05 Noiembrie, 2025, 10:00:29 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: AI CURAJUL SA FII TU ?  (Citit de 20178 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

20 Mai, 2006, 03:12:18 a.m.
Citit de 20178 ori

Miss M.

In primul rand vreau sa va spun ca ma bucur foarte mult ca ma aflu printre voi ! De multe ori cuvintele voastre m-au ajutat sa ma inteleg mai bine pe mine insami , ca si cum cineva a privit in inima mea si a pus in cuvinte ceea  ce eu nu am stiut sa exprim ... Acest site este ca o pastila pentru suflet ! ... Va multumesc ca existati si sper ca o sa fim prieteni !
        Ce ar fi de spus despre mine ? ... pe scurt - am 21 ani , sunt casatorita , am un copil si nu sunt fericita !... De ce ? Pentru ca am iubit ca o nebuna un barbat timp de 5 ani iar ziua in care ne-am unit destinele a fost o zi sfanta pentru mine si mai ales cand am aflat ca vom avea si un bebelush am fost mai fericita ca nimeni pe acest pamant,respiram fericire...
Am crezut ca asa va fi mereu ... Si o perioada chiar asa a fost . DAR  la cateva luni dupa nasterea ingerashei Denisa-Maria totul s-a schimbat intr-un mod ciudat , a aparut dezinteresul , rutina si lipsa de respect , multa ,multa lipsa de respect ! ... Si simultan au disparut zambetele , iubirea , fericirea ... Am visat ca voi avea o familie unita , ca vom lupta impreuna pt. ai oferii fetitei noastre totul , ca vom invinge nefericirile vietii , am visat ... dar ce-i mai rau e ca AM CREZUT CU ADEVARAT !!!
Si spune-mi tu prietene care imi citesti acum gandurile , spune-mi ce iti ramane de facut cand visele pe care ti-ai cladit intreaga viata se fac praf ?... Ce faci cand ai 21 ani , ai un copil , nu ai casa , nu ai cariera si nu ai pe nimeni ? ... Sa continui sa traiesc cu un om care nu-mi aduce decat lacrimi doar pt. ca am un copil cu el ? M-am gandit si la asta dar NU ,
 NU POT ! Intotdeauna am acuzat femeile care s-au complacut intr-o viata de suferinta de dragul copiilor si mi-am jurat ca nu voi ajunge una dintre ele . Am suferit mult insa intr-o zi ceva s-a intamplat , mi-am sters lacrimile si mi-am spus ca trebuie sa fiu tare . Am gasit in mine puterea sa o iau de la capat , sa sper ca nefericirile vietii nu m-au invins inca si am gasit curajul sa fiu EU cu adevarat , sa-mi recladesc alte vise pe cenusa celor vechi ...
           Anul asta imi reiau facultatea la care renuntasem cand am ramas insarcinata , o sa-mi caut un servici mai bun , o sa FIU PE PICIOARELE MELE ! Cand o privesc pe Denisa in ochisorii ei micuti si cand o vad cum intinde bratele spre mine si-mi spune : ''Mamm" simt ca am puterea sa mut muntii din loc si sa inving nefericirea . Pentru mine dar mai ales pentru ea ... Am putere , am curaj , am curaj sa fiu EU , sa recunosc ca am facut niste alegeri gresite , am curaj sa spun ceea ce simt cu adevarat ,
AM CURAJ SA TRAIESC SI SA VISEZ DIN NOU !!!
           Te pup prieten drag si iti multumesc ca m-ai ascultat ! ...
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

