10 Octombrie, 2025, 06:12:34 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: noi 2  (Citit de 9062 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

01 Iunie, 2006, 12:12:58 a.m.
Citit de 9062 ori

HERRA

Vizitator

Mi s-a intamplat deseori sa imi cada ochii peste diferite povesti de dragoste, dar, niciodata nu am stat sa le citesc cu adevarat! Nu eram invidioasa dimpotriva, nu intelegeam sentimentul!

Penultima mea relatie a durat trei ani de zile si pot spune ca m-a marcat intr-un mod mai putin placut! Sa fiu sincera toata lumea imi spunea ca sunt masochista doar eu, insitam ca am intalnit dragostea adevarata....inca mai am aici pe site scrisori si poezii din aceea perioada, vreo 2-3 cu te iubesc restul, ce pot sa zic? E indoielnica tema lor!
Anul trecut cam pe vremea asta viata imi parea un cosmar! Licenta, iubit care ma teroriza cu diferitele lui pretentii ! Mi-am luat inima in dinti si am hotarat sa plec din tara,sa fiu cat mai departe de tot si toate!

Defapt aici incepe poveste mea! Am plecat, departe, departe pana am ajuns pe un alt continent! Am avut o viata imposibila in prima luna apoi, normal ce a fost val, ca valul a trecut!

N-am sa intru in prea multe detalii, pentru ca nu vreau sa va plictisesc !

Stiti melodia "Purto Rico' a Vaiei con Dios? eh, Eu am sa mi-o amintesc mereu, pentru ca m-am indragostit in Puero Rico!
 Nu credeam niciodata ca pot iubi la o asemenea intesitate! Nu credeam ca voi fi vreodata capabila sa daruiesc fara a cere nimic in schimb! M-am schimbat total! Am devenit mult mai buna si mi-am schimbat multe idei despre viata si oameni!
Pot sa spun ca am simtit atingerea ingerilor! M-am simtit binecuvantata !

De cele mai multe ori ma trezeam dimineata bulversata de cosmaruri, cand il vedeam langa mine ma inunda o liniste si bucurie pe care orice cuvinte alese ar fi mult prea pale pentru a le exprima!

Andrei, cand ii rostesc numele un zambet imi apare involuntar pe fata! Ii vad chipul si ma simt fericita!
Poveste noastra e putin diferita, si nu vreau sa par ciudata! Si totusi....

Am sa revin cu mai multe detalii...acum merg sa il visez....momentan nu e langa mine si sunt putin cam trista....dar, tristetea mea nu va dura mult!

01 Iunie, 2006, 12:14:47 a.m.
Răspuns #1

Lorelei

Pai dupa asa "prolog" astept cu nerabdare POVESTEA! Ma bucur pentru tine, mofturoaso draga, sper sa simti mereu ca acum!  :-*
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

01 Iunie, 2006, 12:18:29 a.m.
Răspuns #2

HERRA

Vizitator
O sa vina! si apropos...nu vreau sa mai fiu Mofturoasa...nu mi se mai potriveste!
E bine sa te intorci 'acasa' mai ales cand esti fericit si implinit!
M-am oprit din povestit pentru ca sunt putin obosita si simt ca as face o mare nedreptate daca nu as scrie corect orice traire si semntiment!

01 Iunie, 2006, 09:59:51 a.m.
Răspuns #3

serenity82

Ma bucur ca ai descoperit cum e sa iubesti. toti ajungem la momentul asta in viata doar ca la unii e mai tarziu si la unii mai devreme. abia astept continuarea povestii. te pup :-*
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

01 Iunie, 2006, 07:05:17 p.m.
Răspuns #4

black rose

stii povestea ta....de fapt inceputul povestii tale...este interesant si mai facut curioasa...dat mai mult mi-ai dat de gandit...oare eu unde imi voi gasi iubirea?...astept cu nerabdare continuarea povestii
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

02 Iunie, 2006, 01:06:52 a.m.
Răspuns #5

HERRA

Vizitator

Imi amintesc si acum prima zi in care l-am vazut! Eram nervoasa, stiam ca ne sosesc colegi ,eram reticenta cand auzeam de colegi, tinand cont ca in general erau foarte rautaciosi cu mine (asta in cazul in care nu-mi faceau avansuri)! Eram pe coridor, ii auzeam vocea  nu vroiam sa infrunt noi dusmani, cel putin , nu in acel moment!
Mai tarziu l-am intalnit tot pe coridor, era singur, i-am zambit si am intins mana incercand sa par pe cat posibil degajata si naturala:

- Buna, sunt Ioana! Tu trebuie sa fi Andrei!
-A..Andrei, imi pare bine, cred...
-Am auzit numai lucuri bune despre tine, toata lumea ti-a simtit lipsa!
-Chiar? Ma mir, daca zici tu!

