Eu sunt extraterestra sau pur si simplu incepeti sa deviati de la subiect catre o latura "lipsita de bun gust si bun simt" care din punctul meu de vedere nu va caracterizeaza ?
Alex...te rog sa imi scuzi punctul pe "i", dar in viata pentru a gasi ceea ce cauti tu cu atata indarjire trebuie sa stii sau sa fii macar pregatit sa lupti...
A te plange toata ziua ca fetele nu sunt serioase, sunt superficiale, nu stiu sa iubeasca...nu este o rezolvare. Ai fi uimit de cat de multi baieti cunosc si sunt superficiali si fustangii, dar de asta niciodata nu am generalizat.
Fiecare este ceea ce este pana la o limita...care este aceea?...fiecare din noi decidem unde, cum si cand o trasam !
Din respect pentru mama ta, bunica ta, sora daca ai, prietena cu care ai copilarit, colege de clasa, de liceu, de facultate..., fete din jurul tau pe umarul carora ai plans poate de atatea ori...nu se cuvine sa pui punctul pe "i" fara sa iti faci o introspectie sufleteasca si profunda..., dar si aici depinde de tine unde, cand si cum vei stii sa trasezi linia unei anumite limite...nu-i asa?
Mihai...asa cum exista femei care se dezbraca usor, asa sunt si barbati fara caracter...Banuiesc ca nu se dezbraca doar pentru ele...nu?

Viata este facuta din reguli care de cele mai multe ori sunt incalcate...atat de femei cat si de barbati...!
Sa lasam insa individualitatea si caracterul fiecaruia sa decida cum vrea sa fie, ce vrea sa aleaga...si pe cine vrea alaturi de el pentru o noapte sau o viata.
Femeile care cauta barbati cu bani si Don Juani...vor gasi intr-un final ceea ce merita, iar barbatii care au Mertane luxoase si femei bune si dotate in dreapta lor...vor gasi intr-un final ceea ce si-au dorit...
Asta este...fiecare gaseste ceea ce cauta...depinde de fiecare din noi ce cautam!!!