10 Octombrie, 2025, 11:53:00 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Asta nu sunt EU !...  (Citit de 3289 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

07 Iunie, 2006, 02:22:42 a.m.
Citit de 3289 ori

Miss M.

Privesc in gol si am senzatia ca ma desprind de propria mea persoana , vizionez un film ciudat in care eu am rolul principal . Ce caut eu aici ?... Asta nu sunt eu , asta nu e viata mea !... Asa am ajuns eu sa-mi petrec eu timpul , stand la cratita si stergand praful ? Eu care tot timpul faceam ceva deosebit pentru a ma remarca printre oamenii obisnuiti , eu care detestam rutina si prin tot ceea ce faceam voiam sa ma autodepasesc , sa fiu mai buna decat mine si decat altii . eu care imi placea sa ma bag in orice si impresionam oriunde prin prezenta ...
       Ma simt propria mea prizoniera si nu vad o cale de iesire spre aer , am atata nevoie de aer , simt ca ma sufoc ... Eram un om stabil , eram vesela , iubeam sincer ,eram optimista , iubeam viata iar acum ... acum sunt un chip palid si o privire trista , resemnata , mult prea incarcata de regrete si dezamagirea unui viitor compromis ! Nu ma recunosc ! Nu sunt eu !!!Ce caut eu langa el ?... Cine este acest om fals , meschin , superficial , egoist ? ... Nu-l inteleg , nu-l cunosc , de fapt nu-l REcunosc ! Cum de i-am permis sa-mi distruga viata , sa ma manipuleze , sa ma atraga in acest joc si  sa-mi calce in picioare visele ?... Cum , cum , cum ?... Nu inteleg !!!!!
       Nu ma inteleg pe mine insami , eram puternica , eram tupeista , nu permiteam nimanui sa ma jigneasca sau sa ma desconsidere si totusi , totusi cum de LUI i-am permis orice ?... Am iubit sincer , fara rezerve , am dat tot ce-am avut mai bun in mine , am iubit cu inima ... Am iubit cu naivitatea celor care cred in suflete curate si in iubiri adevarate . Si ce dracu' am primit in schimb ?... Iluzia ca vom avea o familie fericita si un viitor stralucit . Stralucit pe dracu' !!!
       Nu pot sa mai plang , n-am mai plans demult , lacrimile mi-au inghetat in suflet - poate ca e un semn bun sau poate ca incep sa devin eu insami de gheata !... Un singur lucru ma mai face fericita , ca nu-mi mai pasa de el ,  ca mi-e indiferent , ca nu-l mai iubesc !  Da , stiu ca trebuie s-o iau de la capat , stiu ca motive puternice s-o fac dar ratacesc printre ganduri si mi-e greu sa ma regasesc ,  mi-e greu sa mai fiu cine am fost si
                     nu stiu de unde sa incep sa traiesc din nou ...
                                                                                    cu adevarat !
« Ultima Modificare: 15 Iunie, 2006, 09:22:17 a.m. de lovergirl »
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "

07 Iunie, 2006, 11:05:51 a.m.
Răspuns #1

HERRA

Vizitator

Cred ca de aceasta moarte timpurie ne temenem cu toti sa nu zic ca multi au trecut deja prin ea! Desi, nu cred ca sunt in masura sa-ti dau un sfat, ma preocupta sufertinta ta! Eu, sunt inca la stadiul de visatoare-naiva-indragostita!
 Adevarul e ca acest fenomen de care spui tu se intampla des in randul femeilor, chiar ieri ma uitam pe strada si cred ca puteam sa le departajez clar -femei singure sau casatorite!
 Ma intreb, de ce? In mod normal o casnicie e menita sa-i ajute pe cei doi, nu sa-i schimbe sau sa-i distruga! Nu vreau sa cred ca 'barbatii din Romania' sunt cum sunt, asa sunt barbatii peste tot...sau poate nu e vina lor ca fac ceea ce fac, poate e vina noastra ca le-am permis! Dar daca le-am permis a fost pentru ca-i iubeam si nu le puteam zice nu! Cand iubesti nu cunosti cuvantul NU!
 Totusi sunt convinsa ca l-ai iubit cel putin la fel de mult cum te-a iubit si el! Ia-ti o vacanta, du-te la mama ta, unde cu siguranata te vei simti putin rasfatata, vorbeste cu ea....probabil si ea la randul ei a facut aceleasi sacrificii ca tine...si ea te poate intelege mai bine ca oricine altcineva  !
 Nu renunta asa usor! Poate e doar o faza trecatoare, poate ai nevoie doar de o vancata! Poate acolo undeva ,mai poti gasi omul de care te-ai indragostit! E mult mai usor sa stai....e foarte simplu sa pleci!
 Cheama-ti sufletul la taifas, stai de vorba cu el! Numai tu, esti in masura sa decizi!

Nu uita,toti avem tendinta sa fugim de problemele noastre, sunt mai putin cei care prefera sa stea sa le infrunte!

Iti doresc numai bine!

09 Iunie, 2006, 12:01:04 a.m.
Răspuns #2

Iosif

Citat
nu stiu de unde sa incep sa traiesc din nou ...

Tocmai de aici, reciteste primul tau mesaj si uita de el! Acela este trecutul tau. Nu te mai gandii la el, inlocuieste de urgenta intrebarea DE CE cu intrebarea CUM.
De ce s-a intamplat asa, de ce nu s-a intamplat altfel, de ce eu am dat tot si el e asa cum este, etc si etc. sunt genul de intrebari care de acum incolo nu mai au ce cauta in capul tau! Intrebarile care se pun acum sunt: Cum sa fac sa imi fie mie bine? Cum sa fac ca al meu copilas sa aibe tot ce are nevoie? Care sunt noile mele valori morale? Ce este important pentru mine acum in prezent si pentru viitor? Etc.
Important este ca de acum incolo sa te focalizezi pe solutie, nu pe problema!

Mult succes, si nu uita ca pe LoveTime mereu se gaseste cate cineva care iti va fi alaturi cand vei avea nevoie!
« Ultima Modificare: 09 Iunie, 2006, 12:03:39 a.m. de Joey »
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

15 Iunie, 2006, 09:55:49 a.m.
Răspuns #3

Miss M.

Incep sa ma regasesc , incep sa descopar ca pot fi fericita chiar si cu toate visele destramate ale caror ramasite le port inaca in suflet , e adevarat ca trebuie sa las trecutul in urma si sa-mi vad mai departe de drum . Am multe planuri de viitor si sperante intr-o viata mai buna care imi dau puterea sa lupt zi de zi . Usor , usor lucrurile incep sa se aseze exact asa cum vreau eu . Mi-am gasit de lucru exact ceea ce mi-am dorit eu in niste conditii foarte bune , nici nu ma asteptam dar se pare ca cineva acolo Sus ma iubeste ...

Mutumesc Doamne ca nu m-ai uitat ...

Multumesc Joey pentru ca mereu stii sa ma trezesti la realitate ...

Multumesc Lovetime ca am intalnit atatia oameni minunati !!!
« Ultima Modificare: 15 Iunie, 2006, 01:50:39 p.m. de lovergirl »
" Da-mi , Doamne , seninatatea sa accept lucrurile pe care nu le pot schimba , curajul sa schimb ceea ce se poate si intelepciunea sa inteleg diferenta ! "