10 Octombrie, 2025, 11:51:41 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Femeile nu au nici o sansa!!!!  (Citit de 5109 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

14 Aprilie, 2006, 07:19:34 p.m.
Citit de 5109 ori

sunshine

Oare cand D-zeu a facut  femeia  s-a gandit ca vor exista pe lumea asta barbati si "barbati"?
Sunt fffff furioasa azi pe o anumita categorie de barbati. Viata asta , pentru unii, nu este nici macar 10 % corecta. Te chinui ani si ani langa un om care a avut sansa sa se nasca barbat si , dupa jumatate de viata te saturi, iti doresti sa traiesti cealalta jumatate pentru tine si , tam-nesam, e pacat, ca esti femeie. Adica  barbatul are dreptul, vorba ceea: e barbat, trebuie sa-l intelegi. Ce sa inteleg , ca ce face el e corect si ce imi doresc eu e pacat? Divortul e pacat, sa iubesti alt barbat e pacat, sa te gandesti sa iubesti alt barbat e pacat, sa-ti traiesti viata e pacat ........esti femeie , pentru tine orice e pacat. Numai sa accepti totul nu e pacat, atunci esti o sfanta .Pentru cine? Pentru ce?Pentru ca esti femeie! FEMEIE= BIG KKT(scuzati dar sunt ffff suparata ca m-am nascut femeie).Bineinteles ca tot femeia e vinovata daca se complace in situatie si nu pune piciorul in prag .Dar ati uitat? E PACAT! Trebuie sa intelegem barbatul si sa mergem inainte , in noroi  ( mai bine decat in pacat) .
  Tot eu, femeia furioasa , ma intreb, barbatul care iubeste femeia pacatoasa de ce nu e pacatos si el? Pentru ca e barbat, el este ispita si are tot dreptul.
Oare milioanele de femei care au stiut ce vor de la viata sunt cu toate in iad? Pai atunci Raiul e plin de barbati. Macar stim ca scapam de ei si tot merita sa pacatuim ;D Glumeam mai!!!!!!! Deci, dragi barbati, sunt furioasa doar pe "barbati", nu pe voi.
 In concluzie, barbatii sunt fara de pacat doar pentru ca sunt barbati.
« Ultima Modificare: 14 Mai, 2006, 09:07:46 a.m. de sunshine »
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

14 Aprilie, 2006, 07:31:31 p.m.
Răspuns #1

furia ingerului

Vizitator

14 Aprilie, 2006, 07:53:49 p.m.
Răspuns #2

Maria

Vizitator
      Femeile au multe sanse sunrise.Uf! eu inteleg furia ta dreptatita. Cu siguranta femeia are sanse doar daca doreste si-si vrea sansele. Nu scrie nicaieri ca o femeie trebuie sa stea sluga, sac de boc sau carpa in fata unui barbat. Este important ca femeile sa aiba curajul de-a face acest pas,divortul.Nu este nici un pacat, nici macar biserica nu condamna divortul in cazurile bine intemeiate, condamna adulterul, preacurvia.
       Iubeste fata draga i-ati inima in dinti si divorteaza.Nimeni nu te poate salva in afara de tine.Divorteaza si apoi iubeste pe cine vrei.Sunris, te rog scuza-ma dar daca tot ramanem la stadiul de mila fata de partener sau de obisnuinta sau ca avem copii inseamna ca ne complacem.Multe femei se gandesc ca nu pot face acest pas pentru ca n-au unde se duce. Emigrez draga, ma duc la capsuni, ma duc la prima agentie matrimoniala din occident cu sediul in Romania(si stiu eu una beton in Cluj, cu sanse maxime de reusita) si tot nu mai stau sa sufar.
      Incearca orice Sunris dar elibereaza-te. Lasa-l cu ale lui si i-ati viata in mana, lasa-i mila acolo ingropata si  pa! :-* :-* :-*

14 Aprilie, 2006, 07:58:25 p.m.
Răspuns #3

viulian

Administrator
(scuzati dar sunt ffff suparata ca m-am nascut femeie).

