05 Noiembrie, 2025, 11:54:00 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Intrebari si raspunsuri.  (Citit de 360537 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

23 August, 2006, 05:05:52 p.m.
Răspuns #390

black rose

depinde de starea sentimentala a fiecaruia....eu prefer romanele......ceva care are un inceput...final...si o actiune...

cafea sau cappuccino
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

24 August, 2006, 04:03:37 p.m.
Răspuns #391

desdemona

legat de intrebare de mai devreme..prefer poeziile..inainte as fi ales romanul,acum nu..
aleg cafeaua..este mai tare.

sa glumesti in iubire sau sa iubesti in gluma?
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

24 August, 2006, 07:27:04 p.m.
Răspuns #392

|ngerMorT

sa glumesti in iubire...simtul umorului este necesar intr-o relatie!

caini sau pisici?  ;D
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

24 August, 2006, 08:01:49 p.m.
Răspuns #393

Little Rose

caini. am 3 pui. cine doreste? intra in discutie doar cei care iubesc animalutzele. eu nu m-as depsarti de ei, dar nu se mai poate.

in dragoste merita sa astepti, sau e bine sa actionezi cat mai rapid posibil? (ne putem raporta la orice aspect implicat de o relatie)
We were 2 and became one. Now it's just the three of us.

29 Septembrie, 2006, 10:58:32 p.m.
Răspuns #394

|ngerMorT

cateodata e bine sa astepti...ca sa se linisteasca apele, ca sa-ti faci ordine in minte...
alteori e bine sa actionezi cat mai rapid, caci uneori te poti trezi ca e prea tarziu.

Gris cu lapte sau orez cu lapte?  ;D
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

29 Septembrie, 2006, 11:00:15 p.m.
Răspuns #395

pokemon

Gris cu lapte...imi aduce aminte de bebelusi  :D

Seara in oras...cu prietenii...sau doar cu prietenul/prietena?
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

29 Septembrie, 2006, 11:02:57 p.m.
Răspuns #396

Escu

Global Moderator
Let's put a smile on that face!

29 Septembrie, 2006, 11:04:45 p.m.
Răspuns #397

pokemon

A fi  ;D
A suferi din iubire...sau din ne-iubire?
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

29 Septembrie, 2006, 11:11:07 p.m.
Răspuns #398

burn_2_hell

a suferii din ne-iubire..
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

29 Septembrie, 2006, 11:11:31 p.m.
Răspuns #399

pokemon

29 Septembrie, 2006, 11:16:43 p.m.
Răspuns #400

Paul

Intrebarea vine de la mine... Cum explicati faptul ca multe relatii de lunga durata se destrama foarte repede dupa casatorie?
Iubesc, deci exist.

29 Septembrie, 2006, 11:22:07 p.m.
Răspuns #401

pokemon

Cred ca motivul este acel act...care iti da senzatia ca cel de langa tine iti apartine...si tu nu mai trebuie sa faci nimic pt a il *pastra*...
Ce parere aveti despre cei care continua o relatie desi aceasta nu mai merge?Si care credeti ca sunt motivele?

29 Septembrie, 2006, 11:26:57 p.m.
Răspuns #402

|ngerMorT

Obisnuinta, teama ca poate nu o sa mai gaseaca pe altcineva, si copii in cazul celor casatoriti si cu copii.

29 Septembrie, 2006, 11:27:37 p.m.
Răspuns #403

|ngerMorT

Daca nu ai putea sa faci copii, ai prefea sa adopti unul sau sa traiesti fara?

29 Septembrie, 2006, 11:30:54 p.m.
Răspuns #404

|ngerMorT

este si intrebare dragul meu  ;D ...din pacate tie ti-e cam greu sa raspunzi..asteptam o dama  ;D. Imi cer scuze pentru discriminare  ;D