10 Octombrie, 2025, 05:52:00 p.m.
Totul despre Iubire

Sondaj

Cum stati cu dragostea ?

Singur(a) dar indragostit(a)
6 (12%)
Relatie cu probleme
4 (8%)
Relatie buna
16 (32%)
Casatorie fericita
6 (12%)
Casatorie nefericita
4 (8%)
Relatii ocazionale
4 (8%)
Singuratate absoluta
7 (14%)
Singuratate voita
3 (6%)

Numărul total de membrii care au votat: 40

Autor Subiect: Cum stati cu dragostea ? (poll)  (Citit de 20188 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

21 Aprilie, 2006, 03:54:27 p.m.
Citit de 20188 ori

Lord_Saladin

Vizitator
Sub numele anonimatului, votati !

Va rog frumos sa votati...
Am de gand sa realizez un proiect indraznet pe acest forum , dar mai intai, trebuie sa votati cu totii, ca sa vad care va fii urmatoarea faza...

Sper sa iasa cat mai bine pentru toti, totul este sa aveti TUPEU :)

cu prietenie ,

Muzafer, al vostru pirat

21 Aprilie, 2006, 04:22:25 p.m.
Răspuns #1

Alia

Inainte de a vota te rog sa definesti diferenta dintre singuratate absoluta si...singuratate voita, please!

21 Aprilie, 2006, 04:25:56 p.m.
Răspuns #2

furia ingerului

Vizitator
cum greu am gasit un corespondent pt. ce am eu acum :P pt. ca nu era optiunea EXTRAORDINAR nicaieri! :-*
si nu am nevoie de anonimat ca sa spun atunci "Relatie buna" desi e prea sarac termenul de comparatie...

21 Aprilie, 2006, 06:07:08 p.m.
Răspuns #3

sunshine

Ar fi trebuit sa pui si "Dezastru" dar vad ca astazi esti mai optimist. Starea in care sunt eu ar fi compusa din doua categorii insa am votat "casatorie nefericita" desi as fi preferat "singuratate absoluta " cumulata cu"' singuratate voita" din care sa rezulte "dezastru total". Nu ma supara adevarul , deci asta simt.Si eu cred ca e bine pt mine sa recunosc starea in care ma aflu.Ar trebui sa deschideti mai multe poll-uri de genul asta, asa vom putea sa ne dam cu capul de monitor pana intelegem ca e timpul sa facem ceva bun pt noi si sa luam masuri.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

21 Aprilie, 2006, 07:23:39 p.m.
Răspuns #4

Iosif

Singur, pur si simplu, de ce nu este? Optiunea aia de singur in care nu caut dar nici nu sunt cu usile inchise. Intrebare intrebatoare. :)
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

22 Aprilie, 2006, 03:18:01 p.m.
Răspuns #5

Lord_Saladin

Vizitator
Mai votati prieteni, mai votati !

oricum, vad ca multi lovetime-isti sunt fericiti si iubiti grozav... asta e incurajator....

sa vedem care sunt aia singuri si necajiti, si sa vedem ce putem face pentru ei...
 ;)

22 Aprilie, 2006, 07:51:33 p.m.
Răspuns #6

Guardian|Angel

Pai atunci pirate drag, ia vezi ce poti face cu mine? :'(
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

24 Aprilie, 2006, 03:12:37 p.m.
Răspuns #7

Lord_Saladin

Vizitator
Hmmm, cu tine o sa vorbim in privat dupa ce revin si eu din vacanta asta ;) :-* :-* :-*

24 Aprilie, 2006, 06:18:40 p.m.
Răspuns #8

sunshine

Am stat agatata atatia ani de ceva ce nu ma lasa sa renunt, ceva ce nu era speranta , poate dorinta de a nu accepta renuntarea .Am tras cu dintii de acest ceva si nu ma uitam in jos, din incapatanare , vroiam sa cred ca exista si pentru mine putin din ce au altii.Am asteptat acolo, nu am urcat , am asteptat sa ma vada cineva atarnand cu disperare si dorinta ,sa observe cineva ca exist acolo si sa doreasca sa ma prinda . Dar treceau cu totii, isi ridicau privirea si nu vedeau nimic.Caci ajunsesem nimic in disperarea mea de a-mi oferi sufletul . Am obosit prea repede si am imbatranit acolo sus nevrand sa ma gandesc , ca nimeni nu vrea disperarea mea. Am vrut sa urc insa tot acel ceva nu ma lasa,parca de teama ca voi gasi stropul ce-l caut . Atunci mi-am desprins sufletul suferind si ostenit si l-am aruncat , nici macar nu l-am privit cum se striveste, nu-mi mai pasa de el , de ce mi-ar pasa mie? La ce-mi mai foloseste?
  Cum stau cu dragostea? Ce inseamna dragoste? Voi care ati cunoscut-o si o traiti, sa nu renuntati niciodata la ea. Este un dar divin pe care nu-l primeste oricine.
  Astazi cautarea mea a luat sfarsit, sunt ostenita si  am ramas fara suflet, este undeva strivit de pasii celor care nu l-au observat niciodata.
   Sa ramaneti la fel de frumosi cum v-am cunoscut si sa va bucurati de iubire si dragoste iar cei ce nu le vor afla sa nu renunte ca mine, dar mai ales  sa-si recunoasca greselile in viata si sa nu le repete.Eu am crezut in iubire de prea multe ori si ea m-a tradat de fiecare data. Nu sunt facuta din dragoste deci nu voi cunoaste dragostea niciodata.
  Ramaneti cu bine dragii mei si nu uitati
    SA  VA IUBITI MULT!!!
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

