10 Octombrie, 2025, 09:21:21 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: AI CURAJUL SA FII TU ?  (Citit de 19237 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

30 August, 2006, 05:25:27 p.m.
Răspuns #45

catty

stiu ca in aceste clipe poate esti mai suparata ca oricand....poate suferi mai rau decat ai suferit vreodata...poate totul pare mai intunecat...poate tot ce se intampla este pe dos....si poate..chiar asa este...dar...
mami...stii ca nu esti singura...stii ca niciodata nu vei fii...stii ca ai pentru ce si pt cine sa luptii...si stii ca ai cu ce sa lupti...
iubita...nu renunta acum...nu renunta niciodata....esti frumoasa...esti desteapta...atata de multa lume te apreciaza si te sustine...ai o dragoste mai pura decat orice...ai un ingeras care te iubeste si te pazeste in fiecare clipa...
eu stiu sigur ca in curand te vei ridica din nou mai puternica ca oricand....sunt convinsa ca foarte curand vei straluci mai tare ca niciodata pt ca acum esti doua :P
asa ca iubita mea....capul sus...privirea inainte...si cu forta la drum...e un drum lung...greu...intunecat...dar noi iti suntem alaturi...si stiu ca nu numai noi...si cum totul e mai simplu si mai frumos cand nu esti singur...sper sa te ajute asta...
asa ca....un zambet larg pt mine...plsss...merit? :D
obtimism si vointa mami da?....promiti?...

30 August, 2006, 06:36:35 p.m.
Răspuns #46

Miss M.

Pupici pentru voi toti cu ultimele fortze :P  Cris ... stiu ca ai fost si vei fi mereu alaturi de mine si mereu iti voi fi recunoscatoare pentru asta ! E bine sa stiu ca am pe umarul cui sa plang atunci cand ma simt doborata !
      Multumesc si voua ... suflete calde ce v-ati intors privirea spre dezdadejdea mea ... de cate ori ciresc mesajele lasate de voi ma incarc cu o doza de optimism si parca totul are o rezolvare !
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

22 Noiembrie, 2006, 12:26:36 a.m.
Răspuns #47

Miss M.

Am trecut printr-o perioada nefasta in care nu am avut internet insa , in sfarsit problema a fost remediata , si ma bucur la maxim ca pot sa fiu din nou aici , alaturi de voi :) :) :)
             Nu stiu daca intereseaza pe cineva , scopul meu nu este sa atrag atentia , vreau doar sa va spun ca mi-a fost dor de voi , de noptile petrecute in fata randurilor scrise de voi cu sufletul ciufulit de amintiri , regrete sau dezamagiri ...

Sunt fericita ca m-am intors aici , aici unde ma simt atat de bine ...

Va pupicesc pe toti !
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

22 Noiembrie, 2006, 01:15:07 a.m.
Răspuns #48

|ngerMorT

Si noi ne bucuram ca te-ai intors aici unde te simtim atat de bine  ;)

:-* :-* :-*
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...