Sunrise avem destule sanse doar ca-s diferite de cele masculine.Este normal sa fie asa, suntem genuri diferite, temperamente si puteri diferite.
Nu a spus nimeni ca biserica nu-i acusi in zilele noastre doar o institutie.Este. Normal si firesc ar fi Sunrise draga sa-ti limpezesti mai intai viata si starea actuala. Cel mai indicat ar fi sa-ti evaluezi sau nu starile, momentele cand ai fost sau nu vinovata,...iar apoi sa decizi.Nu cred ca-i normal(ca de moral nici nu se mai vorbeste) ca o femeie sa-si imparta viata intre amant si sot. In timp oboseste iar itele se-ncurca.Eu pledez pentru femeia care stie sa spuna Basta! o pot lua de la cap.Nu cred ca-i normal sa ne zapacim mintile si sufletele cu aventuri doar pentru fluturasi in stomac.Vine vremea cand este nevoie de sustinere,comunicare,amorul ramane undeva la coada. Nu sexul si mangaierile ne tin viata si casnicia.Sinceritatea, toleranta dar nu compromisul.
Sunrise draga eu cred in dragostea la prima vedere, in fluturasi dar nu pot spune din prima ,,te iubesc!".Pot spune ,,imi placi'', ,,mi-ar placea'', abia apoi ,,te iubesc!''. Se foloseste destul de des te iubesc dar are forme diferite.
Suntem egale doar ca avem forme diferite de egalitate. Sunrise draga, barbatii ne fac sa fim egale. Facem exact ce ei nu pot.A demonstrat intreaga istorie a evolutiei umane, COPIIIIIIII!!!!!!!!