10 Octombrie, 2025, 08:28:06 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Intrebari si raspunsuri.  (Citit de 342427 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

06 Iunie, 2008, 08:40:14 p.m.
Răspuns #690

liviu

cu ce fructe crezi ca se aseamana iubirea?

Avand in vedere ca iubim cu inima, cu mintea.. si cu ce mai avem noi pe-acolo..

Cu strugurii - atarna in ciorchine, care are forma unei inimi. Fiecare bobita arata ca o celula a sangelui si toate cercetarile de astazi arata ca strugurii sunt, de asemenea, o hrana revitalizanta substantiala pentru inima si sange.

Cu o nuca - arata ca un mic creier, cu o emisfera dreapta si una stanga: creierul mare deasupra si cerebelul din partea de jos. Chiar si incretiturile sau cutele unui miez de nuca arata ca neocortexul. Si acum stim ca nucile ne ajuta sa ne dezvoltam peste trei duzini de transmitatori neuronali care ajuta la functionarea creierului.

Cu fructele de avocado si perele - tintesc catre sanatatea si buna functionare a uterului si cervixului femeii – si arata exact ca aceste organe. Cercetarile de astazi arata ca, atunci cand o femeie mananca un avocado pe saptamana, acesta ii echilibreaza hormonii, o scapa de kilogramele in plus in urma nasterii si previne cancerul cervical. Si cat de profund e asta: îi ia exact noua luni unui avocado sa se dezvolte de la nivelul de floare pana la cel de fruct copt.

Cu smochinele - sunt pline de seminte si atarna doua cate doua atunci cand cresc. Smochinele cresc motilitatea spermei masculine si sporesc numarul de spermatozoizi, astfel incat trateaza sterilitatea masculina.

Cu grapefruitul, portocalele si alte citrice - arata exact ca si glandele mamare ale femeii si contribuie la sanatatea sanilor si la miscarea limfei inspre si dinspre sani.

Ma puteti ajuta sa asez si eu o singura virgula (,) in fraza urmatoare:

Daca barbatul ar sti valoarea pe care o are femeia ar sta in patru labe.

???  :)
« Ultima Modificare: 06 Iunie, 2008, 08:48:38 p.m. de liviu »

06 Iunie, 2008, 08:47:40 p.m.
Răspuns #691

sunshine

Daca barbatul ar sti valoarea pe care o are femeia ,ar sta in patru labe.

Cum se explica transmiterea bucuriei si tristetii de la mama la copil?
« Ultima Modificare: 06 Iunie, 2008, 08:51:36 p.m. de sunrise »
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

06 Iunie, 2008, 08:51:36 p.m.
Răspuns #692

liviu

Daca barbatul ar sti valoarea pe care o are femeia ,ar sta in patru labe.

E bine? ???

Daca barbatul ar sti valoarea pe care o are, femeia ar sta in patru labe.

E bine? ???  :laugh: :laugh:

06 Iunie, 2008, 08:52:59 p.m.
Răspuns #693

sunshine

:nono:Pentru barbati e bine cum o pui tu ;D , pentru femei e asa cum vreau eu s-o asez :P
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

06 Iunie, 2008, 10:07:52 p.m.
Răspuns #694

valentina

Cred ca este bine si cum spune liviu si cum zici tu sunrise,pentru ca daca nu am fi doi nu ar exista nimic.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

06 Iunie, 2008, 10:09:36 p.m.
Răspuns #695

Paul

Fara intrebari nu exista raspunsuri... Asadar, intrebarea va rog :-* :police:
Iubesc, deci exist.

08 Iunie, 2008, 09:12:46 p.m.
Răspuns #696

liviu

Fara intrebari nu exista raspunsuri... Asadar, intrebarea va rog :-* :police:

(încerc sa o pun eu..

Atunci cand ne apucam sa invatam mai multe limbi.. care limba este cea mai grea..!?

P.S.: eu stiu!  ;)

09 Iunie, 2008, 01:29:49 a.m.
Răspuns #697

Switty

@ liviu: Cea pe care nu o stim inca..

