10 Octombrie, 2025, 09:21:21 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: As avea si yo cateva nelamuriri  (Citit de 16453 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

05 Aprilie, 2006, 10:52:59 p.m.
Răspuns #30

Lady Allia

Eu sunt extraterestra sau pur si simplu incepeti sa deviati de la subiect catre o latura "lipsita de bun gust si bun simt" care din punctul meu de vedere nu va caracterizeaza ?

Alex...te rog sa imi scuzi punctul pe "i", dar in viata pentru a gasi ceea ce cauti tu cu atata indarjire trebuie sa stii sau sa fii macar pregatit sa lupti...
A te plange toata ziua ca fetele nu sunt serioase, sunt superficiale, nu stiu sa iubeasca...nu este o rezolvare. Ai fi uimit de cat de multi baieti cunosc si sunt superficiali si fustangii, dar de asta niciodata nu am generalizat.
Fiecare este ceea ce este pana la o limita...care este aceea?...fiecare din noi decidem unde, cum si cand o trasam !
Din respect pentru mama ta, bunica ta, sora daca ai, prietena cu care ai copilarit, colege de clasa, de liceu, de facultate..., fete din jurul tau pe umarul carora ai plans poate de atatea ori...nu se cuvine sa pui punctul pe "i" fara sa iti faci o introspectie sufleteasca si profunda..., dar si aici depinde de tine unde, cand si cum vei stii sa trasezi linia unei anumite limite...nu-i asa?

Mihai...asa cum exista femei care se dezbraca usor, asa sunt si barbati fara caracter...Banuiesc ca nu se dezbraca doar pentru ele...nu?  ;)

Viata este facuta din reguli care de cele mai multe ori sunt incalcate...atat de femei cat si de barbati...!
Sa lasam insa individualitatea si caracterul fiecaruia sa decida cum vrea sa fie, ce vrea sa aleaga...si pe cine vrea alaturi de el pentru o noapte sau o viata.
Femeile care cauta barbati cu bani si Don Juani...vor gasi intr-un final ceea ce merita, iar barbatii care au Mertane luxoase si femei bune si dotate in dreapta lor...vor gasi intr-un final ceea ce si-au dorit...
Asta este...fiecare gaseste ceea ce cauta...depinde de fiecare din noi ce cautam!!!

06 Aprilie, 2006, 12:26:58 a.m.
Răspuns #31

Lord_Saladin

Vizitator
Dragii mei !
 Iubitii mei !

Acuzati-ma ca sunt misogin...
 Numiti-ma "fanatic"...
 Numiti-ma cum vreti voi...

Eu insa, atata va spun, dragii mei...
 Ca sa va uitati prin lume cu bagare de seama...

Si o sa vedeti cine are dreptate...

EU unul, as fii vrut din toata inima sa fie lucrurile asa de roz si de frumoase cum spuneti voi...
 Dar defapt, altu` e adevarul....

06 Aprilie, 2006, 10:33:14 a.m.
Răspuns #32

cristina

Cred ca s-a ajuns deja prea departe,am cerut niste raspunsuri,nimic altceva!imi pare rau ca am deschis subiectul asta,asa nu se mai ajungea la atatea discutii ca sa nu zic certuri!cum vad ca nu ne intelegem de azi renunt la a mai scrie pe acest forum,va multumesc pt.raspunsuri si pt timpul care mi l-ati acordat!imi pare rau dar in felul acesta yo nu mai pot continua,si in plus voi nici nu ma cunoasteti ca sa vorbiti asa!multumesc!
"One word free us of all the weight and pain in life,that word is LOVE!"

06 Aprilie, 2006, 10:51:18 a.m.
Răspuns #33

sunshine

Draga mea, nu sunt certuri, sunt pareri pe care si le expune fiecare. Este dreptul lor sa spuna ce gandesc, de aici avem de invatat cum sa ne purtam , cunoastem mai bine sexul opus .Nu cred ca ai de ce sa te superi, nu te judeca nimeni, sunt doar gandurile noastre , bune, rele asta e.Trebuie sa le acceptam , altfel nu am mai fi noi. Te rog sa te gandesti, sunt si alte topicuri aici unde poti sa postezi fara sa iti ridici toti barbatii in cap.Si eu am patit la fel dar merg inainte, nu ma supara adevarul iar faptul ca eu stiu cine si cum sunt, ma face indiferenta la ce cred altii despre mine.Eu tot asa voi fi si sunt multumita de mine. :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

06 Aprilie, 2006, 11:17:22 a.m.
Răspuns #34

Lord_Saladin

Vizitator
Cristina, nu da inapoi si nu pleca.
Nu era vorba despre tine...
Discutii de acest gen se nasc adeseori....
Eu zic sa ramai pe lovetime, si sa inveti.

