Va salut pe toti si imbratisez ideea de a spune la multi ani, intr-un fel sau altul, aici, celor aniversati care inseamna ceva in viata noastra. Fie ca gandul nostru bun sa ajunga la ei...chiar daca acestia habar nu au de acest loc "al nostru"....(pe care si eu abia acum l-am gasit...)
Deci! astazi este ziua de nastere a unui vechi prieten... atat de vechi....cam de 22 ani

...(adica de 22 ani prieten

) El nu stie ce fac eu acum! Va impartasesc voua cum i-am luminat aceasta zi... "facandu-l sa reflecteze" (l-am citat)...cu un simplu sms trimis de dimineatza...

sms-ul suna cam asa " Nu stiu cati ani implinesti! Nici nu conteaza asta. Ai face bine sa uiti si tu!

Ceea ce conteaza, este ca astazi iti vei petrece ziua amintindu-ti doar lucrurile frumoase si realizarile de pana acum! Ar fi bine sa le numeri pe acestea sa vezi cat de tanar esti...si sa iti doresti "sa cresti"! Iti doresc SANATATE! NOROC! si INTELEPCIUNE!"
Asta "mi-a venit"...asta am scris!

M-a sunat total "miscat" de cele cateva vorbe scrise acolo "ca din pusca"...si mi-a spus ca i-am daruit "un strop de lumina" in abisul in care simtea ca se scufunda vertiginos...
Se afla in urma a 3 evenimente nefericite in familie iar moralul ii era "la pamant".... Fara sa imi propun sa "schimb" ceva....am reusit sa aduc un zambet... si mi-a trebuit....ATAT DE PUTIN!
Oricare dintre noi poate face asta... eu ma simt atat de bine acum...de fapt...nu am oferit nimic...dar AM PRIMIT ATAT DE MULT!!!!