10 Octombrie, 2025, 09:42:45 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Moartea unui pirat  (Citit de 5836 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

04 Aprilie, 2006, 06:38:00 p.m.
Citit de 5836 ori

Lord_Saladin

Vizitator
Muzafer isi strunea din greu corabia pe valurile furtunoase ale Mediteranei, ce mugeau intr-un dans ametitor, umpland orizonturile de rostoliri spumoase si nesfarsite.

Era clar, trebuia sa fuga.. Stia ca erau pe urma lui destui, ca o intreaga flota de vase il urmarea.. oameni mai buni sau mai rai, oameni iubiti sau mai putin iubiti, capitani cinstiti sau pirati nevolnici, insa toti avand un singur scop si o singura dorinta : Moartea lui Muzafer....

O moarte ce urma sa fii venit, firesc... dupa atatea lupte, dupa zeci de canonade, dupa atata goana pe mari, Muzafer era deja obosit... Privind la echipajul sau, vazu ca nu au mai ramas decat asa de putini... unii pierira in lupte, altii il parasira, dar parca tot mai multi au fost aceia ce l-au parasit..

-Astazi am fost infranti, si maine am fost din nou infranti.. dar ma jur pe ce-am mai scump, ma jur pe cer, pe pamant si pe mare, ma jur pe covorul acesta al universului ce sade intins la picioarele lui Dumnezeu, ca o sa luptam, o sa luptam pana la ultima picatura de sange, o sa luptam pana la capat, orice ar fii ! Macar de nu am stiut sa traim demn, vom muri demn ! Vom muri cum stim noi, piratii, sa murim...

Si astfel, Muzafer isi puse maine obosite pe carma, si , infruntand valurile, se intoarse catre dusmanii sai.... stiind ca va muri, dar va muri frumos..

05 Aprilie, 2006, 10:58:52 a.m.
Răspuns #1

crocantzel

Vizitator
........
Si in timp ce valurile maturau puntea se gandea cum sa fie moartea lui. Sa se predea si sa faca ceilalti ce vor cu el nu parea o solutie prea buna. Avea si el demnitatea lui, orgoluil sau de pirat. Asa ca se gandi sa moara plin de onoara ca un comandant in lupta: sa ia cu el cat mai multi...

Isi facuse repede planul. Carmi repede cu prova sub vant si se indrepta spre cea mai mare nava a urmaritorilor. Era intesata pana la refuz cu dusmani, in ochii carora se citea setea de sange. "Macar am de unde alege" se gandi Muzafer, uitandu-se aproape plictisit la cei care abia asteptau sa isi spele cutitele in sangele sau.   Ii mai desparteau vreo 2 mile, care le parcurgeau in 2 minute la viteza vantului, si deja se gandea la intalnirea sa cu Creatorul. Cum va fi oare? Cu toate ca fusese catalogat drept pirat, nu facuse mult rau...Se stia cu constiinta curata. Dar totusi, parca il lua un sambure de frica, frica de absolut, de necunoscutul spre care se indrepta...

Isi scutura repede aceste ganduri negre..."Cum sa-mi fie mie frica??? Sunt pirat. Sunt temut in toata lumea. Nu are de ce sa-mi fie frica..." se gandea el. Se uita la vaporul care se apropia din ce in ce mai repede. Deja se gandea la armele pe care sa le ia cu el. Cand, deodata, se auzii o bubuitura. "Nenorocitii" segandi Muzafer, "trag cu tunurile, le e frica sa nu ma apropii prea mult." Dar ghiuleaua trecu din spatele sau spre inamici. Nu-i venea sa creada. Se ridica sa vada ce se intampla, dar un val il rasturna si se lovi cu capul de parapet....