Norocul meu ca a intervenit cineva...ca deja mi se parea ciudata conversatia, suna mai mult a pupat in fund decat ceva natural!
Andrei era in traning pentru assistant manager si nu vroiam cu nici un pret sa creada ca eu doresc sa il pup unde parea ca il pup dupa discutia asta!

Nu ma impresiona in nici un fel,nu-mi sarea in ochi cu nimic, putea sa treaca foarte linistit pe langa mine fara sa realizez ce as fi pierdut...

Seara, m-a vazut pe coridor si m-a invitat la el sa mananc impreuna cu alti 'prieteni'...traditionala slanina cu zacusca! Il priveam si ma intrebam cum poate la varsta asta frageda sa lucreze peste granite, incetul cu incetul am aflat ca el nu era asa copil precum credeam eu, ca a fost casatorit ( eu ca neamul prost am ras in hohote, convinsa ca e o gluma sau ca sotia lui era pedofila)Apoi, nu stiam cum sa-mi inghit rusinea cand am aflat ca el era cu 8 ani mai mare decat mine!( defapt,cred ca am ras in continuare...poate chiar ca o taranca, asa reactionez eu uneori)

Incepusem un fel de relatie care imi dadea batai de cap( cu un tip dragutel  si el, pacat insa ca-l cunosteam eu) si nu stiam cum sa termin totul! In schimb imi amintesc ca mi s-a atras atentia ca Andrei ma studia. Am reactionat cat se poate de violent : 'are u stoopid or somethink? Andrei is a nice guy, how can u say thinks like that? are u psico?'

L-am placut pe Andrei, era un om bun, ma intelegeam bine cu el, era singura persona care era draguta cu mine! Probabil ma intelegea, eram noua, el avea vechime dar schimbase pozitia...eram amandoi la un inceput de drum! Radeam, glumeam, ma facea sa rad si eram fericita ca cineva se poarta frumos cu mine!
Dupa craciun au uramt 4 zile de munca titanica, ne-am hotarat sa mergem cu toti intr-un club faimos "SENIOR FROG'S". Ajunsa in fata barului am cerut un 'TICKET TO FLY', mai are rost sa mentionez ca dupa o jumatate de ora eram deja pe scaune (mesele erau pline spre disperarea mea) dansand ! Jur, ca nu am idee cum a ajuns Andrei sa ma sustina! Eram fericita ca aveam spatele asigurat la propriu! Nu-mi amintesc prea multe (ceea ce mie pana atunci nu mi se intamplase pana atunci) Stiu ca dansam ( nici nu vreau sa-mi amintesc in ce hal! rosesc la simpla aducere aminte) iar Andrei era in spatele meu si ma sustinea cand dadeam semne de dezechilibru, ii simteam pieptul  pe (mai mult sau mai putin) spatele meu .

Stiu ca era mereu cu mine, mai erau si alti pe care ii consideran cantitate neglijabila cum ar fi prietenul meu oficial si cred prietena lui oficiala!

Eu, razboinica de felul meu, vroiam un alt bar sa mai beau si o bere!M-am lasat convinsa de el sa merg sa-mi las poseta...
Problema mea incepuse abia cand ajunsesem in camera mea...si aveam impresia ca nu mai pot respira si parca vitejia mea se risipise! Mi-a dat o pastila si m-a scos pe terasa la aer!
Nu mi-a trebuit mult pana sa incep sa-i povestesc toata viata mea, cat am suferit si cat de greu mi-a fost ( ce zice omul in astfel de momente sa faca o impresie buna). M-a ascultat, imi mai vorbea si el apoi m-a dus inapoi in camera mea....Pe drum ii explicam cat de porci sunt barbatii, cat de mult urasc barbatii, ca toti sunt o apa si-un pamant, ca nu vor decat un singur lucru si ca la randul lor nici ala nu sunt capabili sa-l faca bine,aveam chiar intentii serioase( doar declarate) sa ma reprofilez...
in acest timp el ma dezbraca........apoi m-a imbracat in pijama! A urmat un lucru pe care mi-l voi aminti (vorba lui bunica) pana voi intra in pamant!
M-a pus in pat, m-a invelit si m-a sarutat incet pe buze....n-am sa uit niciodata acel sarut! Ce-l mai perfect, pur, inocent...apoi a plecat....am ramas in urma lui zambind, dorind-mi sa nu fi fost doar un vis....
Atunci si numai atunci am realizat ca el este ceea ce am asteptat intreaga mea viata! A fost suficient un sarut! Am stiut!
Hmmmmmmmmmmm retraiesc acel sarut....
« Ultima Modificare: 02 Iunie, 2006, 01:10:32 a.m. de Hera »

02 Iunie, 2006, 10:41:45 a.m.
Răspuns #6

serenity82

cand am citit a doua parte din povestea ta au inceput sa-mi curga lacrimi de fericire, e o poveste minunata pana acum  :-[ sincer sunt putin invidioasa :) dar imi trece  ;D
Cea mai mare iubire este cea care iti slabeste sufletul si care ne face sa vrem si mai mult. Cea care ne arde inimile si care ne linisteste mintile.

