10 Octombrie, 2025, 01:27:10 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Virtual love?  (Citit de 6342 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

31 Iulie, 2003, 12:49:10 p.m.
Citit de 6342 ori

Iosif

Se spune ca internetul deschide multe porti si ocaziile sunt practic nelimitate.. Se poate intampla ca la un moment dat sa cunosti pe cineva pe internet, pe cineva din alta localitate, sau poate chiar din alta tara.. ce facem atunci? Oare exista iubirea aceasta? Sau e o iubire virtuala, mai mult imaginara? Cand stim daca merita sa facem primul pas si sa cunoastem personal persoana respectiva? Sa nu uitam ca cel din spatele calculatorului poate fi complet diferit in realitate decat s-a aratat pe internet, dar la fel de bine exista si posibilitatea de a se dovedii ca este "marea iubire"..
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

31 Iulie, 2003, 03:54:30 p.m.
Răspuns #1

KiDuTzA

Vizitator
hmmm am ramas uimita frate`meu cand am vazut ca ai adus in discutie acest subiect.. cred ca nimeni de pe site`u asta nu stie mai bine decat noi ce inseamna iubire virtuala... din punctul meu de vedere... nu.. nu exista iubire pe net..indiferent de ce se spune... chiar daca am cunosc persoane super klumea pe net...mi`am dat seama ca relatiile pe net nu merg.. sunt decat niste amagiri...nu facem altceva decat sa suferim... sa ne furam posibilitatea de a gasi pe cineva din orashul/tara noastra.... niciodata nu o sa`ti dai seama cat de mult te iubeste iubitul/iubita decat in momentul in care iti va fi alaturi atat in momentele frumoase cat si cele urate... pe net... cunosti decat partea frumoasa a personalitatii iubitului/iubitei tale... ca s`o cunosti cu adevarat tre sa`i vezi si partea urata.. si acest lucru il poti face decat fiind alaturi de el in fiecare zi

31 Iulie, 2003, 04:12:11 p.m.
Răspuns #2

Un_Om

Vizitator
Pe net te indragostesti de persoana...sau de felul in care acea persoana tasteaza si gandeste?
Aspectul fizic este foarte important intr-o relatie.

26 August, 2003, 11:06:31 p.m.
Răspuns #3

YeYeGirl

da, stiu prea bine povestea, si avea dreptate cel ce spunea ca netu-i bun numai de adus suferinta... cred ca trebuie sa avem grija sa nu cadem in capcanele astea, sa nu facem vreo pasiune pentru cei intalniti astfel...
si-apoi, n-o sa stii niciodata sigur cum e celalalt, n-o sa cunosti reactiile imediate, gesturile, mimica... acolo totul e studiat.
nimeni nu ne crede daca sarutam
pasarea in zbor,
iarba inverzind...
noi suntem un fel de martori
ai adolescentei ruginind

30 August, 2003, 01:50:37 a.m.
Răspuns #4

androgin

Vizitator
Net-ul inseamna in primul rand informatie si in al doilea rand distractie...si atat! Oricine se ascunde in spatele unui nick, zburand din chat in chat in cautarea iubirii supreme e fie naiv, fie are mari probleme existentiale (cel mai probabil de identitate).

30 August, 2003, 01:53:50 a.m.
Răspuns #5

androgin

Vizitator
YeYeGirl, buna! Ce mai faci? Poate ne distram intr-o zi la un chat...asa ca niste adevarati internetisti :D

30 August, 2003, 02:05:01 a.m.
Răspuns #6

Mav

Vizitator
da domne, asa este.....e bine sa ramai in banca ta, si sa fi realist, o relatie pe net nu poate exista, din start, mai ales daca baiatul/fata nu este din aceasi localitate........ eu unul am furat-o si acum nu-mi vine sa cred ca am sperat la mai mult(chiar daca totul s-a intamplat ca intr-o poveste)........cert e ca ceea ce am simtit, n-am mai simtit pt nimeni altcineva............oricum eu am ajuns la concluzia ca orice ti se intampla in viata se intampla cu un scop........acum depinde de noi sa vedem partea buna a lucrurilor..... fara un pic de suferinta, fara un pic de sfortare nu vom putea ajunge la maturiate, viata nu iti ofera numai placeri.

Intr-o zi, a aparut o mica gaura intr-o gogoasa de viermi de matase; Un om care trecea din intamplare pe acolo, s-a uitat atent cateva ore la fluturele, care se tot chinuia sa iasa din acea gaura. Dupa mult timp de fortare, se parea ca fluturele nu mai avea nici o sansa sa iasa de acolo, omul avea senzatia ca fluturele a facut tot posibilul sa iasa de acolo. Astfel el a decis sa ajute fluturele:a luat un briceag si a desfacut gogoasa. Fluturele a iesit imediat. Dar corpul sau era prea mic si foarte fragil, aripile sale erau slab dezvoltate si se miscau cu greutate.

Omul continua sa se uite, sperand ca de la un moment la altul aripile fluturelui sa se deschida si sa fie in stare sa sustina corpul, ca apoi fluturele sa zboare. Nu s-a intamplat nimic. Fluturele si-a petrecut restul existentei sale tarandu-se pe pamant cu un corp fragil si cu aripile slab dezvoltate. Nu fusese niciodata in stare sa zboare. Prin intentia sa de a ajuta, omul nu intelegea ca sfortarea fluturelui, era de fapt trimiterea fluidului din corp catre aripi, pt ca acesta sa zboare. Era felul in care Dumnezeu il crestea si il dezvolta.

Uneori, efortul este exact ceea ce avem nevoie in viata noastra. Daca Dumnezeu ne-ar permite sa traim viata fara nici-un obstacol, am fi limitati. Nu am putea niciodata sa fim puternici. Nu am putea niciodata sa zburam.

Am cerut forta....

si Dumnezeu mi-a dat dificultati pt a ma face puternic.

Am cerut stiinta....

si Dumnezeu mi-a dat probleme de rezolvat.

Am cerut prosperitate...

si Dumnezeu mi-a dat creier si muschi pt a lucra.

Am cerut sa pot zbura...

si Dumnezeu mi-a day obstacole pt a le depasi.

Am cerut dragoste...

si Dumnezeu mi-a dat persoane cu probleme pe care sa le ajut.

Am cerut favoruri...

si Dumnezeu mi-a dat oportunitate.

Nu am primit nimic din ce am cerut....

Dar am primit tot de ce aveam nevoie.

Traieste viata fara frica, infrunta toate obstacolele si demonstreaza ca le poti depasi.

Mav...
« Ultima Modificare: 10 Ianuarie, 2005, 08:51:01 p.m. de J. S. »