Se trezi dupa cateva ore. Se ridica intr-un cot si se uita in jur. La inceput crezu ca inca viseaza, ca e inca ametit dupa lovitura primita, dar incet-incet incepu sa-si recapete puterile. Cand il vazura ca se trezeste, membrii echipajului se indreptara usor-usor catre el. Se citea in ochii lor nu ura, nu rautate si viclenie cum era obisnuit, ci dragoste, caldura, bunatate. Se uita si nu-i venea sa creada. Deodata se facu loc si in fata lui aparu capitanul. Era un om blajin, cu costum alb impecabil, avand in mana o pipa de cires lucrata manual cu incrustatii de aur. Se uita sa el si ii intinse mana sa se ridice. Ii puse usor o mana pe spate facand cu celalalta un gest cuprinzator, aratand spre echipaj, spre naa, spre soare, spre mare, spre tot si nimic. "Bine ai venit pe LOVETIME" ii zise cu vocea blanda. Muzafer se uita la el cu ochii scaldati in lacrimi si nu-i venea sa creada ce noroc a avut sa poata fi ajutat de asemenea oameni. "Nu" zise capitanul, parca citindu-i gandurile, "norocul e numai al nostru ca te putem avea printre noi. Noi ar trebui sa-ti multumim tie, nu tu noua. Tu ne ai pe noi si noi te avem pe tine. Nimic nu ne poate atinge pe niciunul dintre noi"

05 Aprilie, 2006, 12:01:46 p.m.
Răspuns #2

Lord_Saladin

Vizitator
Multumesc, Crocantzel !
Sunt vorbe frumoase cele ce mi le-ai scris...

Desi sincer, actiunea relatarii se petrecea candva ieri...
Cand cineva a avut darul sa imi arunce niste cuvinte ce m-au indepartat inca si mai mult de neamul femeiesc..

05 Aprilie, 2006, 12:37:27 p.m.
Răspuns #3

ONLY DESIRE

Muzafer...aici,pe lovetime,nu suntem femei,nu suntem barbati...suntem doar oameni! suntem aici sa-i ajutam pe cei pe viata i-a inselat,pe cei ce nu ami cred in semenii lor!semanam atat de mult noi oamenii,insa suntem atat de diferiti...atat de diferiti! asadar nu trebuie sa generalizam,sa-bagam pe toti in aceeasi oala,ci sa ne ridicam de fiecare data si sa cautam in jurul nostru,caci nu exista numai golani,t---e,hoti si criminali! Iar noi...cei de pe lovetime incercam sa aratam ca inca mai exista decenta,umanitate,iubire,valori morale.....!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

05 Aprilie, 2006, 05:55:28 p.m.
Răspuns #4

Lord_Saladin

Vizitator
Citat
Iar noi...cei de pe lovetime incercam sa aratam ca inca mai exista decenta,umanitate,iubire,valori morale.....!

Exista pe lovetime... in viata reala, mai greu...[/b]

05 Aprilie, 2006, 06:41:12 p.m.
Răspuns #5

ONLY DESIRE

sunt convinsa ca majoritatea..daca nu chiar toti,de pe acest site sunt si in realitate ceea ce pretind ac sunt pe site!deci...se poate!si eu credeam ca baietii nu stiu decat sa schimbe fetele ca pe soseste,sa se joace cu sentimentele lor...insa observ ac nu e asa!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

05 Aprilie, 2006, 07:03:17 p.m.
Răspuns #6

furia ingerului

Vizitator
only u, avea cumva vreo dedicatie mesajul tau?! ;) ;D :P
Nu schimbam fetele ca pe sosete...ai fi uimita sa vezi cat poate suporta un barbat o pereche de sosete in picioare!! ;D

05 Aprilie, 2006, 11:39:56 p.m.
Răspuns #7

Guardian|Angel

Pirat drag, degeaba te arunci in valurile marii, caci sirenele te vor salva, iar de vei vrea sa mori, ingerii nu te vor lasa..neamul femeiesc, te vrea cu el, eu te vreau cu noi,langa noi, sa ne/imi fii prieten de nadejde, sa putem/pot plange pe umarul tau, si sa-ti cerem/cer sfatul...
Declar in numele intregului "neam femeiesc" ca te iubim,si te vrem aproape de noi...indiferent ce ai spune, sau ce ai face, de scapat nu vei scapa...de iubirea noastra vreau sa zic! ;) ;D