20 Mai, 2006, 05:25:36 a.m.
Răspuns #1

Evangeline

Iti urez bun venit draga lovergirl :-* Ma bucur ca ai gasit aici liniste si sunt fericita ca am ocazia sa-ti fiu prietena. Cazul tau e mai greu dar nu e imposibil. Tie ti-a lipsit ceva care te putea ajuta sa iei o decizie mai buna pentru tine. Daca ti-a lipsit trebuie sa incerci sa cauti si sa umpli golul. Tie iti trebuie un model, o femeie care a fost intr-o situatie similara si care a invins, care acum are viata ei si e o femeie de succes ;) Cauta-ti un model si acel model te va ajuta sa invingi, vei vedea ca ea a putut, a invins poti sa invingi si tu, poti avea viata ta si lupta ca sa-i oferi copilasului tau cei mai bun.
Apropos, e greu sa cresti un copil singura mai ales ca ei ii va lipsi un tata dar nu te distruge langa un barbat care nu te iubeste. Mai tarziu fetita ta va vedea ca el nu te iubeste cu adevarat si se va simti ea vinovata de situatia care e sau poate ca nu va avea destul respect  pentru tatal ei si te va intreba de ce nu divortezi :'( Nimic nu e usor, dar cauta puterea de a invinge caci recompensa va fi pe masura ;)

:-*
Never, never quit!

20 Mai, 2006, 09:33:39 a.m.
Răspuns #2

Lorelei

Bun venit. Povestea ta este una intre miile de povesti ale lumii din care majoritatea femeilor aleg sa nu mai plece. Ma bucur ca tu nu esti asa si ca vrei sa-ti refaci viata, sa speri ca vei putea zambi din nou din toata inima. Sa-ti dea Dumnezeu putere, curaj si intelepciune sa le rezolvi pe toate si sa te vedem/citim zambind ca niciodata.
Scrie-ne!
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

20 Mai, 2006, 10:36:07 a.m.
Răspuns #3

sunshine

Draga mea, lupta, nu spera ca se va schimba ceva in bine, cauta sa fii pe picioarele tale si sa nu renunti la a visa si a -ti dori mai mult pentru fetita ta si pentru tine. Pentru ea trebuie sa fii fericita , nu accepta rutina . Crede-ma, eu am incercat multi ani sa readuc ce a fost , dar am ajuns intr-un moment cand este prea tarziu sa mai pot trai ce am pierdut. Anii de lacrimi si dezamagiri nu mai pot fi recuperati. Lasa totul in urma si invata sa te iubesti .Nimic nu e mai dureros pentru un copil decat sa vada tristete in ochii mamei sale,se va simtit vinovat pentru suferinta ei.Si fii fericita draga mea ca ai timpul de partea ta.Deci ai curajul si refa-ti viata , e prea scurta ca s-o traiesti plangand. :'( :'( :'(
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

20 Mai, 2006, 11:16:32 a.m.
Răspuns #4

desdemona

Bine te-am gasit!
Bravo!Felicitari ca ai reusit sa iei o decizie si stii pe ce sa te focalizezi!Este destul de trist cand vezi ca viata ta este gata cand tocmai a inceput!Dar tu ai ales sansa...sansa unui inceput!
Noi vom incerca sa fim un suport moral...si as fi foarte multumita sa stiu ca te putem ajuta..ca te putem sfatui...
Curaj femeie!Viata tocmai a inceput!
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

20 Mai, 2006, 03:40:58 p.m.
Răspuns #5

Miss M.

Va multumesc din suflet tuturor pentru incurajari , chiar aveam nevoie sa le aud ! ... Va pupam dulce ! ( Madalina & Denisa )
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

20 Mai, 2006, 04:51:33 p.m.
Răspuns #6

Iosif

Buna Madalina si buna si micutei Denisa-Maria, bine ati venit pe LoveTime!

Din pacate cred ca ai dreptate, cel mai bine este sa lasati trecutul in urma si sa incerci sa iti refaci viata. Desi statul Roman este asa cum stim cu totii ca este, totusi ajuta financiar familiile cu nou nascuti. Daca gasesti un loc de munca condus de oameni intelegatori cred ca ai sa poti face si facultate, va fi greu, dar se poate, au facut si altii. Situatia ta este destul de complicata, dar nu te speria, daca ai grija si iti stabilesti din timp prioritatile, totul va fi bine. Iti recomand www.parinti.com, un site pentru parinti, asa cum zice si numele. Ai sa gasesti acolo si alte persoane in situatia ta, si sunt sigur ca unele articole iti vor fi chiar de un real folos.