@ sunrise: Daca este vorba de transmiterea sentimentelor in timp ce femeia e insarcinata - prin cordonul ombilical, ce conecteaza fatul atat la nevoile nutritive, cat si la cele spirituale ale mamei. Cred ca niciodata in viata nu suntem mai atasati de mamele noastre ca in acele momente..Multa dragoste tuturor mamicilor - actuale si viitoare! :-*

A trai din plin sau a trai, pur si simplu ?
"Don't let the seeds keep you from enjoying the watermelon"

09 Iunie, 2008, 09:34:23 a.m.
Răspuns #698

liviu

@ liviu: Cea pe care nu o stim inca..

A trai din plin sau a trai, pur si simplu ?

Cu alte cuvinte: "A fi sau a nu fi.. iata intrebarea" (raspunsul il vom cauta noi, toti impreuna!  :hug: :hug:)

Intrebare: Sunteti de acord (cu ce am spus?)

P.S.: Intotdeauna, prima limba e cea mai grea.. (v-am zis ca stiu! :laugh:)

10 Iunie, 2008, 12:40:06 p.m.
Răspuns #699

Emma

nu prea... :-\ pentru ca hai sa o luam pe rand...
1. daca am trai toata viata 'din plin' cred ca ne-am afla intr-o permanenta oboseala...si fizica si psihica pentru ca ne-ar solicita teribil..
2. daca as trai pur si simplu toata viata..iar nu e bine...ca mi-ar lipsi ceva...nu as simiti nicio satisfactie...as accepta sa fiu o fiinta mediocra...as lua totul asa cum mi se da...m-as lasa in voia sortii...si eu as fi...doar o frunza in bataia vantului...

Deci, nici asa, nici asa....ci amandoua! ;D dupa o perioada de trait intens simtim nevoia unei pauze...daca asta s-ar numi 'trait pur si simplu' atunci e ok...dar sa fie doar un interval finit (cum se notau la matematica : [trait pur si simplu]..atata timp cat nu e la infinit..eu zic ca este chiar in firea lucrurilor sa se intample asa....

INTREBARE: ce e mai rau: SA IUBESTI si sa nu fii iubit SAU SA FII IUBIT si sa nu iubesti?

« Ultima Modificare: 10 Iunie, 2008, 12:45:13 p.m. de emma_white »
Strong people don't put others down...
They lift them up..
(Michael P. Watson)

10 Iunie, 2008, 07:56:29 p.m.
Răspuns #700

Paul

Sa nu iubesti si sa nu fii iubit.

Ati intors vreodata spatele unui cersetor? Evident... toti o mai facem din cand in cand. Dar v-a parut vreodata rau?
Iubesc, deci exist.

10 Iunie, 2008, 08:02:20 p.m.
Răspuns #701

sunshine

Da, atunci cand nu am avut nici eu pentru o paine  :(M-am simtit oribil, mi-a fost rusine si i-am cerut iertare in gand lui si Dumnezeului care mi-a vazut nepasarea de atunci.

De ce cand incep necazurile , se tin lant?

10 Iunie, 2008, 10:01:07 p.m.
Răspuns #702

digitty

ca sa demonstram ca putem rezista. si putem! "Intr-un sfarsit totul e bine...daca nu e bine, inseamna ca nu e sfarsitul"  :P

lacrimile sunt dovada tristetii...si atunci de ce plang oamenii cand sunt extraordinar de fericiti?
everything is ok in the end...if it's not ok, then it's not the end.

10 Iunie, 2008, 10:41:16 p.m.
Răspuns #703

Semiramis

Global Moderator
e o simplă formă de exteriorizare.

de ce pleacă toţi cocorii toamna?
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

11 Iunie, 2008, 01:39:46 a.m.
Răspuns #704

Just

Pentru ca se duc spre alte zari ,acolo unde ziua e mai insorita si unde rasariturile nu le sunt triste .
Zboara mereu inspre mai bine .

De ce romanticii iubesc noaptea?
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."