11 Octombrie, 2025, 01:10:39 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: As avea si yo cateva nelamuriri  (Citit de 16471 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

02 Aprilie, 2006, 08:00:30 p.m.
Citit de 16471 ori

cristina

De ce sunt baietii asa fustangii?si de ce mai dau sperante fetelor?nu pot sa inteleg!te privesc la fiecare vedere si nu dau nici un semn,daca te plac sau nu!imi raspunde si mie cineva?
 Si as mai avea o intrebare?cum se poate sa-ti placa atat de mult ochii unui baiat,iar apoi sa te gandesti numai la el,la ochii lui,la privirea lui! :'(ce raspuns imi dati?
"One word free us of all the weight and pain in life,that word is LOVE!"

02 Aprilie, 2006, 09:40:22 p.m.
Răspuns #1

Lord_Saladin

Vizitator
Citat
De ce sunt baietii asa fustangii?si de ce mai dau sperante fetelor?nu pot sa inteleg!te privesc la fiecare vedere si nu dau nici un semn,daca te plac sau nu!imi raspunde si mie cineva?

Pentru ca voua, femeilor, va plac barbatii misteriosi, barbatii reci, barbatii duri...
Si atunci, ca sa va faca pe voi sa va indragostiti de ei, se apuca sa joace teatrul aceasta...

Citat
Si as mai avea o intrebare?cum se poate sa-ti placa atat de mult ochii unui baiat,iar apoi sa te gandesti numai la el,la ochii lui,la privirea lui! :'(ce raspuns imi dati?

Tare cred ca este vorba si de altceva, nu numai de ochi...
Insa cum-necum, ramane asa, cate-un detaliu din asta...

02 Aprilie, 2006, 10:35:22 p.m.
Răspuns #2

Lady Allia

:)...pentru ca...  ;D ::) ;D...
Grea intrebare totusi... ;D !!!
Oricum as raspunde as putea fi inteleasa gresit :), dar eu nu consider ca baietii sunt fustangii, asa cum nu consider ca fetele sunt materialiste sau vor doar baieti top-model.
Eu incerc pe cat posibil sa nu generalizez, iar asta pentru ca am invatat din viata mea de pana acuma ca fiecare om este altfel..., gandeste altfel, simte altfel, iubeste altfel...
A spune ca toti baietii sunt fustangii este gresit! Sunt, dar nu sunt toti, iar dintre cei care "sunt"..., sunt defapt aparente inselatoare...nascute din dorinta de a parea Don Juani..., iar asta tot pentru ca exista unele fete care isi doresc asa ceva...
Fiecare etapa din viata isi are rostul ei, farmecul ei..., partile ei bune si partile ei mai putin frumoase...
Draga mea..., faptul ca nu dau nici un semn nu inseamna ca nu simt ceva, nu inseamna ca sunt stanci sau nu le placi...(tu sau alte fete...), inseamna doar ca si noi fetele trebuie sa stim sa privim dincolo de ei uneori...pana adanc in suflet..., trebuie sa stim sa daruim inainte de a astepta sa ni se daruiasca....( bineinteles si viceversa, pentru ca este valabil si in cazul baietilor).

......................

Ochii sunt de obicei oglinda sufletului...priveste-i bine! Daca insa te gandesti atat de mult la ei, daca ii visezi si atunci cand esti deja treaza.... :)....uita-te bine in sufletul tau...s-ar putea sa fie mult mai mult decat ochii lui... ;)

03 Aprilie, 2006, 09:03:59 a.m.
Răspuns #3

cristina

N-as vrea sa ma gandesc atat de mult la el,chiar n-as vrea!am zis fustangii deoarece numai d-astia am intalnit!si rar mai gasesti un baiat care sa nu-si bata joc de tine! :-[

03 Aprilie, 2006, 09:22:14 a.m.
Răspuns #4

Lord_Saladin

Vizitator
Si inca si mai rar o fata care sa nu isi bata joc de baieti...  ::)

03 Aprilie, 2006, 09:50:44 a.m.
Răspuns #5

cristina

Chiar asa?recunosc am mai intalnit si yo fete d-astea dar asa sa fie?

