Incep sa vorbesc din nou...
Multitudine de pareri...
Incerc sa ma gandesc si sa va spun cateva cuvinte, fiecaruia, cuvinte care sa exprime chintesenta trairilor mele in societate...
Muzafer te raportezi la un grup prea mic. Am avut legaturi cu diferite clase sociale si de varsta (am lucrat si cu copii) si iti pot spune ca in acest moment grupul de oameni de care spui tu nu este chiar asa de mare cum lasi sa se inteleaga. Da, este o chestie la care merita sa ne gandim si sa gasim cale sa o limitam cumva.
Nu este un grup mare, Joey... este un grup imens...
Poate tu crezi ca ma refer la "manelisti"....
Ei bine....
Suprematia materialului asupra spiritualului exista si la alte grupuri , nu doar la manelisti, sau exclusiv la manelisti....
Insa exemplul "manelist" este cel mai clar... acolo, se spun lucrurilor pe fata, si in unele melodii, se canta despre "Mertzane", etc. In alte subculturi insa, sa nu crezi ca nu se intampla la fel... este tot acelasi lucru.
Intre 20 si 25 de ani sunt chiar foarte multi tineri okay. Este varsta la care incep sa intelega ca nu este atat de important sa fi smecher. Cat despre avutie, nu este nimic rau in a vrea sa ai mai mult si cred ca fata care isi cauta pe cineva care sa fie in stare sa aibe grija de nevoile ei nu face neaparat ceva rau atata timp cat nu se limiteaza la atat
Sunt asa pentru ca sunt nascuti intr-o alta generatie... dar sa nu crezi ca tinerii de acum vor fii tot asa... Exista prapastii majore intre generatii... as spune ca intre nepotii de astazi si bunici, diferenta de mentalitate poate fii chiar de 200 de ani, iar intre parinti si copii, de vreo 50-60...
Sa luam doar generatiile astea tinere...
(Voi vorbi despre curentul dominant)
Cei ce si-au trait adolescenta la inceputul lui `90, au fost in mare parte, in tinerete, membri ai subculturii rock, cei de mai tarziu, au fost "generatia Gutza", iar acuma vad ca noua generatie, este una cu vadite tente de subcultura hip-hop, imprumutata de la americani...
Eu unul m-am nascut in "generatia Gutza", dar am prins si vazut si celalalte grupuri...
Am vazut multe, nu suficient de multe, dar destule incat:
-sa imi dau seama de ambianta generala a sociatatii
-sa vad valorile principale
-sa imi fac o parere cat de cat adevarata si decenta despre femeile/fetele tinere de astazi.
Muzafer, cauta bine, inca se gaseste
Cautam, cautam, dar nu prea mai gasim !
Trebuie totusi sa incerci sa ai incredere in anumiti oameni din jurul tau si sa ti-i aduci aproape de tine. Nu poti trai singur, indiferent de forma de asceza la care ai vrea sa iei parte
Aici e chestia care ma doare al naibii... ma confrunt cu singuratatea asta excesiva... uff !!

Mi-e scarba de femeile usoare din peisajul cotidian dar nu le judec, trebuie ca au motivele lor ce scapa intelegerii mele. Mi-e scarba de lautari dar nu arunc cu rosii in ei, muzica este painea lor.
Inainte de toate suntem oameni. Nu mai cautati angelisme in gropile din pavaje si nu va mai turnati cenusa in crestet daca voi mergeti cu otobelu' la scoala iar altii cu decapotabila. E loc sub soare pt. toti, prosti si destepti, avuti si saraci, realizati si ratati...Pana la un punct, e decizia fiecaruia ce va fi.
Nu stiu daca este loc pentru toti sub soare... este o intrebare la care nu am reusit sa gasesc un raspuns... [/b]