...pentru ca...

...
Grea intrebare totusi...

!!!
Oricum as raspunde as putea fi inteleasa gresit

, dar eu nu consider ca baietii sunt fustangii, asa cum nu consider ca fetele sunt materialiste sau vor doar baieti top-model.
Eu incerc pe cat posibil sa nu generalizez, iar asta pentru ca am invatat din viata mea de pana acuma ca fiecare om este altfel..., gandeste altfel, simte altfel, iubeste altfel...
A spune ca toti baietii sunt fustangii este gresit! Sunt, dar nu sunt toti, iar dintre cei care "sunt"..., sunt defapt aparente inselatoare...nascute din dorinta de a parea Don Juani..., iar asta tot pentru ca exista unele fete care isi doresc asa ceva...
Fiecare etapa din viata isi are rostul ei, farmecul ei..., partile ei bune si partile ei mai putin frumoase...
Draga mea..., faptul ca nu dau nici un semn nu inseamna ca nu simt ceva, nu inseamna ca sunt stanci sau nu le placi...(tu sau alte fete...), inseamna doar ca si noi fetele trebuie sa stim sa privim dincolo de ei uneori...pana adanc in suflet..., trebuie sa stim sa daruim inainte de a astepta sa ni se daruiasca....( bineinteles si viceversa, pentru ca este valabil si in cazul baietilor).
......................
Ochii sunt de obicei oglinda sufletului...priveste-i bine! Daca insa te gandesti atat de mult la ei, daca ii visezi si atunci cand esti deja treaza....

....uita-te bine in sufletul tau...s-ar putea sa fie mult mai mult decat ochii lui...