da domne, asa este.....e bine sa ramai in banca ta, si sa fi realist, o relatie pe net nu poate exista, din start, mai ales daca baiatul/fata nu este din aceasi localitate........ eu unul am furat-o si acum nu-mi vine sa cred ca am sperat la mai mult(chiar daca totul s-a intamplat ca intr-o poveste)........cert e ca ceea ce am simtit, n-am mai simtit pt nimeni altcineva............oricum eu am ajuns la concluzia ca orice ti se intampla in viata se intampla cu un scop........acum depinde de noi sa vedem partea buna a lucrurilor..... fara un pic de suferinta, fara un pic de sfortare nu vom putea ajunge la maturiate, viata nu iti ofera numai placeri.
Intr-o zi, a aparut o mica gaura intr-o gogoasa de viermi de matase; Un om care trecea din intamplare pe acolo, s-a uitat atent cateva ore la fluturele, care se tot chinuia sa iasa din acea gaura. Dupa mult timp de fortare, se parea ca fluturele nu mai avea nici o sansa sa iasa de acolo, omul avea senzatia ca fluturele a facut tot posibilul sa iasa de acolo. Astfel el a decis sa ajute fluturele:a luat un briceag si a desfacut gogoasa. Fluturele a iesit imediat. Dar corpul sau era prea mic si foarte fragil, aripile sale erau slab dezvoltate si se miscau cu greutate.
Omul continua sa se uite, sperand ca de la un moment la altul aripile fluturelui sa se deschida si sa fie in stare sa sustina corpul, ca apoi fluturele sa zboare. Nu s-a intamplat nimic. Fluturele si-a petrecut restul existentei sale tarandu-se pe pamant cu un corp fragil si cu aripile slab dezvoltate. Nu fusese niciodata in stare sa zboare. Prin intentia sa de a ajuta, omul nu intelegea ca sfortarea fluturelui, era de fapt trimiterea fluidului din corp catre aripi, pt ca acesta sa zboare. Era felul in care Dumnezeu il crestea si il dezvolta.
Uneori, efortul este exact ceea ce avem nevoie in viata noastra. Daca Dumnezeu ne-ar permite sa traim viata fara nici-un obstacol, am fi limitati. Nu am putea niciodata sa fim puternici. Nu am putea niciodata sa zburam.
Am cerut forta....
si Dumnezeu mi-a dat dificultati pt a ma face puternic.
Am cerut stiinta....
si Dumnezeu mi-a dat probleme de rezolvat.
Am cerut prosperitate...
si Dumnezeu mi-a dat creier si muschi pt a lucra.
Am cerut sa pot zbura...
si Dumnezeu mi-a day obstacole pt a le depasi.
Am cerut dragoste...
si Dumnezeu mi-a dat persoane cu probleme pe care sa le ajut.
Am cerut favoruri...
si Dumnezeu mi-a dat oportunitate.
Nu am primit nimic din ce am cerut....
Dar am primit tot de ce aveam nevoie.
Traieste viata fara frica, infrunta toate obstacolele si demonstreaza ca le poti depasi.
Mav...