Treaba cu vestimantatia este desul de spinoasa pt ca da, poti sa etichetezi pe cineva de la prima vedere, sunt astfel de oameni, poti sa iti dai o parere de la prima vedere, poti sa faci o prima impresie si sa ramai cu ea, fara sa vrei sa mai cauti ceva etc...Da, asta tine de felul de a fi al omului si de simtirea sa, dar si de superficialitatea sa. De ce? Pt ca sunt oameni si oameni. Sunt oameni pt care doar prima aparenta conteaza si pun direct eticheta, fara sa vada daca intr-adevar este asa cum cred ei pe sub acele haine... si nu contest asta, pt ca uneori chiar asa este. Dar eu am invatzat pe propria piele, si ca si eu faceam astfel de greseli, ca omul nu este intotdeauna cum pare el in exterior. Poate este sau nu, dar de ce sa nu cautam in profunzime? De ce sa nu cautam noi...si sa ne oprim pt ca vorbele "cele drepte si intelepte ale celorlalti" iti formeaza ele deagata o opinie?!? Da, mi se pare firesc, ca atunci cand ma duc la un interviu sa ma imbrac cat mai decent si curat, cand ma duc la o petrece sa ma imbrac elegant cu tocuri si ce mai trebuie (eu nu ma va din aceasta postura), cand ma duc la un concert rock la fel pe masura, sau pur si simplu asa ma imbrac pt ca asa ma simt..
Ceea ce spun eu , investigati mai intai inainte de a critica, acorda-ti o sansa omului, poate merita..si daca nu merita..ce ati avut de pierdut..?
Si acum sa vorbesc si in exemplu personal. De fiecare data cand ies afara mama imi spune: mai lasa si tu lantzurile alea de la blugi, ca esti si tu fata totusi! Da-ti bratzarile ale jos de la maini ca te duci si tu totusi la facultate. Da-ti alea jos din urechi ca iti acopera toata urechea..Ai grija si tu cu paru` ala, ca e zburlit ca dracu..si nu e singura care imi face astfel de "complimente". Ai mei nu se complac deloc cu felul meu de a fi cu vestimentatia mea. Dar eu asa ma simt bine..Da, in acest caz personalitatea mea se reflecta si in haine, adica razvratirea, nonconformismul.... Din cauza asta am observat ca lumea de pe strada se uita suspect la mine, nu ca mi-ar pasa, dar intr-o zi o batranica m-a oprit sa ma intrebe ceva..a ramas surprinsa de felul cum i-am raspuns...si mi-a si zis...arati mai rece dar nu esti deloc asa...
Deci vestimentatia poate fi o masca de protectie!