sa fii iubita

Muzafer cel Cumplit

06 Aprilie, 2006, 11:54:28 a.m.
Răspuns #35

Iosif

Ti s-a intamplat vreodata sa zici "Toate femeile sunt niste ***"? Probabil ca da. Dar tie draga femeie, ti s-a intamplat sa zbieri in gura mare ca "Toti barbatii sunt porci"? Probabil ca da.
Este ceva normal, dupa despartire/dezamagire avem tendinta sa generalizam. Totusi, nu e bine sa stam in starea asta prea mult, pierdem timpul degeaba. :)
Muzafer, presupunand ca ajungi cu corabia pe o insula unde sunt 100 de femei din care 99 reprezinta ceea-ce tu urasti, dar una din ele este speciala si incepe sa iti placa de ea. Ce conteaza? Alea 99? Ma indoiesc! Trebuie sa invatam sa analizam, sa apreciem si sa credem/speram. Tu se pare ca nu te intelegi deloc cu timpul. Rabdare, va rasarii soarele si pe strada ta. Curaj, cele mai valoroase lucruri se obtin dupa lupte aprige!

P.S. Ai grija ce vorbesti, poate viitoarea ta iubita este pe site si citeste parerea ta despre femei :)
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

06 Aprilie, 2006, 11:55:36 a.m.
Răspuns #36

viulian

Administrator
Mai oameni buni, ati gonit fata...

Adica ea voia sa acuze baietii ca de ce sunt rai si fustangii (cea pe care i-a intalnit ea) si s-a ajuns la alte discutii.. si poate sa i se confirme parerea, sau sa i se spuna ca va gasi ea ceva odata care sa o aprecieze etc sau nush cum sa zic...

Propun sa fim putin mai sustiantori cu cei care chiar au nevoie de un sfat, mai atenti la ei si la problema lor.. Ca despre barbati vs femei sau femei vs barbati... avem destule topicuri in care se discuta pe larg :)

Va rog sa nu va suparati, n-am postat cu indentia sa acuz pe cineva... ci doar sa ridic gradul de constientizare despre aceasta rubrica "Ai nevoie de un sfat" :)

08 Aprilie, 2006, 09:52:27 p.m.
Răspuns #37

charlie

You believe but what you see
You receive but what you give

09 Aprilie, 2006, 10:26:45 p.m.
Răspuns #38

black rose

of..............aceseasi probleme dintotdeauna! ;Drazboi fete baieti?nu vedeti ca ambele tabere gandesc la fel?baietii zic ca fetele sunt rele,ca noi ne batem joc de ei.noi spunem ca voi sunteti rai,ca voi va bateti joc de noi.dar nu e asa......de ce nu incercam sa renuntam la orgoliu...pt ca totu tine de orgoliu......fata nu recunoaste ca e indragostita ca na se gandeste ca baiatul se va simti ......si isi va bate joc de ea...el face la fel se gandeste ca ea isi va bate joc de ea daca aceasta va afla ca e indragostit de ea...binenteles ca exista baieti si fete care nu vor sa-si bata joc de persoana de langa ei dar ei se tem(de fapt toti) sa nu fie cei care sufera......si nici nu cred ca voi aveti intentia de a va bate joc de cineva care tine la voi, refuz sa cred asta....totusi....parca eram oameni nu?oare mai suntem?

P.S.:cel putin parerea mea ;D
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

10 Aprilie, 2006, 09:47:39 a.m.
Răspuns #39

cristina

M-am gandit yo ce m-am gandit si am zis ca de ce sa ma dau batuta asa usor! ::) Cred ca ma facut o greseala cand am deschis subiectul ala dar asta e acu.Si daca nu va suparati voi incepe sa scriu din nou :)
« Ultima Modificare: 10 Aprilie, 2006, 09:50:12 a.m. de cristina »

10 Aprilie, 2006, 09:57:54 a.m.
Răspuns #40

sunshine

Ei bravos!!!!!!!Nici o greseala, fiecare isi spune parerea, sau dorinta fata de persoana care o doreste langa el. Draga mea, fiecare stim ce fel de oameni suntem, asa ca nu trebuie sa fim afectati de ce cred ceilalti despre noi( ma rog, cu exceptia celor la care tinem) . Atata timp cat noi suntem multumiti de sufletul nostru......"zica lumea ce o vrea" :-*
 Deci, sa nu te mai gandesti sa pleci decat daca ai un motiv serios ;D :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

10 Aprilie, 2006, 10:11:34 a.m.
Răspuns #41

cristina

Mersi mult  :-* deja ma simt bine! :D, nu mai plec orice-ar fi!