Numai bine

Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

20 Mai, 2006, 10:38:48 p.m.
Răspuns #7

littlerose

Vizitator
ma bucur sa te cunosc virtual si sa simt luptatoarea din tine. iti sunt alaturi cu gandul dupa doar cateva randuri citite. te apreciez si astept sa aud numai de bine de tine si de fetita ta, care imi e cam tiza. :D
domnul sa te ocroteasca si sa iti puna semaforul doar pe verde ori de cate ori vei avea nevoie sa treci vreo cale importanta.
numai bine

20 Mai, 2006, 10:54:54 p.m.
Răspuns #8

serenity82

Din cate ai citit esti intr-o situatie destul de grea dar nu din cauza copilului ci din cauza faptului ca taticul fetitei nu te sprijina. Ma bucur ca in ciuda tutror problemelor nu te lasi calcata in picioare si lupti pentru fericirea ta. sunt sigura ca vei reusi, deja ne-ai dovedit ca esti mai puternica decat multi dintre noi.  ;D sunt langa tine pentru moment cu sufletul si daca vei avea nevoie de cineva cu care sa vorbesti sau de un sfat poti apela fara ezitare la noi. te pupic si o pupic si pe aia mica  :D pe ea mai mult ca imi plac la nebunie copii si abia astept sa am si eu unul  ;) o sa vezi ca ea o sa-ti dea putere sa reusesti si o sa ajungi departe, daca gresesti o data nu s-a sfarsit lumea mereu exista loc de mai bine. ma bucur ca te cunosc
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

22 Mai, 2006, 12:53:02 a.m.
Răspuns #9

Miss M.

Ce pot sa spun ? Multumesc tuturor pentru gandurile de bine si pentru incurajari , imi sunt de un real folos . Foarte bine a puctat serenity : '' ce nu te omoara , te face mai puternic ! '' ,
intr-adevar trebuie sa avem cu totii puterea de a invinge nefericirile din viata noastra , trebuie sa invatam sa le acceptam , sa le depasim dar mai presus de toate sa INVATAM din ele . Am tot citit pe diferite topicuri si mi se intampla sa intalnesc destul de des oameni care isi plang iubirea , uneori pana la disperare , imi pare rau pentru ei DAR nu cred ca pierderea unei iubiri , oricat de mare ar fi ea , este un motiv destul de bun pentru a uita sa traim pentru noi si sa existam numai prin prisma unei iubiri destramate ...

22 Mai, 2006, 01:11:47 a.m.
Răspuns #10

Iosif

Citat
nu cred ca pierderea unei iubiri , oricat de mare ar fi ea , este un motiv destul de bun pentru a uita sa traim pentru noi
Din contra, este un motiv destul de bun pentru a INCEPE sa traim pentru noi! Anul trecut am incheiat o relatie de peste doi ani, nu a fost usor deloc pentru ca am iubit-o mai mult decat orice pe lumea asta, a fost viata mea si nu puteam sa imi imaginez viitorul fara ea. Iata ca sunt in acel viitor care imi era inimaginabil, lucrurile s-au schimbat si mi-am dat seama ca atunci cand o usa ti se tranteste in fata alta se va deschide pentru tine. Totul e sa ai rabdare.

