei, nu putea deci sa aiba legatura cu acesta iar daca va sta in putinta cuvintelor mele sa fie oferit din nou, eu sunt aici.