10 Aprilie, 2006, 01:34:55 p.m.
Răspuns #42

Maria

Vizitator
   Bravo Cristina, bine faci ca nu pleci. Aici se spun doar pareri. Nu-i musai sa le pui la suflet si nici sa-ti incarci memoria cu ele.Nu-i propietatea nimanui, nu se revendica.
      Ca o parere, nu toate femeile sunt la fel cum nici toti barbatii nu-s la fel. Daca fiecare dintre noi avem identitati diferite, cnp-uri diferite, grupe de sange diferite, inseamna ca nu suntem identici. Fiecare dintre noi avem personalitatea noastra, felul nostru de-a fi, simtamintele noastre, stimuli diferiti.Uneori si eu din dorinta de-a face bine sa spunem pot face si greseli, asta nu inseamna ca-s rea sau neserioasa.
    Stai aici linistita, nu trebuie sa pleci. Atata timp cat macar la vedere respectam pe cei ce posteaza sau pe cei care vin in vizita nimeni nu-mi poate spune ,,pleaca'' :-*

22 Aprilie, 2006, 09:31:28 a.m.
Răspuns #43

Aledronix

De ce sunt baietii asa fustangii?si de ce mai dau sperante fetelor?nu pot sa inteleg!te privesc la fiecare vedere si nu dau nici un semn,daca te plac sau nu!imi raspunde si mie cineva?
 Si as mai avea o intrebare?cum se poate sa-ti placa atat de mult ochii unui baiat,iar apoi sa te gandesti numai la el,la ochii lui,la privirea lui! :'(ce raspuns imi dati?

Sa incepem cu inceputul:"De ce sunt baietii asa fustangii?"
De fapt draga cristina multi nu sunt doar ca fustangii sar mai usor in ochi pentru ca vor fi primii care te vor aborda.Ceilalti sunt un pic mai timizi si asteapta o ocazie potrivita nu sar la tine ca niste animale in calduri.
"Si de ce mai dau sperante fetelor?""te privesc la fiecare vedere si nu dau nici un semn daca te plac sau nu" dar eu zic :de ce nar da sperante unei fete? tu tiai distruge singura o ocazie daca ai aveao?caci dupa cum vorbesti am impresia ca te afecteaza "sperantele" care le lasa baietiisi asta te face accesibila.Numai daca ar fi tampit siar taia un baiat toate sansele sa fie cu tine.Aici mai vine vorba si de capacitatea lui de flirt pe care baiatul sil exerseaza mereu.Si nu in ultimul rand exista varianta ca acei baieti chiar sa te placa(da ai citit bine:sa te placa!) doar ca prin felul in care ai spuso tu inteleg ca e vorba despre acel gen de baieti care au o reputatie de protejat si prefera sa te mai amane un pic decat sati faca o declaratie si sa ramana vulnerabili.Aici draga cristina iti sugerez sa sari pe el(daca te intereseaza) pentru ca unii au ajuns sa se prefaca asa de bine in cat se cred intradevar ceea ce mint ca sunt si va trebui sa le arati ca nu sunt asa duri,dar aici iti trebuie rabdare si ceva pricepere.
"Cum poti sa te uiti la ochii unui baiat,iar apoi sa te gandesti numai la el,la ochii lui, la privirea lui! "
eh cristina,mai sti tu vorba aia cu ochii si oglinda sufletului?acum leaga asta cu aparentele de care vorbeam mai inainte si gasesti singura raspunsul.Baietii sunt niste fiinte foarte blande si sensibile,dar gandeste in context!
stiu ca e grea viata de fata,dar tu sti prin cate trebuie sa treaca un barbat??"Nu plange ca o fetita!""stai drept ,esti barbat","sentimentele sunt pentru cei slabi!" asta e curata spalatura de creier!Unii au taria de caracter de arecunoaste capcana asta inainte sa cada in ea dar altii,ca cei din exemplul tau,au numai aparentele sa ii protejeze.Dar nu numai asta este aici mai veniti si voi fetele sa agravati situatia:
Prin analiza constanta la care sunt supusi baietii si toate prejudecatiile la adresa lor(pentru ca sincer eu iubesc femeile dar nu numai ele au de a face cu prejudecati) este evident ca este pur si simplu greu sa fi tu insuti.
Dar sper ca si ceilalti baieti sa fi trecut de aceste probleme cum am reusit si eu(si am doar 16 ani) si sa joace cu cartile un pic mai pe fata.Fetele adevarate vor aprecia!credetima eu stiu.