24 Aprilie, 2006, 06:45:05 p.m.
Răspuns #9

Lorelei

Ramaneti cu bine? Ummm... cum adica "ramaneti cu bine"?  ???
Sunshine, iubirea nu are nici varsta, nici limite. Doar se "intampla", uneori atunci cand ne asteptam mai putin. Nu putem schimba trecutul si uneori nici nu stiu daca ar fi bine sa putem, prin trecut am devenit ceea ce suntem, simtim asa cum simtim acum. Dar viitorul se scrie sub ochii nostri. Acum, aici. Cred ca acest forum este o dovada in plus ca orice este posibil in viata, agonia si extazul sunt doua fete ale aceleiasi monede. Fericirea este pana la urma si o chestiune de alegere. Tu care fata a monedei o alegi?
Noi suntem aici, oricum, indiferent de ceea ce vei face. Stii asta deja. Dar tu?
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

24 Aprilie, 2006, 06:50:33 p.m.
Răspuns #10

Iosif

Citat
Nu sunt facuta din dragoste deci nu voi cunoaste dragostea niciodata.
Afirmatie perfect falsa! Aceasta afirmatie nu are nici un fundament
Citat
SA  VA IUBITI MULT!!!
e copyrighted Mircea Radu :D

Si acum pe bune, chiar crezi, draga sunrise, ca ai renuntat cu adevarat? Iti spun eu sigur ca NU! NU pentru ca nu stii ce ai sa simti maine, NU pentru ca nu stii ce iti aduce viitorul, NU pentru ca pur si simplu "Never say never"!

Primul impediment in calea realizarii unui vis este slabiciunea noastra si usurinta cu care renuntam in fata necazului. Gandeste-te, ce nu te omoara te intareste! Nu, nici sa nu indraznesti sa te gandesti macar ca ai murit! Te cunosc, si stiu sigur ca nu este asa!
Timpul, Marele Maestu, el trebuie lasat sa lucreze, dar pana se apuca el de treaba trebuie sa cauti Linistea, si sa o lasi sa te cuprinda.
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

24 Aprilie, 2006, 08:36:38 p.m.
Răspuns #11

Guardian|Angel

Si in plus, ai uitat ca nu poti sa stai fara noi?
Sunt sigura ca e doar....Pastele de vina..te-aui coplesit sentimentele, emotiile, dorul, dorinta...dar toate trec..hai...fii tare, ai uitat ca am nevoie de tine?ai uitat ca suntem pe aceeasi barca?si daca tu cazi, nu avem colac de salvare, si chiar daca nu stiu sa innot, ma arunc dupa tine...deci ...ai de gand sa ma sacrifici?
Noi te iubim mult...si stiu ca nu ai sa renunti niciodata...si DA, e cineva care isi doreste disperarea ta, si asa ajunge sa-si doreasca cu disperare sa te iubeasca...nu mai trai in trecut,...asa cum mi`ai spus...traieste fiecare zi ca si cum ar fi ultima...fa si tu asa cum m`ai invatat pe mine! :-*
"Femeia domnilor, e singura care conteaza!!"

25 Aprilie, 2006, 12:10:29 a.m.
Răspuns #12

Maria

Vizitator
   Eu am votata casatorie fericita. Chiar suntem fericiti. Suntem fericiti pentru ca am stiut sa trecem peste multele probleme din viata nu neaparat zambind dar cu foarte multa incredere in noi ca vom izbuti.Asa a si fost.
    Sunt absolut sigura ca asa va fi si de acum incolo caci noi suntem invingatori. Sunt sigura ca Dumnezeu ne-a ascultat rugile si atunci cand am fost incercati.
    nu-mi doresc nisci vile cu piscina(uf! multe geamuri de sters), nici ultimele modele de masini, nici haine pompoase de blana, nici bijuterii foarte scumpe(desi am oftat mult pana sa am inelusul de platina de la wallmart).
Imi doresc sa avem sanatate, sa am nervisori mai rar, copilul nostru sa creasca sanatos si drept, iar noi toiag lung vietii noastre. Poate si zodiile sa fie un destin bun pentru noi? eu scorpion, sotul rac, Jimmy(baietelul) peste.Toti suntem zodii de apa, apoi numarul nostru este identic la toti trei adica6.
     Dragilor indiferent de cum ne sunt zodiile,sau numerologia,eu cred ca succesul unei iubiri trainice este toleranta, respectul, amintirile placute(un fel de album al clipelor frumoase), importanta parerilor fiecaruia dintre noi, uneori stapanirea, comunicarea si sarmul  copilaresc al fiecarei femei. Barbatii se dezlipesc mai greu de sanul mamei asa ca luati-o voi inainte si trensmiteti-le nevoia voastra de alintare.

28 Aprilie, 2006, 08:35:32 p.m.
Răspuns #13

ONLY DESIRE

sunt singura si...indragostita!sunt singura pentru ca acesta a fost alegerea mea si indragostita fara voia mea!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

29 Aprilie, 2006, 04:42:23 p.m.
Răspuns #14

Lord_Saladin

Vizitator
Pentru asta am creat varianta 1...

Din pacate insa , intr-un sondaj nu se pot scrie toate variantele , toata multitudinea infinita a trairilor umane...