11 Octombrie, 2025, 12:08:16 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: As avea si yo cateva nelamuriri  (Citit de 16468 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

04 Aprilie, 2006, 11:40:56 a.m.
Răspuns #15

cristina

Ehhh.... am zis si yo nelamuriri :D
"One word free us of all the weight and pain in life,that word is LOVE!"

04 Aprilie, 2006, 01:08:01 p.m.
Răspuns #16

furia ingerului

Vizitator
daca nu m-as fi uitat la cine a initiat acest topic...cu greu mi-as fi dat seama ca e femeie! ??? ;D

cristina, nu sunt barbatii fustangii. Asta vedeti voi, femeile. Apropos, in limbajul nostru nu exista un teremn "delicat" pt. echivalenta acestui termen de "fustangiu" pt. femei...poate ar trebui sa le spunem "pantalonare"! (desi ne depasiti de mult si la purtatul pantalonilor!)
Nu suntem mai fustangii decat sunteti voi pantalonare. Cred ca problema se pune la alt nivel: da-ti cu rosii in ei ca ne inseala pe unde apuca! Ai fi uimita sa afli ca nu e chiar asa. Un barbat nu cauta altundeva decat atunci cand nu mai gaseste la cea de langa el ce stia ca avea. Atentie, ma refer la barbati, NU la baietei! Si voi ne sanctionati prin intinderi pe canapele cu unu' sau altu' care vi se pare voua ca are o privire mai oachesa decat prietenul vostru sau un sarut mai patimas...ca sa nu zic altceva...!
Deci nu mai porteretizati voi in mironosite supuse intr-o lume a barbatilor ca nu va este numai voua caracteristica suferinta in dragoste. Si noi putem fi pusi la zid si sa stam nopti intregi nedormite cu gandul ca femeie pt. care avem multe la suflet se...simte bine cu altu', de regula, dupa o prima intalnire la care i-a sucit "mintile" (a se citi , "hormonii")
Pana la noi argumente, coboara cristina de pe esafod unde te-a pus rasa feminina, chipurile, si uite-te mai cu atentie in jur...o sa vezi barbati pe care i-ai respins, care desi aveau apreciere si poate mai mult decat atat pt. tine, au avut nesansa de a fi pentru tine...cum spuneti voi, "stii...nu ma pot uita la tine decat ca la un simplu prieten"!! >:(

04 Aprilie, 2006, 07:54:49 p.m.
Răspuns #17

bogdan03

mai seriosi dupa 20 de ani?.... NU! uite eu mam indragostit de o fata care fizic nu ma atrage .. daca nu eram serios nu cred ca iesea. as fi zis ..ce sa caut eu cu asta??... nu?  si cunosc multi asa.. problema e ca voi fetele nici nu oferiti un echilibru relatiilor... am avut relati cu fete care o zi erau cu mine si in urmatoarea zi ziceau ca nu sunt sigure ce simt... pt voi e asa de greu sa continuati o relatie chiar daca nu sunteti sigure de ce simtit?... si de ce va sperie asa de rau cand cineva va zice ca va iubeste? ce e as ade rau?.. am mai citit aici un topic despre un tip care ia spus unei colege la ziua ei ca o iubeste asta dupa ce sau tinut de mana etc(deci il considera dragut nu respingator) ...ok dar ea sa  speriat????!!!! de ce ? ok ma iubesti? hai sa vedem ce iese.. E ATAT DE GREU?

04 Aprilie, 2006, 08:57:57 p.m.
Răspuns #18

sunshine

Da, se sperie pt ca  sunt comode si nu vor sa se implice.Ele nu stiu cat de frumoasa e iubirea , cat de mult o vor cauta atunci cand va fi prea tarziu.De aceea, iti spun sa iubesti , dragul meu, nu-ti fie rusine s-o spui  de cate ori simti nevoia, nici  nu stii cat de mult inseamna cuvintele astea spuse din suflet. Chiar daca sentimentele nu sunt reciproce, va veni timpul cand vei primi si rsapuns. Doamne, cat mi-as fi dorit sa fiu adolescenta zilelor de azi , sa traiesc tineretea asa cum am invatat si asa cum va doresc si voua s-o traiti. Iubiti sincer, fara regrete si fara credeti ca lumea s-a sfarsit daca sunteti parasiti. E frumos sa suferi din dragoste, inseamna ca stiti sa iubiti. Va veni si timpul cand iubirea va fi vesnica, poate nu pentru toti, insa toti aveti dreptul sa sperati si sa aveti curaj .
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

05 Aprilie, 2006, 09:13:14 a.m.
Răspuns #19

cristina

Sa stii ca nu e chiar asa cum spui tu furia ingerilor scuza-ma ca-ti zic,pai tu te referi la barbati dar yo nu sunt femeie,am aproape 16 ani,crezi ca ar trebui sa umblu cu barbati? :o
"One word free us of all the weight and pain in life,that word is LOVE!"