Eu cred ca nu sexul tau e de vina, ci societatea :) e pacat fiindca te-ai nascut intr-o societate care mii de ani a tinut femeia sub papuc. Probabil daca te nasteai intr-un trib pe undeva aveai mai multe sanse ca barbatul. Sau aveai sanse si mai putine!

Deci e OK sa fii femeie, cum e OK sa fii barbat.. regulile "nespuse" sau chiar si spuse determina... toate ce le-ai zis.

14 Mai, 2006, 09:22:16 a.m.
Răspuns #4

sunshine

Scumpa mea Maria....raspunsul a fost :"Roaga-te pentru sotul tau , ai rabdare si totul va fi bine"  ,nicidecum "divorteaza".Dar pentru mine cine se roaga? Sa ma rog pentru ce? Sa -mi stearga anii de batjocura si dispret sau sa ma ierte ca nu mai pot? De ce pentru el sa ma rog?Am facut un legamant? Scuzati-ma dar am inceput sa inteleg ca sufletele sunt legaminte si nimeni nu poate cunoaste un suflet mai bine decat D-zeu. De ce un om, salariat al bisericii , ar avea dreptul sa hotarasca ce e bine si ce e rau? Daca am facut legamantul in biserica inseamna ca doar biserica este cuvantul lui D-zeu? Eu nu cred, D-zeu este pretutindeni, asa simt , simt ca ma priveste oriunde sunt, deci imi stie sufletul si cainta, nu trebuie sa hotarasca un preot daca sunt pacatoasa sau nu. Daca ma rog urmatoarea jumatate de viata si sufletul meu plange ,nu tot pacat e?Asa ca am hotarat sa-L las pe EL sa ma pedepseasca sau sa ma ierte , sufletul meu ramane acelasi.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

14 Mai, 2006, 11:51:04 a.m.
Răspuns #5

fatyma

Sunshine,inteleg ca esti nemultumita si sper ca este numai o perioada scurta in viata ta...un mic episod de depresie...Viata trebuie sa o traiesti asa cum esti tu fericita...uneori trebuie sa tinem cont mai putin de gura lumii.Cat despre divort...sa stii ca nu este un pacat.Daca fericirea ta nu este in alaturi de barbatul cu care te-ai casatorit,eu cred ca cel mai bun lucru care l-ai putea face e sa te desparti de el.Priveste in sufletul tau...asculta-l si fa cum te indeamna!
Si nu uita ca si femeile au avantajele lor...Fii mandra ca esti femeie!  :)

14 Mai, 2006, 01:50:22 p.m.
Răspuns #6

sunshine

Da , o perioada scurta de 18 ani...Sa fiu mandra ca sunt femeie, am sa incerc , deocamdata sunt mandra ca sunt mama .

14 Mai, 2006, 02:18:39 p.m.
Răspuns #7

Lord_Saladin

Vizitator
Eu zic ca femeile au toate sansele.

14 Mai, 2006, 03:26:34 p.m.
Răspuns #8

Eternal

fara indoiala ca femeile au sanse!!

Raspunsul meu este atat pt Sunshine cat si pt celelalte femei pe le sfatuiesc sa nu renunte (si mai important) : sa nu-si piarda increderea! A fi femeie este un lucru minunat, este un privilegiu. Bucurati-va de el si faceti-l cunoscut tuturor. Nu veti regreta.

