05 Noiembrie, 2025, 10:08:34 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Ai nervi ?Descarca aici!  (Citit de 32407 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

07 Iunie, 2006, 06:26:32 p.m.
Răspuns #30

charlie

trece.... ai rabdare.

abia trezit. nervii sunt pe drum.  ;D

era sa uit, am dat examen azi la facultate... sper sa iau
You believe but what you see
You receive but what you give

08 Iunie, 2006, 12:27:47 p.m.
Răspuns #31

serenity82

Am vorbit cu ai mei si din iulie imi bag demisia dar inca sunt nervoasa ca trebe sa o mai suport pe asta pe aici. sper sa scapt repede :D
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

12 Iunie, 2006, 01:56:14 p.m.
Răspuns #32

Luke

am o stare asa de naspa ! as vrea sa plang as vrea sa rad  as vrea sa fac ceva dar nu am curajul de a incepe as invata dar am o lene iin mine si ma gandesc ca in 2 saptamani am bacul  . . . .. .  imi vine sa urlu sa strig cat pot de tare dar nu pot si nu stiu de ce  . . . . si asta ma enerveza si mai tare  sunt asa de  . . . .. . . . . .  .. .careva . . .idei . . .ceva sa imi revin la loc ..  . . .eu  unu am un regret mare k termin liceul . . .pt ca nu stiu ce o sa fie ! !  IMI VINE SA PLANG  DAR DE CE !? orice muzica as aculta nu este cum era ... . .acuma ascult WESTFILE . .. si habar nu am de ce am acestea in mintea si in mine .. . . . .AS VREA SA FIU CUM ERAM . . .plin de energie si intodeauan pus pe glume  . . .NU STIU CE SE INTAMPLA CU MINE !
Nu te agita atat , lucrurile cele mai bune se petrec atunci cand le astepti cel mai putin!

12 Iunie, 2006, 06:29:04 p.m.
Răspuns #33

Luke

sunt inapoi asa cum am fost dar eu am o intrebare !: Vreti sa plece Muzafer ?  de ce o plecat fratele meu !? care imi zice !?care so legat de el !?  >:( >:( >:(   da mai care lo facut sa plece am si eu curiozitatea asta  >:( >:( >:(   am citit ce o scris el si e tare interesant  mai vb eu fac mancare (sper sa imi ese bine  :-\)
Nu te agita atat , lucrurile cele mai bune se petrec atunci cand le astepti cel mai putin!

12 Iunie, 2006, 07:10:07 p.m.
Răspuns #34

sunshine

Nimeni.Decizia a fost a lui. Eu una l-am rugat sa se intoarca dar acum , probabil, e ocupat.Sa  speram ca se va intoarce, oricand ne vom bucura de revenirea lui.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

15 Iunie, 2006, 12:31:49 p.m.
Răspuns #35

serenity82

si eu am o stare super naspa. imi vine sa plang pentru ca vreau sa fac mai mult cu viata mea si nu am destul de mult curaj :'( as vrea sa fiu iar fata care eram inainte sa ma angajez plina de entuziasm si initiativa care era dispusa sa lupte. ma simt terminata fara vlaga si data la o parte. ma simt neapreciaata si asta ma infurie. ieri am fost la intalnire cu o firma importanta iar azi seful cel mare s-a luat de mine ca de ce m-am dus eu, desi el imi daduse contactul, ca eu nu am destula experienta ca sa am grija de lientul respectiv  :'( nu-i cinstit pentru ca eu fara experienta si relatii am facut mai mult decat alti cu e toate. :'(
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

15 Iunie, 2006, 04:22:53 p.m.
Răspuns #36

Miss M.

Eu am nervi ca nu prea imi pune nimeni mintea la treaba pe aici :)
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

15 Iunie, 2006, 04:27:41 p.m.
Răspuns #37

Luke

suntem putin busy in perioada asta ;D ! un mic concediu daca ei nu strica nici o data  . . . ;D

19 Iunie, 2006, 10:54:05 p.m.
Răspuns #38

Luke

am o stare tare naspa ! pluteste in casa o stare de tensiune si freamant poate e din cauza k sora mea are capacitatea si eu bacul  anu asta .  . ., poate dar e tare naspa . .  sau poate e de la vremea de afara !

28 Iunie, 2006, 01:18:00 p.m.
Răspuns #39

serenity82

eu in acest moment am foaaaaaaaaaaaaaaaaarte multi nervi ca mi-au scos messu de la servici si am sa ma plictisesc  :'( nu ma mai joc asa  :'(

28 Iunie, 2006, 02:00:53 p.m.
Răspuns #40

serenity82

stie careva ce as putea folosi? astfel incat sa vad cand cineva intra pe yahoo mes? nu de alta dar tipul din iasi intra rar pe net doar pana in ora 17 si nu sta mult si nu vreau sa pierd ocazia sa vorbesc cu el  :'( va rog ajutati-ma sunt disperata ca daca nu vom mai vorbi asa ce ma fac?  :'( :'( :'(

28 Iunie, 2006, 04:54:15 p.m.
Răspuns #41

gyulya_28

nervoasa ..stresata....suparata.... >:( m-am certat cu fratelo ufff ....ce as vrea sa plek odata la mare ::)
"Singurul mod de a invinge durerea este de a o accepta, de a o imbratisa ca pe un prieten drag."

28 Iunie, 2006, 05:31:38 p.m.
Răspuns #42

Empress

gyulya_28 nu esti singura care asteapta sa plece odata la mare iar cat despre nervi lasa ca trec ei si eu ma cert zi de zi cu fratii mei si ce scandaluri ies k mai avem putin si ne batem si suntem copii mari avem 20...23 de ani si cand ma enerveaza doar Cel de Sus stie ce mai este la gura mea  :-* ;D
De s-ar opri timpul in loc
Si marea de s-ar face foc
Si muntii de ar disparea
Am sa respir iubirea ta.
Si soarele de mi-ar sopti
Caldura lui de mi-ar vorbi
Mi-ar spune cerul 'Tu esti tot,
Tu esti si apa, esti si foc.

23 Iulie, 2006, 08:10:42 p.m.
Răspuns #43

charlie

nu stiu sa zic daca am nervi sau imi urasc viata... bine, macar viata de pana acum.

10 August, 2006, 10:26:19 a.m.
Răspuns #44

charlie

continuare: (f****) mama ei de viata...  >:(