stiu ca in aceste clipe poate esti mai suparata ca oricand....poate suferi mai rau decat ai suferit vreodata...poate totul pare mai intunecat...poate tot ce se intampla este pe dos....si poate..chiar asa este...dar...
mami...stii ca nu esti singura...stii ca niciodata nu vei fii...stii ca ai pentru ce si pt cine sa luptii...si stii ca ai cu ce sa lupti...
iubita...nu renunta acum...nu renunta niciodata....esti frumoasa...esti desteapta...atata de multa lume te apreciaza si te sustine...ai o dragoste mai pura decat orice...ai un ingeras care te iubeste si te pazeste in fiecare clipa...
eu stiu sigur ca in curand te vei ridica din nou mai puternica ca oricand....sunt convinsa ca foarte curand vei straluci mai tare ca niciodata pt ca acum esti doua

asa ca iubita mea....capul sus...privirea inainte...si cu forta la drum...e un drum lung...greu...intunecat...dar noi iti suntem alaturi...si stiu ca nu numai noi...si cum totul e mai simplu si mai frumos cand nu esti singur...sper sa te ajute asta...
asa ca....un zambet larg pt mine...plsss...merit?

obtimism si vointa mami da?....promiti?...