In primul rand vreau sa va spun ca ma bucur foarte mult ca ma aflu printre voi ! De multe ori cuvintele voastre m-au ajutat sa ma inteleg mai bine pe mine insami , ca si cum cineva a privit in inima mea si a pus in cuvinte ceea ce eu nu am stiut sa exprim ... Acest site este ca o pastila pentru suflet ! ... Va multumesc ca existati si sper ca o sa fim prieteni !
Ce ar fi de spus despre mine ? ... pe scurt - am 21 ani , sunt casatorita , am un copil si nu sunt fericita !... De ce ? Pentru ca am iubit ca o nebuna un barbat timp de 5 ani iar ziua in care ne-am unit destinele a fost o zi sfanta pentru mine si mai ales cand am aflat ca vom avea si un bebelush am fost mai fericita ca nimeni pe acest pamant,respiram fericire...
Am crezut ca asa va fi mereu ... Si o perioada chiar asa a fost . DAR la cateva luni dupa nasterea ingerashei Denisa-Maria totul s-a schimbat intr-un mod ciudat , a aparut dezinteresul , rutina si lipsa de respect , multa ,multa lipsa de respect ! ... Si simultan au disparut zambetele , iubirea , fericirea ... Am visat ca voi avea o familie unita , ca vom lupta impreuna pt. ai oferii fetitei noastre totul , ca vom invinge nefericirile vietii , am visat ... dar ce-i mai rau e ca AM CREZUT CU ADEVARAT !!!
Si spune-mi tu prietene care imi citesti acum gandurile , spune-mi ce iti ramane de facut cand visele pe care ti-ai cladit intreaga viata se fac praf ?... Ce faci cand ai 21 ani , ai un copil , nu ai casa , nu ai cariera si nu ai pe nimeni ? ... Sa continui sa traiesc cu un om care nu-mi aduce decat lacrimi doar pt. ca am un copil cu el ? M-am gandit si la asta dar NU ,
NU POT ! Intotdeauna am acuzat femeile care s-au complacut intr-o viata de suferinta de dragul copiilor si mi-am jurat ca nu voi ajunge una dintre ele . Am suferit mult insa intr-o zi ceva s-a intamplat , mi-am sters lacrimile si mi-am spus ca trebuie sa fiu tare . Am gasit in mine puterea sa o iau de la capat , sa sper ca nefericirile vietii nu m-au invins inca si am gasit curajul sa fiu EU cu adevarat , sa-mi recladesc alte vise pe cenusa celor vechi ...
Anul asta imi reiau facultatea la care renuntasem cand am ramas insarcinata , o sa-mi caut un servici mai bun , o sa FIU PE PICIOARELE MELE ! Cand o privesc pe Denisa in ochisorii ei micuti si cand o vad cum intinde bratele spre mine si-mi spune : ''Mamm" simt ca am puterea sa mut muntii din loc si sa inving nefericirea . Pentru mine dar mai ales pentru ea ... Am putere , am curaj , am curaj sa fiu EU , sa recunosc ca am facut niste alegeri gresite , am curaj sa spun ceea ce simt cu adevarat ,
AM CURAJ SA TRAIESC SI SA VISEZ DIN NOU !!!
Te pup prieten drag si iti multumesc ca m-ai ascultat ! ...