10 Octombrie, 2025, 11:52:56 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: am nevoie urgenta de un sfat  (Citit de 9834 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

19 Mai, 2006, 01:07:25 p.m.
Răspuns #15

serenity82

Tocmai am avut prima cearta cu baiatul cel nou adica C.  :'( m-a suparat foarte tare pt ca l-am intrebat ce examene are si la care ii este frica si mi-a raspuuns rece nu e treaba ta! >:( apoi cred ca va imaginati ce a urmat. chiar nu-l inteleg are moemnte in care este super dulce si super atent, inainte sa-l intreb de examene aflase ca mi-e rau si ma intreba ce am si isi facea griji pt mine iar dupa a devenit brusc uracios si mi-a zis ca nu are nevoie de dadaca si ca nu mai are nevoie de ea de la 3 ani si ca isi poate rezolva singur problemele  :'( chiar asa rau e sa-i doresti sa-l ajuti pe cel drag? poate ca nu aveam cum decat moral dar nu inteleg de ce refuza ajutorul meu si al tuturor si considera ca daca noi nu-l putem ajuta nu trebuie sa ne bagam nasul. nu stiu daca pot face asta pentru ca eu nu sunt asa. vreau sa-l ajut si vreau sa ma ajute din toate pc de vedere.  :'( ce sa fac? ajutati-ma sa-l inteleg pls
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

19 Mai, 2006, 01:26:08 p.m.
Răspuns #16

viulian

Administrator
Pai.... ii gasesti si tu numa pe astia care au probleme cu mamicile  :) unu ca e prea atasat de maica-sa, cel nou ca o uraste ca e cicalitoare (si indirect pe tine).

Eu ti-as recomanda sa incerci sa-l privesti unitar pe C. Are momente cand e dragastos cu tine, dar are momente cand e salbatic si te indeparteaza de el, pana la urma nevoia ta este sa fii atasata, si prea multe indepartari din astea..... Si daca ramai langa el, el o sa creada ca ii tolerezi comportamentul, chiar daca tu nu vei mai reactiona caci te indepartezi de el afectiv, si incepi sa te uiti dupa altu. Si la sfarsit o sa ai scandal ca el te iubeste, cand tu de fapt il ingori (egoul masculin spune ca daca femeia nu zice nimic, atunci totul e perfect, pana se trezeste la realitate si nu vrea sa accepte).

19 Mai, 2006, 01:42:34 p.m.
Răspuns #17

serenity82

si atunci ce sa fac pentru ca de obicei eu nu tac, asa cum nu am tacut nici azi dar nici nu vreau sa-l indepartez. si sincer ai dreptate nu stiu cum ii gasesc  :D dar ii caut bine de tot  ;D daca taceam nu ne certam si tocmai asta e problema ma gandeam sa-i explic frumos ce vreau eu dar stie deja si ma zapaceste ca daca nu vrea sa faca si ca mine de ce mai e interesat? nu il inteleg.  :D
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

22 Mai, 2006, 10:23:15 a.m.
Răspuns #18

serenity82

cu C a ramas ca vorbim saptamana asta si ca vedem ce facem pana la urma dar nu cred ca vom rezolva ceva pentru ca nu pare dispus sa negocieze. asa ca pentru moment sunt foarte trista fiindca ma simt singura. am fost data la o parte de amici pentru ca nu mai pot continua o relatie care imi face rau, surioara nu mai are timp de mine de cand are prieten si sunt foarte deprimata. imi e greu fara cineva alaturi care sa aiba grija de mine dar nu am de gand sa ma intorc la fostul doar pt asta. va rog daca puteti sa-mi spuneti si mie din putinul care il cititi unde gresesc ca incep sa cred ca eu am o problema si inca una grava. nu stiu ce sa mai fac pentru ca sa-mi fie bine. nu vreau sa ma las o sa lupt sa fiu fericita dar trebuie sa stiu unde gresesc ca sa ma indrept  :'(

23 Mai, 2006, 08:28:24 p.m.
Răspuns #19

desdemona

deseori avem suisuri si coborasuri.Asa ca stai linistita.Acum zbatete sa te ridici inapoi.Amici aia sunt doar amici.i..ca daca ar fi fost prieteni in adevartul sens al cuvantului nu ar fi facut acest lucru.
incearca sa gasesti pe cineva caruia sa te confesezi de toate apasarile tale...chiar si pe net..nu are importanta..dar tu sa simti ca vrei sa faci asta..si unei persoane care este dispusa sa te asculte...va fi mult mai bine.
Ceilalti sunt prinsi in vartejul vietii si sunt ocupati...nu este vina ta aici...Ai rabdare si cu C si cu fostul.Cu rabdare rezolvam totul
i am here!we are here!
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

