05 Noiembrie, 2025, 10:12:37 p.m.
05 Noiembrie, 2025, 10:12:37 p.m.
Forums
Forums
Board
Topic
Pagina de Start
Ajutor
Căutare
Calendar
Autentificare
Înregistrare
Vizitator
Profil pe Forum
Setări Cont
Subiecte Necitite Recente
Subiecte Actualizate
Totul despre Iubire
→
Romanian discussion room
→
Zona liberă
→
Ai nervi ?Descarca aici!
« precedentul
următorul »
Tipărire
Pagini:
1
2
[
3
]
4
5
Mergi Jos
Autor
Subiect: Ai nervi ?Descarca aici! (Citit de 32414 ori)
0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
07 Iunie, 2006, 06:26:32 p.m.
Răspuns #30
charlie
charlie
Mesaje postate: 1989
Gen:
Re: Ai nervi ?Descarca aici!
trece.... ai rabdare.
abia trezit. nervii sunt pe drum.
era sa uit, am dat examen azi la facultate... sper sa iau
memorat
You believe but what you see
You receive but what you give
08 Iunie, 2006, 12:27:47 p.m.
Răspuns #31
serenity82
serenity82
Mesaje postate: 896
Gen:
Just me
Răspuns: Ai nervi ?Descarca aici!
Am vorbit cu ai mei si din iulie imi bag demisia dar inca sunt nervoasa ca trebe sa o mai suport pe asta pe aici. sper sa scapt repede
memorat
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.
12 Iunie, 2006, 01:56:14 p.m.
Răspuns #32
Luke
Luke
Mesaje postate: 259
Gen:
am o stare asa de naspa ! as vrea sa plang as vrea sa rad as vrea sa fac ceva dar nu am curajul de a incepe as invata dar am o lene iin mine si ma gandesc ca in 2 saptamani am bacul . . . .. . imi vine sa urlu sa strig cat pot de tare dar nu pot si nu stiu de ce . . . . si asta ma enerveza si mai tare sunt asa de . . . .. . . . . . .. .careva . . .idei . . .ceva sa imi revin la loc .. . . .eu unu am un regret mare k termin liceul . . .pt ca nu stiu ce o sa fie ! ! IMI VINE SA PLANG DAR DE CE !? orice muzica as aculta nu este cum era ... . .acuma ascult WESTFILE . .. si habar nu am de ce am acestea in mintea si in mine .. . . . .AS VREA SA FIU CUM ERAM . . .plin de energie si intodeauan pus pe glume . . .NU STIU CE SE INTAMPLA CU MINE !
memorat
Nu te agita atat , lucrurile cele mai bune se petrec atunci cand le astepti cel mai putin!
12 Iunie, 2006, 06:29:04 p.m.
Răspuns #33
Luke
Luke
Gen:
sunt inapoi asa cum am fost dar eu am o intrebare !: Vreti sa plece Muzafer ? de ce o plecat fratele meu !? care imi zice !?care so legat de el !?
da mai care lo facut sa plece am si eu curiozitatea asta
am citit ce o scris el si e tare interesant mai vb eu fac mancare (sper sa imi ese bine
)
memorat
Nu te agita atat , lucrurile cele mai bune se petrec atunci cand le astepti cel mai putin!
12 Iunie, 2006, 07:10:07 p.m.
Răspuns #34
sunshine
sunshine
Mesaje postate: 1424
Gen:
Fii tu insuti schimbarea pe care o doresti lumii
Nimeni.Decizia a fost a lui. Eu una l-am rugat sa se intoarca dar acum , probabil, e ocupat.Sa speram ca se va intoarce, oricand ne vom bucura de revenirea lui.