02 Iunie, 2006, 05:29:28 p.m.
Răspuns #7

black rose

minunata poveste...imi pare bine pt tine...stii si eu sunt putin invidioasa...ca totusi ai gasit un barbata care sa te iubesca pur si sa nu caute sa obtie......ma bucur pt tine...sper sa-ti mearga bine in continuare....
nu dispretui lucrurile mici;o lumanarea poate face oricand ceea ce nu poate face niciodata soarele...sa lumineze..noaptea!

03 Iunie, 2006, 12:15:43 a.m.
Răspuns #8

HERRA

Vizitator

Parca totul s-a intamplat ieri, totul e foarte proaspat in memoria mea! Chiar si acea noapte cu consecintele ei, aceea migrena, ufff cum as putea sa uit cum am bolit la fel si a doua zi am zacut in pat pana la sase seara...Nu mai stiam nimic sigur, totul imi parea ireal! Avea iz de cosmar imbinat cu elemente de basm...ce-a mai ciudata combinatie!

M-am dus la munca cu fata in pamant, imi era rusine ! Nu-mi amintesc decat zambetul lui urmat de intrebarea "Cum te simti?" Imi venea sa-mi sap o groapa si sa ma ingrop in ea...sau sa dispar , aveam nevoie de un miracol! S-a apropiat de mine si mi-a soptit :"stii ca toata lumea vorbeste despre noi, nu?"
In ace moment mi-am ridicat privirea, in fata mea se afla chiar iubitul meu 'oficial' care mai avea putin si scotea fum pe nari! In acel moment mi-as fi dorit sa-l pot ingropa pe el....:)

Cand m-am dus la masa, toata lumea se uita ciudat la mine, era un moment penibil, am avut noroc tot cu Andrei care parea culmea, chiar amuzat de ceea ce se petrecea in jur! Incepuse sa ma puna in tema cu ce zvonuri se vehiculau despre noi ,pana la urma am ajuns sa ma distrez si eu pe seama tuturor acelor zvonuri...

A urmat o saptamana fara evenimete majore...totul era bine intre noi, stateam ore in sir de vorba, radeam glumeam...seara ma conducea si-mi dadea cate un sarut pe buze...Eram intrgata, nu intelegeam ce se intampla! Nu vorbeam de noi, vorbeam de toti si toate apoi urma pupicul de noapte buna care ma facea sa imi ies din minti! Adormeam mereu cu zambetul pe buze...visand la urmatorul sarut....

03 Iunie, 2006, 04:29:26 p.m.
Răspuns #9

littlerose

Vizitator
great!
great!
great!
mai departe! iti multumesc ca ma ajuti sa ma conving ca mai poate exista si o asemenea iubire. sper ca si continuarea sa fie la fel de ireala ca si inceputul.

04 Iunie, 2006, 12:45:13 p.m.
Răspuns #10

ONLY DESIRE

abia astept continuarea...inceputul e foarte interesant! ;)
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

29 Septembrie, 2006, 05:23:32 p.m.
Răspuns #11

pokemon

Si continuarea???  :-\ Sunt tare curioasa...te asteptam sa ne scrii :)
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

29 Septembrie, 2006, 05:29:13 p.m.
Răspuns #12

|ngerMorT

din pacate HERRA ne-a cam parasit..dar cine stie...noi o asteptam cu drag totusi..
Viata poate fi inteleasa doar privind inapoi...dar trebuie traita privind inainte...

29 Septembrie, 2006, 08:02:15 p.m.
Răspuns #13

Escu

Global Moderator
hehehe...un "un copil" mai mare... eu ma intreb ce pastila i-a dat :D glumesc...love is in the air she beath.
Let's put a smile on that face!

30 Septembrie, 2006, 02:11:02 p.m.
Răspuns #14

Kori

Herra, ma bucur pentru tine, ma bucur ca dupa suferinta si dezamagire ai cunoscut acel sentiment de iubire, de fericire....
Nu esti atit de "scortoasa" pe cit pari, sau mai bine zis pe cit ai fi vrut sa pari.
Ti-ai format acea "scoarta" in jurul tau pentru a te proteja, pentru a te apara de intentii rele si de cei care nu te intelegeau....
Dar, Andrei a stiut sa te demascheze, a stiut cum sa ajunga la sensibilitatea sufletului tau.....ma bucur pentru tine!
Astept cu nerabdara continuarea.........