P.S. Cine nu stie sa aprecieze ce ai de oferit nu merita atentia ta, cu atat mai putin iubirea ta!
« Ultima Modificare: 22 Mai, 2006, 01:13:37 a.m. de Joey »
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

22 Mai, 2006, 10:29:53 a.m.
Răspuns #11

serenity82

Toti pierdem pe cineva drag la un moment dat si suferim. timpul petrcut impreuna nu e neaparat un criteriu bun
Citat
"Anul trecut am incheiat o relatie de peste doi ani, nu a fost usor"
pentru ca uneori poti iubi cu toata fiinta dupa numai 2 3 luni, depinde si de cel de langa tine. eu una am suferit mai tare cand m-am despartit de un tip cu care am fost 4 luni decat am suferit acum. important e ca oricat de greu iti e sa ai putere sa treci peste si mai presus sa poti sa fii dispus sa-ti asumi si sa-ti indrepti greselile. e adevarat ca unele rani le vindei si cu sprijinul unor prieteni ca daca esti singur e mai dureros si mai greu dar eu cred ca pentru asta s-a creat acest forum.  :) un alt lucru care ajuta in astfel de situatii este sa iesi din casa, sa te plimbi, sa ai o preocupare. eu una in acest moment ma simt foarte deprimata dar sper, de fapt vreau sa cred ca intr-o zi voi gasi si eu pe cineva care sa ma merite. acum incerc sa ma regasesc pe mine si sa vad unde am gresit. te pup si  ai grija de tine si mai ales de aia mica, care simte orice in acest moment  ;) chiar poate ne arati si noua poze cu ea  ;D
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

22 Mai, 2006, 12:41:11 p.m.
Răspuns #12

Maria

Vizitator
    Madalina esti o FEMEIE puternica! Bravo! sa nu dai cu un milimetru inapoi.Asa-i cum a spus si Lorelei. esti una din multele femei care patesc asa ceva dar esti printre cele unice care au curajul sa spuneBASTA!, nu-i un capat de drum.
    Inceputul tau este de succes. Sunt sigura ca reusesti.Ai nevoie doar de putere.Incarca-te in fiecare dimineata cu zambetul Denisei-Maria  si vei reusi. Sigurrrrrrrrrr!
      Madalina ai reusit! si sti de ce? ai avut si ai curajul sa spui POT!
       Dumnezeu sa va ajute, sa va aibe in paza Sa cu pace si intelepciune. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
     Interzis :'( :'( !

22 Mai, 2006, 04:45:17 p.m.
Răspuns #13

black rose

BRAVO....de-ar fi toate ca tine...lumea ar fi plina de copii fericiti...bine ai venit in acestalume...sadere placuta...si nu uita ca ceea ce nu te doboara te intareste si ca acolo sus este Cineva care ate grija de tine si fetita ta...si ca vei gasi mereu sprijin in El....nu stii unde sa-l cauti?...prin rugaciuni...roagate ca vei reusi....pupici(impresionanta poveste :'( )
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

26 Mai, 2006, 08:48:04 a.m.
Răspuns #14

andrada

Bun venit iti urez si eu ..draga lovegirl . :-*...ma bucur ca ai avut puterea de a spune NU  unei casnicii care nu mai mergea .Imi place de tine pentru ca esti o luptatoare..lupta pana la capat..vei gasii in cele din urma si... fericirea . O viata avem ..de ce sa nu ducem cu noi mai departe... doar amintiri placute...uita tot ce a fost rau ..inainte ...si priveste cu incredere in viitor..sunt sigura ca acolo sus ..cineva va avea grija si de tine si de ingerul tau Denisa-Maria si FERICIREA va poposi si in casa ta ..si in inimile voastre.
 Si acum o incurajare din partea mea ...

"Invata de la greier..cand singur esti ...sa canti!
 Invata de la luna ..sa nu te inspaimanti...
 Invata de la vulturi..cand umerii ti-s grei
 Si du-te la furnica..sa vezi povara ei !
 Invata de la  floare..sa fii gingas ..ca ea
 Invata de la oaie ..sa ai blandetea sa..
 Invata de la pasari..sa fii mereu in zbor
 Invata de la toate ..ca totu-i trecator.."

( dupa Boris Pasternak)
.....in zadar fugim de ceea ce ne este drag, imaginea  sa, mai  iute decat marea  si vanturile, ne urmareste pana la capatul  lumii....