memorat
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
15 Iunie, 2006, 12:31:49 p.m.
Răspuns #35
serenity82
serenity82
Gen:
Just me
si eu am o stare super naspa. imi vine sa plang pentru ca vreau sa fac mai mult cu viata mea si nu am destul de mult curaj
as vrea sa fiu iar fata care eram inainte sa ma angajez plina de entuziasm si initiativa care era dispusa sa lupte. ma simt terminata fara vlaga si data la o parte. ma simt neapreciaata si asta ma infurie. ieri am fost la intalnire cu o firma importanta iar azi seful cel mare s-a luat de mine ca de ce m-am dus eu, desi el imi daduse contactul, ca eu nu am destula experienta ca sa am grija de lientul respectiv
nu-i cinstit pentru ca eu fara experienta si relatii am facut mai mult decat alti cu e toate.
memorat
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.
15 Iunie, 2006, 04:22:53 p.m.
Răspuns #36
Miss M.
Miss M.
Mesaje postate: 485
Gen:
Eu am nervi ca nu prea imi pune nimeni mintea la treaba pe aici
memorat
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "
15 Iunie, 2006, 04:27:41 p.m.
Răspuns #37
Luke
Luke
Gen:
suntem putin busy in perioada asta
! un mic concediu daca ei nu strica nici o data . . .
memorat
19 Iunie, 2006, 10:54:05 p.m.
Răspuns #38
Luke
Luke
Gen:
am o stare tare naspa ! pluteste in casa o stare de tensiune si freamant poate e din cauza k sora mea are capacitatea si eu bacul anu asta . . ., poate dar e tare naspa . . sau poate e de la vremea de afara !
memorat
28 Iunie, 2006, 01:18:00 p.m.
Răspuns #39
serenity82
serenity82
Gen:
Just me
eu in acest moment am foaaaaaaaaaaaaaaaaarte multi nervi ca mi-au scos messu de la servici si am sa ma plictisesc
nu ma mai joc asa
memorat
28 Iunie, 2006, 02:00:53 p.m.
Răspuns #40
serenity82
serenity82
Gen:
Just me
stie careva ce as putea folosi? astfel incat sa vad cand cineva intra pe yahoo mes? nu de alta dar tipul din iasi intra rar pe net doar pana in ora 17 si nu sta mult si nu vreau sa pierd ocazia sa vorbesc cu el
va rog ajutati-ma sunt disperata ca daca nu vom mai vorbi asa ce ma fac?
memorat
28 Iunie, 2006, 04:54:15 p.m.
Răspuns #41
gyulya_28
gyulya_28
Mesaje postate: 194
Gen:
LoveTime.Ro
nervoasa ..stresata....suparata....
m-am certat cu fratelo ufff ....ce as vrea sa plek odata la mare
memorat
"Singurul mod de a invinge durerea este de a o accepta, de a o imbratisa ca pe un prieten drag."
28 Iunie, 2006, 05:31:38 p.m.
Răspuns #42
Empress
Empress
Mesaje postate: 132
Gen:
te iubesc....viata
gyulya_28 nu esti singura care asteapta sa plece odata la mare iar cat despre nervi lasa ca trec ei si eu ma cert zi de zi cu fratii mei si ce scandaluri ies k mai avem putin si ne batem si suntem copii mari avem 20...23 de ani si cand ma enerveaza doar Cel de Sus stie ce mai este la gura mea
memorat
De s-ar opri timpul in loc
Si marea de s-ar face foc
Si muntii de ar disparea
Am sa respir iubirea ta.
Si soarele de mi-ar sopti
Caldura lui de mi-ar vorbi
Mi-ar spune cerul 'Tu esti tot,
Tu esti si apa, esti si foc.
23 Iulie, 2006, 08:10:42 p.m.
Răspuns #43
charlie
charlie
Gen:
nu stiu sa zic daca am nervi sau imi urasc viata... bine, macar viata de pana acum.
memorat
You believe but what you see
You receive but what you give
10 August, 2006, 10:26:19 a.m.
Răspuns #44
charlie
charlie
Gen:
continuare: (f****) mama ei de viata...
memorat