Alex, cred ca odata cu sosirea caldurii vezi si tu , ca si mine, pe strada cat mai multe masini decapotabile cu cateva d-re fluturandu-le parul si fardurile de pe obrajori, care vor sa fie considerate "populare".Venind spre casa am trecut pe langa un parc superb , care era gol, iar langa el un club cu terasa arhiplin, galagie , fum de tigara si cuvinte obscene la cate o tinerica ce mai trecea pe acolo.Masini cu geamuri deschise din care duduia muzica de toate genurile. M-am oprit in parc si am privit cateva minute terasa cu tineri.Eu, femeie batrana , am simtit regretul serilor din adolescenta cand mergeam si noi in gasca dar stiam cum sa admiram frumosul. Nimic nu se potrivea in tabloul la care priveam. Astazi parcurile sunt goale, cluburile si discotecile pline, ajung tinerii sa se intrebe cand a venit iarna ca ei nu au vazut nici primavara.
Unde sa caute prietenul nostru Muzafer ???Sincer......nu stiu ce sfat sa-i dau, poate la biblioteca(daca o mai fi cineva si pe acolo, ca eu de cate ori merg e pustiu) , la o librarie - cafe (daca este in orasul tau). Sincera sa fiu , pe langa regretele timpului trecut pe langa mine, ma bucur ca am trait adolescenta acum 100 de ani

, dar ma intristez cand ma gandesc la copiii mei care vor fi si ei la fel de dezamagiti de preocuparile prietenilor lor. Sper insa sa gaseasca , ca si voi aici, in alta parte prietenia de care vor avea nevoie.
Dragul meu Alex, fii convins ca nu esti singurul in situatia asta, insa sa nu te schimbi niciodata pt a putea fi langa ei. Eu am incercat , dar prefer singuratatea decat sa fiu altfel decat am fost educata si sa simt altfel doar de dragul de a fi la moda .
Cat despre dorinta de a fi tinut in brate , mangaiat si rasfatat, este ffff normal sa simti asta si cu cat iti doresti mai mult cu atat iti vei pastra standardele si vei ramane TU. Nu mai privi la cenu-ti face placere, caci amarul creste. Intoarce capul doar dupa ce te atrage .
Si fii multumit de tine, nu tu esti altfel, ceilalti vor sa para altfel.
PS: Cand te hotarasti sa aplici corectia fetelor de care spuneai, cheama-ma, contribui si eu

(Doamne cand ma gandesc ca baietii mei pot da peste cine stie ce fete......