11 Octombrie, 2025, 02:02:29 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: poze  (Citit de 68589 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

21 Septembrie, 2006, 08:28:21 a.m.
Răspuns #45

ONLY DESIRE

am eu o banuiala:ca iar ai pus mireasa in umbra ta! :) parca esti dintr-o carte de povesti! :)
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

21 Septembrie, 2006, 02:34:23 p.m.
Răspuns #46

serenity82

nu e chiar asa dar multumesc de compliment. oricum mireasa a avut o rochie de 2500 de euro cu pietre semipretioase si broderie manuala, trena de 3 metrii detasabila deci iti dai seama ca arata bestial. l-am rugat pe charlie sa adauge o poza si cu mine langa ea si mire dar in poza nu mai are trena insa daca vrei sa vezi rochia o gasesti pe  http://www.paoladonofrio.it/2005/accessible/accessible.aspx?source=daniel.xsl este poza numarul 11. e o rochie mai mult pe langa corp si e singura in stilul asta. ;D arata mult mai bine in realitate decat in poza mie una mi-a picat fata cand am vazut-o :P  ::) iar nasa avea si ea o super rochie tot alba cu pietricele langa pietricele si o trena din voal. si aia sigur a costat o multime de bani. oricum nu ma pot plange ca am fost in standarde si am aratat foarte bine.  ;D :D
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

26 Septembrie, 2006, 09:05:14 a.m.
Răspuns #47

serenity82

nu mi-ai mai adaugat poza cu mireasa dragul meu charlie  :-\ ma supar rau de tot  >:(
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

26 Septembrie, 2006, 12:12:04 p.m.
Răspuns #48

|ngerMorT

Sincer, denyyy, prietenul meu prefera sa am un cos sau doua pe fata decat sa am acopar cu o masca de fond de ten care ma face sa par artificiala si nici macar nu acopera asa cum trebuie niste cosuri decat daca il aplici in strat gros.
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

26 Septembrie, 2006, 12:49:11 p.m.
Răspuns #49

serenity82

nu ma dau cu fond de ten pe decolteu ca nu am cosuri ci alunite si imi plac la nebunie, rar imi apare cate un cos ceva. la nunta eram data cu o crema autobronzanta si nu observase nimeni pana acum asta  :P in plus in camera imi cer scuze dar eram in curatenie generala si ma grabeam sa plec. mama se apucase sa ridice covoarele si sa mute mobila si de asta am taiat din poza  ;). oricum pana acum mi s-a facut observatie ca de ce folosesc fond de ten si ca ar trebui sa imi las fata libera ca de asta am probleme cu tenul. sincera sa fiu si pe fata eram data tot cu crema autobronzanta fara fond de ten. oricum iti multumesc pentru parere  :) si ma bucur ca iti place rochia eu una O IUBESC pentru ca m-am dorit-o foarte mult si am obtinut-o cu greu. in plus am muncit enorm ca sa termin la timp broderia si inca mai am de umplut florile si o parte din frunze  :D ;D. si apropo daca astup cosurile cu fond de ten nu inseamna ca pielea devine catifelata  ;) asta depinde de tenul fiecaruia sau de cremele folosite. am o piele foarte catifelata chiar daca mai am si cosuri, asta e nu pot fi perfecta si nimeni nu e, in plus nu vreau sa par perfecta si dupa sa ramana cineva dezamagit, mai repede invers imi place sa fiu subestimata ca sa sochez in bine decat innvers, crede-ma efectul e mai puternic si mai intens iar rezultatele sunt uimitoare, mai ales ca daca un baiat vrea sa se trezeasca langa tine dimineata nu o sa te vada gata ranjata ci din contra asa ca trebue sa se obisnuiasca. acum asta nu inseamna sa nu avem deloc grija de noi asa ca sa nu ma intelegi gresit. te pup  :-*

26 Septembrie, 2006, 01:08:44 p.m.
Răspuns #50

charlie

nu mi-ai mai adaugat poza cu mireasa dragul meu charlie  :-\ ma supar rau de tot  >:(

esti libera sa ma dai in judecata...

[...] dragul meu charlie [...]

da, ce sa zic... sa fim seriosi.
« Ultima Modificare: 26 Septembrie, 2006, 04:14:36 p.m. de nimeni »
You believe but what you see
You receive but what you give

26 Septembrie, 2006, 10:15:49 p.m.
Răspuns #51

serenity82

pai tu sti ce sa zici nu eu  :P

28 Septembrie, 2006, 11:07:56 a.m.
Răspuns #52

burn_2_hell

esti o scumpa!!soper sweett!!! :-*
I know I need you
I want you to
Be free of all the pain
You hold inside

28 Septembrie, 2006, 04:38:44 p.m.
Răspuns #53

charlie

« Ultima Modificare: 12 Noiembrie, 2006, 10:45:51 p.m. de nimeni »

28 Septembrie, 2006, 11:14:24 p.m.
Răspuns #54

serenity82

uraaaaaaaaaa avem si pozze cu mireasa si cu mirele  :P multam

28 Septembrie, 2006, 11:22:49 p.m.
Răspuns #55

|ngerMorT

ce-i drept sta mai apropae de tine mirele decat de mireasa  :P...daca n-ar fi fost volaul, eu v-as fi incurcat   :D
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

29 Septembrie, 2006, 08:43:26 p.m.
Răspuns #56

serenity82

;D :D si eu ma uitam la asta

15 Noiembrie, 2006, 07:55:28 p.m.
Răspuns #57

charlie

PS: poza e trucata

15 Noiembrie, 2006, 08:12:14 p.m.
Răspuns #58

pokemon

frumos trucaj  ;D
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

15 Noiembrie, 2006, 09:26:07 p.m.
Răspuns #59

serenity82

nu e trucaj  :P e dovada ca furia si cu bebita au vrut sa ma inece in raul de la Moeciu  :'(. inotau pestii la mine in adidasi si am racit de frig ce mi-a fost la picioare  >:(. Am avut o egrasie de toata frumusetea. Cand m-am descaltat si am stors soseta cu picior cu tot curgea de parca puneam apa din sticla. Au ras de mine tot drumul. Acum am dovada si sa vada toata lumea ca ati vrut sa scapati de mine ca altfel nu ati fi ras asa cu pofta (vezi pe desdemona acolo in spate-mai avea putin si lesina de ras  :P). Dar imi vine si mie randul. DEci dragii mei prin aceasta poza va demonstrez ca nu am mintit si chiar au vrut sa ma inece cand am fost la Moeciu cu ei.