Lumea nu e toata asa cum o crezi...sunt cazuri si mai rele ;D ;D
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

06 Aprilie, 2006, 12:21:54 a.m.
Răspuns #8

Lord_Saladin

Vizitator
De aia sunt singur ca cucu-n vie....  :'(

06 Aprilie, 2006, 12:27:44 a.m.
Răspuns #9

ONLY DESIRE

si eu sunt singura dragule Muzafer....dar prefer singuratatea decat compania nepotrivita;si sunt convinsa ca mai devreme sau mai tarziu ai sa cunosti persoana care sa te faca sa crezi ca a meritat asteptarea!trebuie doar sa fii deschis.....sa crezi ca ziua de maine ti-ar putea aduce totul...iar de nu av fi asa,sa nu renunti...sa speri in continuare,caci o data si o data va veni!iaro persoana ca tine nu cred ac trebuie sa-si faca griji in privinta asta,caci probabil ai de unde alege(trebuie sa gasesti si ecva pe placul tau in cele din urma)!zambeste.....pentru tine....zambeste ca sa poti trece mai usor prin viata! ;)

06 Aprilie, 2006, 08:28:28 a.m.
Răspuns #10

sunshine

Nu esti singur, suntem impreuna, macar tu poti astepta dar sunt atatia care isi traiesc singuratatea in doi si asta doar pentru ca au ales gresit si au sperat ca timpul le va rezolva pe toate.Tu nu trebuie decat sa ai incredere in timp, atunci cand esti singur ai mai multe sanse de izbanda. Mai bine singur acum decat singur peste 20 de ani , cu sotie si copii dar totusi singur.
 Si-ti mai spun ceva, sa nu te superi ( ma consider prietena ta si prietenii trebuie sa fie sinceri) uneori ne alegem si singuri existenta asta , din teama, din neincredere dar mai ales din dorinta de a nu provoca suferinta celor din jur( in cazul asta suntem de admirat pt ca ne pasa de ei mai mult decat de fericirea noastra). Atunci nu mai putem da vina pe femeile si barbatii care nu ne doresc ci doar pe noi. Din experienta mea de viata( destul de mare dupa cum ar spune Mihai :P) sunt singura vinovata de singuratatea mea . Numai de tine depinde sa nu te mai simti singur, eu nu zic ca nu-ti doresti dar trebuie sa fii rabdator, o sa vina Timpul(prietenul cel mai bun al unui prieten <da, de ieri esti prietenul meu :-*vrei sau nu  ;D>stie el cine )cand o sa-ti doresti putina singuratate, sunt convinsa ca vei spune"niciodata nu-mi voi dori sa fiu singur"dar asculta o femeie matura care tine la tine si te cunoaste destul ca sa -si fi dat seama ca esti un baiat nemaipomenit si exista acolo o fata mai putin nemaipomenita care sa te doreasca( de fapt stiu sigur una ;D) :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

06 Aprilie, 2006, 01:56:20 p.m.
Răspuns #11

furia ingerului

Vizitator
Deja bat in defensiva la modul barbar offtopic si o rog pe Lili sa-si astampere instinctele "de natura..." la adresa mea, cel putin! ;D 8) :P
Are dreptate Alex ce zice, pt. fiecare dintre noi exista cineva. Totul este sa intelegi asta cand o vei intalni. De regula, ai o singura sansa.

06 Aprilie, 2006, 09:44:47 p.m.
Răspuns #12

sunshine

Relax  darling ;D, nu esti singurul barbat din viata mea ::). Este vorba de un nou prieten, tu deja esti trecut la old friend ;) :P
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\