14 Mai, 2006, 04:39:25 p.m.
Răspuns #9

sunshine

Draga mea, multi spun acum ca esti subiectiva, sunt minti care ne considera adevarate greseli ale naturii,ce ar fi sa-i lasam pe EI sa descopere daca femeile sunt o binecuvantare sau "obiecte multifunctionale"? Scuzati-ma dragii mei, dar pe zi ce trece se dovedesc mai putini cei ce  cred in noi si uite asa devenim pacatul natiunii.Daca femeia nu ar fi existat , barbatii ar fi fost puritani , pacatul nu s-ar fi nascut.
  Femeile au toate sansele???????Care femei???Chiar toate sansele? Atunci ce rol au barbatii??( Deja stiu raspunsul tau  ;D)

14 Mai, 2006, 06:25:25 p.m.
Răspuns #10

Iosif

Femeile au toate sansele???????Care femei???Chiar toate sansele? Atunci ce rol au barbatii??( Deja stiu raspunsul tau  ;D)

Tare inteligent ai pus aceste intrebari. Imi place! :)
Eu zic ca toata lumea are sanse, de obicei daca nu avem sansa, atunci avem posibilitatea de o crea/pregatii. Nu cred ca in general femeia are mai multe sanse decat barbatul, sau invers. Este o chestiune de perceptie si de atitudine.
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

14 Mai, 2006, 08:10:00 p.m.
Răspuns #11

Maria

Vizitator
    Sunrise avem destule sanse doar ca-s diferite de cele masculine.Este normal sa fie asa, suntem genuri diferite, temperamente si puteri diferite.
    Nu a spus nimeni ca biserica nu-i acusi in zilele noastre doar o institutie.Este. Normal si firesc ar fi Sunrise draga sa-ti limpezesti mai intai viata si starea actuala. Cel mai indicat ar fi sa-ti evaluezi sau nu starile, momentele cand ai fost sau nu vinovata,...iar apoi sa decizi.Nu cred ca-i normal(ca de moral nici nu se mai vorbeste) ca o femeie sa-si imparta viata intre amant si sot. In timp oboseste iar itele se-ncurca.Eu pledez pentru femeia care stie sa spuna Basta! o pot lua de la cap.Nu cred ca-i normal sa ne zapacim mintile si sufletele cu aventuri doar pentru fluturasi in stomac.Vine vremea cand este nevoie de sustinere,comunicare,amorul ramane undeva la coada. Nu sexul si mangaierile ne tin viata si casnicia.Sinceritatea, toleranta dar nu compromisul.
     Sunrise draga eu cred in dragostea la prima vedere, in fluturasi dar nu pot spune din prima ,,te iubesc!".Pot spune ,,imi placi'', ,,mi-ar placea'', abia apoi ,,te iubesc!''. Se foloseste destul de des te iubesc dar are forme diferite.
     Suntem egale doar ca avem forme diferite de egalitate. Sunrise draga, barbatii ne fac sa fim egale. Facem exact ce ei nu pot.A demonstrat intreaga istorie a evolutiei umane, COPIIIIIIII!!!!!!!!

14 Mai, 2006, 08:41:40 p.m.
Răspuns #12

sunshine

Sigur scumpa Maria, mereu am inteles ce ai vrut sa ma inveti si am ascultat sfatul tau. Dar eu nu la sex ma refer, sexul nu este iubire .Vad ca am inceput sa fiu perceputa ca  o femeie disperata , cu hormonii tropaind la deal si la vale. Relax !Pe mine ma intriga dragii de tineri care tot sufera dupa iubire cand eu , in floarea varstei ;D, tot incercam s-o dibuiesc.
  Vinovata?????Am trecut de faza asta .Am platit si acum simt ca sunt libera, tanara si linistita ;) Sa fiu a naibii daca voi mai incerca vreodata acest sentiment de vinovatie! NO WAY!
  Cineva drag de aici mi-a dovedit ca viata trebuie traita si mai ales m-a invatat sa scap de balastul ce l-am adunat atatia ani. Ii multumesc , in mod special lui , caci sentimentele ce le traieste m-au facut pe mine sa-mi doresc sa  vad viata , ii multumesc surioarei mele pentru ca a crezut in mine , va multumesc voua pentru ca nu m-ati lasat sa cad.
  Cat priveste limpezirea vietii.........cred ca mai tare s-ar tulbura acum daca as incerca asta . Deocamdata valurile  ajung linistite la mal, imi saruta sufletul si inima care au stiut sa vada un suflet minunat si nu l-au alungat.