23 Mai, 2006, 09:04:00 p.m.
Răspuns #20

serenity82

pot sa zic ca discutiile cu voi m-au schimbat foarte tare nu obisnuiesc sa spun oricui ce simt si ce ma doare e prima data cand fac asta insa dupa ce am citit cateva din mesajele voastre am simtit ca aici voi gasi intelegere. :) si am avut dreptate asa ca ma bucur ca v-am gasit cand vorbesc cu voi nu ma mai simt la fel de singura dar totusi asta nu schimba faptul ca nu mai am cu cine sa merg la munte sa ma distrez sau sa ies in oras la o barfa stiti voi.............  :'( sper doar sa reusesc sa imi refac o astfel de trupa mai ales ca mie imi place sa socializez. oricum fata de alti problemele mele sunt mici asa ca voi trece peste ele (sper)  ;) iar cu C am doar ca m-a mirat comportamentul lui pentru ca fara motiv devenise rece si uracios, dar cred ca a fost doar din cauza examenelor acum pare mult mai relaxat  ;D problema e ca am inceput sa-l indragesc si nu as vrea sa-l pierd  ;) hai ca va mai povestesc si maine sau poimaine pentru ca maine am examen si trebe sa invat  :(

19 Iunie, 2006, 10:42:34 a.m.
Răspuns #21

serenity82

salut,

am trecut peste perioada aceia de maxima depresie datorita voua. va multumesc pentru ajutorul acordat. acum imi dau seama ca poate in dorinta mea de a nu fi singura uneori gresesc cand aleg oamenii. de aceea m-am decis sa mai astept pana sa ma implic iar intr-o relatie. trebuie sa scap de traumele din trecut daca vreau sa fiu fericita si asta voi face. vorba mamei Ce-i al meu e pus de-o parte! deci o sa-mi gasesc si eu petecul. am invatat ca exista inca oameni ca mine, chiar si baieti si doar pentru ca imi doresc mai mult nu sunt o ciudata ci din contra. exista inca baieti care au aceleasi gusturi si dorinte ca si mine, sunt greu de gasit dar il voi gasi si eu pe-al meu  ;D soper ;)

va pup si nu plec, mai stau pentru ca aici am invatat cum sa-ti dai seama cine iti este prieten :-*

20 Iunie, 2006, 06:49:00 p.m.
Răspuns #22

black rose

ma bucur ca totul a trecut....ai vazut? nu ti-am zis eu ca soarele va rasari si pe strada ta? acum straluceste asa tare incat te rog sa-mi dai si mie o bucatica din el
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

20 Iunie, 2006, 08:03:52 p.m.
Răspuns #23

serenity82

spune-mi pe ce adresa sa- trimit bucatica si o pun la posta sau la un curier ;)

21 Iunie, 2006, 03:51:21 p.m.
Răspuns #24

mitza

Vizitator
 Nu te grabii cand vrei sa ai o relatie cu cineva, cel mai bine este sa astepti putin sa cunosti persoana respectiva inainte de a te implica sentimental!
   sa nu mergi pe ideea ca daca ai 24 de ani ar trebui sa iti faci o familie! Asta totusi mai poate astepta!  Pe unde imi tirasc eu oasele  ;) se casatoresc in jur de 30 iar copiii vin pe la 35!  Asa ca....!
  Te pot asigura ca sunt inca persoane care care au aceiasi mentalitate ca si tine, putini intr-adevar, dar exista! :D :) :)
  si cu siguranta ca unul este pus deoparte pt tine! :D :D :D

21 Iunie, 2006, 04:03:28 p.m.
Răspuns #25

Strumfita

Esti tanara si frumoasa .. bucura-te de viata si nu lasa pe nimeni sa te faca sa suferi. Meriti tot ce-i mai bun. :-*  :-*
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

23 Iunie, 2006, 03:17:45 p.m.
Răspuns #26

Empress

iti dau si eu acelasi sfat ca si viulian ,lasa-l ,paraseste-l...capul sus o sa apara pe cer si steaua ta ,o sa apara si bartul care sa te iubeasca si sa te pretuiasca asa cum meriti...eu am sperat m-am rugat si uite ca a aparut
De s-ar opri timpul in loc
Si marea de s-ar face foc
Si muntii de ar disparea
Am sa respir iubirea ta.
Si soarele de mi-ar sopti
Caldura lui de mi-ar vorbi
Mi-ar spune cerul 'Tu esti tot,
Tu esti si apa, esti si foc.