10 Octombrie, 2025, 06:08:45 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: eu sunt o ploaie de primavara...  (Citit de 10171 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

21 Iunie, 2006, 10:26:53 p.m.
Răspuns #15

valentina

Noi suntem primavara care te primeste cu bratele deschise...Sedere placuta...si incanta-ne ...
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

28 Iunie, 2006, 10:47:44 p.m.
Răspuns #16

Strumfita

Iti multumesc luceta si imi cer scuze ca iti raspund atat de tarziu ... recunosc ca sunt mai intarziata  ;DD ce nu mai scrii? te pup si abia astept sa mai citesc cate ceva scris de tine . Multi pupici  :-* :-*
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

03 Iulie, 2006, 12:27:26 a.m.
Răspuns #17

luceta

Pai ce sa mai scriu,dragii mei?Sunt departe de mine,de tot ce ma implinea pe mine ca persoana...incerc sa ma descurc in noua postura.Nu cred ca mi-e rau,mi-e bine[material!],dar inima mea e goala,un desert care se intinde cu fiecare zi care trece si cu fiecare lacrima care nu mai vrea sa apara.Uneori,nici eu nu mai stiu ce e cu mine,cand ma culc vreau pur si simplu sa adorm[lucru care se intampla extrem de rar ! ],cand ma trezesc vreau sa nu ma gandesc la nimic...Nu stiu de ce m-a adus Dumnezeu pe lume...un om cu ochii verzi in plus...Cand ma indrept spre servici imi pun castile in urechi si ascult la maxim tot ce poate fi mai tare...ma refer la rock...am o nevoie disperata de viata,sunt o salbatica indragostita de viata,dar in lumea in care traiesc[ca intr-un film science-fiction],parca toti au murit...doar cadavre care se indreapta spre o noua zi de munca.Ce e mai trist e ca  am si uitat cum eram inainte,cand lumea ma oprea pe strada ca sa ma intrebe ce mai fac,sau doar asa ca sa imi faca ziua cu un zambet...am uitat cum zambeam ,am  uitat cum nu ma durea nimic,cum dansam la 7 dimineata prin casa,am uitat cum mama ma astepta la poarta,am uitat cat de mult imi placea sa imi vad prietenii,am uitat vremea cand mi se parea ca viata e o binecuvantare.Dragii mei,mi-e dor de mine si urlu disperat in mine-sa nu ma auda cei din jur-si ma rog sa se nasca ziua cand am sa pot sa fiu din nou profesoara!

03 Iulie, 2006, 04:04:56 p.m.
Răspuns #18

Empress

bune venit !!nimic nu este mai placut decat o ploaie de primavara ...cat despre problemele tale ai timp sa te descarci atunci cand vei simti nevoia important este sa stii ca aici tot timpul vei gasi pe cineva care sa te asculte sa te consoleze sa iti spuna o vorba frumoasa.... :-*
De s-ar opri timpul in loc
Si marea de s-ar face foc
Si muntii de ar disparea
Am sa respir iubirea ta.
Si soarele de mi-ar sopti
Caldura lui de mi-ar vorbi
Mi-ar spune cerul 'Tu esti tot,
Tu esti si apa, esti si foc.

03 Iulie, 2006, 10:27:27 p.m.
Răspuns #19

Strumfita

Luceta .. nimic nu vine de la sine.De ce nu incerci sa faci ceva pentru tine? Pentru sufletul tau curat? Cu totii ne dorim sa revenim la viata .. la viata noastra.. sa iesim din intuneric, sa ne traim viata asa cum vrem .. asa cum ne place. De aceea trebuie sa faci ceva .. nu lasa timpul sa-ti fure putin cate putin anii in care inca mai poti face ceva .. e viata ta .. de ce nu incerci sa o "conduci" pe drumul pe care vrei? Nimeni nu poate si nu are voie sa-ti spuna cum sa-ti traiesti viata .. e ceva ce depinde numai de tine.
   Fa ce-ti dicteaza inima .. traieste-ti viata asa cum doresti tu !!
   Te pup si sper sa faci ceea ce crezi TU ca e bine pentru tine ..  :-* :-*
   Daca vrei .. poti  ;) .. mult succes
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

04 Iulie, 2006, 01:19:17 p.m.
Răspuns #20

desdemona

te inteleg luceta..
si tii este foarte greu sa spui: Gata!De azi imi traiesc viata!
daca nu este acea raza de soare,acel ceva care sa te faca sa simti ca traiesti,degeaba tu urli de dorinta..pentru ca pur si simplu nu se poate indeplini.
cel mai bun lucru pe care poti sa il faci e sa iti regasesti micile bucurii..si poate cu ajutorul lor vei reusi s afaci un nou pas.
succes!sa fii fericita
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

07 Iulie, 2006, 11:43:07 p.m.
Răspuns #21

valentina

"Eu sunt o ploaie de primavara"-te primim,sa fii iubita.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume