gelozia....o am si eu
deseori mi-as dori sa nu imi dea tarcoale asa cum imi da....pentru mine este o dovada de nesiguranta, copilul complexelor....
e adevarat ca prin prisma personalitatii fiecaruia suntem mai mult sau mai putini gelosi
dar gelozia vine si de la dezamagirile aduse noua de parteneri...
mi-as dori sa nu mi se fi inoculat in copilarie ideea aceea iubeste povestile de iubire....te astepti ca persoana de care te indragostesti sa te poarte pe valuri de frumos si iubire, dar nu ne invata nimeni ca oamenii pot fi cruzi si toate idealurile tale de iubire se prabusesc pentru ca nu te astepti la faptul ca acel pe care tu il privesti cu sufletul poate gandi altfel, este diferit de tine, are alte prioritati....si de aici dezamagirea....asa ca next time suntem mai atenti, mai fricosi si mai gelosi...
eu mi-as dori sa pot fi mai puternica, sa pot privi totul ca pe ceva nou invatat....cert este ca nu stiu de unde sa incep...nu stiu cum pot elimina geloziile.....si sincer vreau sa o fac!!!...nu imi gasesc drumul...
cand ma izbeste gelozia simt ....nici nu stiu daca pot descrie ce simt, dar simt ceva nenatural...ceva dureros....
oare sunt de dus la un control?

eu zic ca e important sa iti constientizezi gelozia....asa te poti lupta mai usor cu ea