10 Octombrie, 2025, 06:19:21 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Intrebari si raspunsuri.  (Citit de 342322 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

04 Decembrie, 2006, 02:30:40 p.m.
Răspuns #450

charlie

am crezut odata demult...asta pana am gasit cadourile,pe care trebuia sa mi le dea bunica mea de Craciun,ascunse prin sifonier...In acel moment am avut o revelatie!  ;D

ai crezut ca bunica e Mos Craciun ?  ;D
You believe but what you see
You receive but what you give

06 Decembrie, 2006, 03:04:36 p.m.
Răspuns #451

digitty

:D :D :D  :)

acu' zau asa!!! :D  am crezut ca bunica se deghizeaza in Mos Craciun! :) dar ca Mosul ii da cadourile!
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

12 Decembrie, 2006, 02:01:53 p.m.
Răspuns #452

Paul

Ce te atrage la Lovetime?
Iubesc, deci exist.

12 Decembrie, 2006, 02:12:08 p.m.
Răspuns #453

charlie

12 Decembrie, 2006, 02:23:38 p.m.
Răspuns #454

Paul

Impresionant raspuns... Charlie... Intrebarea ramane valabila.
Iubesc, deci exist.

13 Decembrie, 2006, 12:26:13 p.m.
Răspuns #455

digitty

nu stiu...poate faptul ca am gasit topicuri interesante...si pareri sustinute de argumente solide... sau poate faptul ca am gasit aici persoane sincere... pur si simpul nu stiu.

ce reprezinta Craciunul pentru tine?
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

13 Decembrie, 2006, 12:39:02 p.m.
Răspuns #456

burn_2_hell

multaa caldura sufleteasca....pace...armonie...voie buna..ador craciunul..desi acesta va fi..trist.. :'(
    va place zapada?  :D(am inebunit cu zapada...asta pentru ca imi doresc foarte tare sa ninga si nu ninge  :'( )
« Ultima Modificare: 13 Decembrie, 2006, 12:40:48 p.m. de burn_2_hell »
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

13 Decembrie, 2006, 04:15:04 p.m.
Răspuns #457

ONLY DESIRE

imi place puritatea zapezii,atmosfera de sarbatoare si pace pe care o creeaza;cand eram mica imi placea si pentru ca puteam sa ma joc in voie fara sa imi julesc genunchii.acum ma cam deranjeaza faptul ac e "uda"...dar trec peste!
cand ati citit ultima carte si de ce?
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

13 Decembrie, 2006, 04:32:27 p.m.
Răspuns #458

desdemona

pai cred ca m-am apucat de trei carti acum:unsprezece minute-paulo coelho;teatru de camil petrescu si in sfarsit de lorelei-ionel teodoreanu,acum o saptamana am terminat la rascruce de vanturi.
de prima m-am apucat pentru ca o primisem cadou si mi-a fost recomndata,dar pentru ca trebuia sa citesc niste carti pentru scoala am abandonat-o pe noptiera.imi amintisem ca mai aveam ceva de citit de camil petrescu si o incepusem,pana cand cineva la rugamaintea mea imi adusese lorelei,pentru ca auzisem ea,mai ales ca ador stilul lui ionel teodoreanu.
si acum citesc aceasta carte printre picaturi..cand am timp ma cuprinde o fericire si o liniste cand stiu ca pot pune mana pe carte sa o mai citesc.este una dintre singurele carti care reuseste sa ma faca sa-mi fie dor sa citesc,sa-mi para rau ca nu mai am timp sa o citesc si sa regret ca se termina.
zilele trecute primisem la teza la romana o poezie foarte frumoasa si care se numea farmec primejdios,nu mai tin minte de cine scrisa.
in aceasta poezie era vorba despre carti,despre viata creata de ele si despre regretul cu care ramanem cand vedem ca acea carte iti patrunde in inim cu "nostalgia zarilor fugare" si "ce-nchid in ele-sombru tintirim-iluziile-n foi ca in morminte"
aceasta imi este prezentarea ce imi o aleg

de ce miros teii a copilarie?
« Ultima Modificare: 13 Decembrie, 2006, 04:34:24 p.m. de desdemona »
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

13 Decembrie, 2006, 07:01:08 p.m.
Răspuns #459

Luke

tai porcu'   8)
bere  ;D
tuica  ;D
vin fiert ;D
cozonac  ;D
friptura  ;D
craciunite  ;D
.
.
.
.
.
etc ;D
Nu te agita atat , lucrurile cele mai bune se petrec atunci cand le astepti cel mai putin!

13 Decembrie, 2006, 09:08:59 p.m.
Răspuns #460

|ngerMorT

Si unde sunt teii in toata povestea asta?
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

13 Decembrie, 2006, 09:15:24 p.m.
Răspuns #461

charlie

13 Decembrie, 2006, 09:17:19 p.m.
Răspuns #462

|ngerMorT

Si curtea unde e e? In porc/bere/cozonac???  :-X
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

13 Decembrie, 2006, 09:18:25 p.m.
Răspuns #463

charlie

13 Decembrie, 2006, 09:23:12 p.m.
Răspuns #464

|ngerMorT

Numai raspunsuri "elaborate" dai azi  ;D Mistery guy.

Cat despre tei... si mie imi amintesc de copilarie. Dar poate la fiecare dintre noi motivul este altul. Mie imi aduce aminte de plimbarile cu bunicul si cu bunica prin parc, pe aleile pline cu flori de tei. Si imi mai aduce aminte de vacantele la mare cu parintii mei. Era in statiunea Olimp unde mergeam noi o alee pliiina cu tei, deasa si frumoasa. Si luam cate o floare de pe jos si mergeam cu ea la nas  :)  N-o sa uit niciodata acest miros. Il pot simti si acum..

Exista vreo situatie in care ti-ai da viata,  te-ai sinucide practic?