05 Aprilie, 2006, 11:57:18 a.m.
Răspuns #20

Lord_Saladin

Vizitator
 Sa fim seriosi....

Eu cunosc "n" barbati si baieti tineri, care au un suflet imens, care au de daruit foarte multa dragoste si afectiune,  dar pur si simplu sunt evitati si umiliti efectiv pentru ca "nu arata bine"... adica, fie sunt prea mici de inaltime, fie prea slabuti, fie prea grasi, fie ce stiu eu mai cum...
 Nu gasesc nici o scuza feminismului superficial !

Si sincer, cand vad si aici, cand vad pe unele domnite cum plang dupa cate-un smecheras de cartier care le-a frant inimioara, imi vine sa le iau, sa le bat bine, si sa le deschid oleaca ochii !!

Sa vada si ele cum e defapt lumea asta, ca pe langa aspect fizic, pe langa Mertzane, pe langa batausi si discoteci si bisnitari si altii, mai exista si altceva...

05 Aprilie, 2006, 02:03:37 p.m.
Răspuns #21

furia ingerului

Vizitator
Pirate, pt. ele nu mai exista altceva. Bistanii si Mertz-urile sunt acel "altceva". Nu ai cum sa le schimbi. Nu exista de altfel o baza comuna sau o patura sociala comuna din care sa spui ca ies numai gunoaie. Amprenta  cadrului familial si al sistemului educational sunt primele ce are trebui supuse blamarii. Nu uita ca sunte produse sociale ale sistemelor de norme si ale etichetarii pe criterii dintre cele mai subiective.
Eu nu le acuz, le evit. Sunt altceva-ul care mie-mi repugna, le admit insa drepturi cel putin egale cu ale mele si nu interfer cu ele mai mult decat o cere somatia politetii.

05 Aprilie, 2006, 05:53:33 p.m.
Răspuns #22

Lord_Saladin

Vizitator
Trebuie sa marturisesc ca sunt , momentan, intr-o faza in care imi place sa pun punctul pe I...

Cert e , ca daca un copac creste carn, el carn va ramane...

Dar zic, ca macar in cazul unor pustoaice/pusti de 15-16 ani....
S-ar mai putea face ceva....
S-ar mai putea opera o schimbare majora de caracter...
Inca este sufletul maleabil, inca se mai poate indrepta "trunchiul copacului"...

Nu ma leg de dreptul lor de existenta.. dar trebuie sa marturisesc ca am prins, efectiv, dispret fata de aceasta categorie sociala, un dispret extraordinar de mare....

05 Aprilie, 2006, 06:48:53 p.m.
Răspuns #23

sunshine

Alex, cred ca  odata cu sosirea caldurii vezi si tu , ca si mine, pe strada cat mai multe masini decapotabile cu cateva d-re fluturandu-le parul si fardurile de pe obrajori, care vor sa fie considerate "populare".Venind spre casa am trecut pe langa un parc superb , care era gol, iar langa el un club cu terasa arhiplin, galagie , fum de tigara si cuvinte obscene la cate o tinerica ce mai trecea pe acolo.Masini cu geamuri deschise din care duduia muzica de toate genurile. M-am oprit in parc si am privit cateva minute terasa cu tineri.Eu, femeie batrana , am simtit regretul serilor din adolescenta cand mergeam si noi in gasca dar stiam cum sa admiram frumosul. Nimic nu se potrivea in tabloul la care priveam. Astazi parcurile sunt goale, cluburile si discotecile pline, ajung tinerii sa se intrebe cand a venit iarna ca ei nu au vazut nici primavara.
 Unde sa caute prietenul nostru Muzafer ???Sincer......nu stiu ce sfat sa-i dau, poate la biblioteca(daca o mai fi cineva si pe acolo, ca eu de cate ori merg e pustiu) , la o librarie - cafe (daca este in orasul tau). Sincera sa fiu , pe langa regretele timpului trecut pe langa mine, ma bucur ca am trait adolescenta acum 100 de ani ;D, dar ma intristez cand ma gandesc la copiii mei care vor fi si ei la fel de dezamagiti de preocuparile prietenilor lor. Sper insa sa gaseasca , ca si voi aici, in alta parte prietenia de care vor avea nevoie.
 Dragul meu Alex, fii convins ca nu esti singurul in situatia asta, insa sa nu te schimbi niciodata pt a putea fi langa ei. Eu am incercat , dar prefer singuratatea decat sa fiu altfel decat am fost educata si sa simt altfel doar de dragul de a fi la moda .
 Cat despre dorinta de a fi tinut in brate , mangaiat si rasfatat, este ffff normal sa simti asta si cu cat iti doresti mai mult cu atat iti vei pastra standardele si vei ramane TU. Nu mai privi la cenu-ti face placere, caci amarul creste. Intoarce capul doar dupa ce te atrage .
 Si fii multumit de tine, nu tu esti altfel, ceilalti vor sa para altfel.

