Bun venit draga mea! Am sa incep printr-o povestioara draguta: o buburuza si un licurici s-au indragostit nebuneste. si se tot plimbau ei fericiti prin iarba, iar dupa un timp ajung sa isi declare iubire vesnica si isi jura ca vor fi toata viata impreuna. se mai plimba ei fericiti prin iarba cateva zile, si la un moment dat, licuriciul se trezestre ca este singur.disperat incepe sa planga, sa urle dupa buburuza lui, dar in zadar.zile in sir cauta, cauta si cauta, fara sa o mai gaseasca. in una din zile se intalneste cu o furnicata care il intreaba : " -licuriciule, de ce urli si panagi?" si el raspunde: "-pentru ca mi-am pierdut buburuza mea". furnicuta ii spune atunci: "- de ce nu te ridici in aer si incepi sa stralucesti, pentru ca astfel buburuza te poate vedea, si va veni ea la tine", licuriciul ii raspunde " - sunt atat de trist, incat am uitat sa stalucesc!"
intotodeauna, indiferent de situatie, trebuie sa "stralucesti" sa fii tu!!! pentru ca asa vei regasi rezolvarea problemelor!