relatiile se leaga se dezleaga, se incalcesc si se descalcesc.
trebuie sa fi trecut prin asta.
dar dupa despartire, care este starea dintre cei doi fosti iubiti?
o sa imi spuneti ca depinde de tumultul sau linistea relatiei.
haideti sa luam cazul relatiilor mai zbuciumate (mai o minciuna, mai o palma, mai un sut, mai o bezea)
preferati sa il/o salutati pe strada?
daca sunteti intrebat/a in legatura cu relatia voastra ce sintagme folositi: cu conotatii pozitive sau negative?
eu nu pot sa uit o vorba romaneasca: sa scuipi unde ai lins. (e dura si pentru a fi scrisa dar pentru a o mai pronunta)
sa va dau cateva exemple de replici, pentru a va incita la vorbe:
"relatia noastra a fost o eroare."
"nu stiu ce a fost in capul meu de am putut iubi o asemenea persoana"
"nici nu vreau sa imi aduc aminte"
recunosc: le-am folosit si eu intr-o masura sau alta. insa prima replica nu imi apartine. acum, privind inapoi nu as mai face acelasi lucru. in aceste momente am invatat pe propria piele ca trebuie sa pastrez pentru mine tot ceea ce a fost frumos intr-o relatie, chiar daca bilele negre le depasesc numeric pe cele albe.
caz concret. invatasem sa dansez salsa. am vrut sa uit tot pentru ca fusese EL cel care ma invatase. am refuzat sa ascult muzica, sa dansez. pana in urma cu vreo doua saptamani cand mi-am dat seama ca tot ceea ce invatasem reusisem prin forta proprie. nu conta mana celui care m-a condus. nu mai stiu pasi, coregrafii, dar vreau sa reiau tot ceea ce inseamna dans si poate chiar imi deschid o sala.
sunteti primii care aflati, si poate primii invitati.
concluzie: ii multumesc unui om care mi-a facut mult rau pentru ce m-a invatat.
uit chipul si apreciez tehnica.
draga om rau, te laud public. esti un bun instructor.
iarta-ma daca am zic cate ceva despre caracterul tau.

dar ai anumite hibe.
nu imi cere sa te salut pe strada. nu as putea.
daca vreodata o sa sughiti sau iti musti limba sa fii sigur ca nu eu sunt cea care te vorbeste de rau. niciodata.
voi ce spuneti?