PS: Cand te hotarasti sa aplici corectia fetelor de care spuneai, cheama-ma, contribui si eu  ;D(Doamne cand ma gandesc ca baietii mei pot da peste cine stie ce fete...... :o :P
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

05 Aprilie, 2006, 06:59:40 p.m.
Răspuns #24

furia ingerului

Vizitator
PS: Cand te hotarasti sa aplici corectia fetelor de care spuneai, cheama-ma, contribui si eu  ;D(Doamne cand ma gandesc ca baietii mei pot da peste cine stie ce fete...... :o :P

Ha ;D
Lili nu-i mai da asemenea sfaturi bietului baiat inducandu-i stare de agresivitate contra regnului feminin ca la un moment dat s-ar putea sa ajunga la tine si s-ar putea sa-ti fluture tie parul si fardurile de pe obrajori...in drum spre Reanimare :D ;D ;)

05 Aprilie, 2006, 07:13:48 p.m.
Răspuns #25

sunshine

Par putin(deh varsta) farduri nici atat....no chanse .Da ' ce-am zis? I-am dat o mana de ajutor atat ;D Apoi el stie cine merita iubire si cine nu, nu este in stare sa urasca regnul feminin. Alex agresiv????No way! NICIODATA! Ecel mai finut barbat pe care il cunosc ( si tu al doilea :P).
...............................................................................................................
Lasa-l sa apara, cu reanimarea ma descurc( care pe care ::)) ;)
« Ultima Modificare: 05 Aprilie, 2006, 08:19:47 p.m. de sunrise »

05 Aprilie, 2006, 07:22:28 p.m.
Răspuns #26

furia ingerului

Vizitator
Daca-mi mai spui formule ieftine ca sa ma tragi langa tine de genu' ca as fi finut , "As avea si yo cateva nelamuriri" la adresa sanatatii tale mintale ;D ::) :P
Piratule de pe corabia pieirii, nu asculta la ea si idolatrizeaza-le pana ajungi cu ele in asternuturi...apoi le poti rapi in voie "comorile"! :D 8)
Doamne, ma transform in IAGO... ??? ;D

05 Aprilie, 2006, 07:29:50 p.m.
Răspuns #27

sunshine

Nebuna, nebuna, nebuna!!!!!In lumea asta nebuna eu sunt cea normala :P Lasa ca ajungi si tu la varsta mea, ai sa vrei sa fii ca moldoveanca nebuna ;D

Nimeni nu se poate transforma in Iago >:(E unic.

05 Aprilie, 2006, 07:53:47 p.m.
Răspuns #28

alexia

Mi se pare mie sau unii au devenit (un pic) misogini??  :-\

Draga mea, draga! E greu la varsta ta sa stii, in primul rand, ce vrei! Crede-ma ca nu toti barbatii sunt fustangii. Undeva, in suflet, iti place (ca tuturor femeilor  ;D ) faptul ca se uita dupa tine, ca te admira si iti arunca fugar o privire. esti la varsta la care nu trebuie sa acorzi prea mare importanta acestui fapt. Baiatul care iti va atrage atentia, va stii cu siguranta, sa faca mai mult! Pana cand va veni acea vreme, sa fii frumoasa si senina!
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

05 Aprilie, 2006, 07:57:33 p.m.
Răspuns #29

furia ingerului

Vizitator
lllooolll alexia   ;D
E mai bine totusi s-o las pe sunset sunshine suntem sunny sa iti explice cum sta treaba ;) :D
Si nu-s misogin deloc. Doar ca femeile de care vorbeam eu in replica mea se rezbraca mai repede de haine decat barbatii de caracter.