03 Aprilie, 2006, 10:05:13 a.m.
Răspuns #6

charlie

asa e.

Si inca si mai rar o fata care sa nu isi bata joc de baieti...  ::)

este aproape imposibil de gasit una care sa nu faca asa.
You believe but what you see
You receive but what you give

03 Aprilie, 2006, 10:44:50 a.m.
Răspuns #7

sunshine

Eiiiiiiiiii, sunteti siguri? Ia mai incercati! Punem pariu ca exista? Dar, mai mult ca sigur, asteapta si ele alti baieti care nu exista( dupa parerea lor) si care stau ascunsi si tristi ca nu au masini bengoase si lanturi de aur.Poate ar trebui sa mai scoateti si voi nasucurile din barlogurile voastre.Si..........curaj , copii, atat va trebuie , curaj. :-* :-* :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

03 Aprilie, 2006, 10:59:54 a.m.
Răspuns #8

cristina

Ai dreptate sunset!yo nu mi-as bate joc de nici un baiat decat daca chiar merita sau daca el si-a batut joc de mine!sincer! ;)

03 Aprilie, 2006, 11:01:27 a.m.
Răspuns #9

Strumfita

Eu nu cred ca intalnesti rar fete care sa nu isi bata joc de baieti si de asemenea nu cred ca nu se gasesc baieti care sa nu-si bata joc de noi, fetele . Trebuie doar sa cautam bine .. si vom gasi. Parerea mea .  ::)
   Eu zic ca sunt multe persoane de acest gen si pe acest site, va simtiti?  :D ar trebui..  :P
    :-* :-*

ps: la fel gandesc si eu Cristina  :)
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

03 Aprilie, 2006, 11:05:57 p.m.
Răspuns #10

bogdan03

pai.. baieti nu sunt fustangi..ei se uita pt ca ce e frumos si lui Dumnezeu ii place.. chestia cu datu de sperante si lasatu balta ...poate se intampla dar asta fac si fetele..nu?  Spre exemplu eu vad o fata care este ff frumoasa e normal sa ma uita la ea ..poate si ea se uita la mine ok? da tu zici ca ar trebiu sa ma bag in seama cu ea pt ca altfel iam dat doar sperante sau etc.. nu pot sa ma duc pe strada la o fata care o plac si sa ma dau la ea...nu? dupaia ar zice ca sunt misogin.. si nu ar iesi cu mie ca nu ma cunoaste deci in concluzie as anu merge.. Iar baieti seriosi eu stiu o gramada. spunetimi voi fetelor daca aveti probleme cu subiectul asta si va livrez eu baieti seriosi care nu vor face "probleme".
 bye ...

P.S.: scuze de cum am scris dar am probleme cu tastatura....

04 Aprilie, 2006, 10:16:55 a.m.
Răspuns #11

cristina

Sa stii ca depinde si de fata si nu cred ca ti-ar zice chiar misogin,ai lua-o si tu usor!hmmm......baieti seriosi?nu prea am intalnit,decat probabil aia de la 20 in sus sunt mai seriosi  :P,dar cine-a zis ca am probleme?yo am vrut doar cateva sfaturi....... ;D ;)

04 Aprilie, 2006, 11:13:05 a.m.
Răspuns #12

charlie

de regula, cand vrei sfaturi ... ai probleme.

04 Aprilie, 2006, 11:22:45 a.m.
Răspuns #13

cristina

de regula, cand vrei sfaturi ... ai probleme.
  N-as zice chiar probleme :P

04 Aprilie, 2006, 11:26:41 a.m.
Răspuns #14

charlie

deci ai ceva pana la urma  ;D

asemanator cu problemele presupun